Lifestyle sunday on monday | Nicki Minaj & een landelijke bruiloft


boren landelijke bruiloft lifetsyle sunday persoonlijk overzicht foto's lifestyle by linda nicki minaj amsterdam maart 2015 VW T2

Ik ben onwijs blij met mijn nieuwe zonnebril van TOMS, maandag scheen de zon onwijs lekker en besloot ik samen met mams onze outfits voor de bruiloft van zaterdag te scoren. We zijn zijn goed geslaagd en lunchten heerlijk buiten op het terras, inclusief zonnebril haha. 

Deze onwijs leuke en lieve tas kwam ik tegen bij de Xenos. Ik had moeite mij in te houden met deze schattige doggy’s. 

Yes! Donderdag avond was het eindelijk zover, The Pink Print Tour Europe van Miss Minaj!  Ik zou een paar jaar terug al eens naar haar concert gaan, maar deze werd afgeblazen voor American Idols als ik mij niet vergis. Nicki zou toen met Tiga komen en als goedmaker nam zij dit keer Trey Songs mee. Ik liet mij voor mijn make-up inspireren door de Anaconda videoclip en natuurlijk kon de kleur roze niet ontbreken. 

Ik maakte nog snel even mijn kwasten schoon, er gaat niets boven een heerlijk schoon gewassen kwast wanneer je een paar bijzondere dagen heb. 

Het was AWESOME! Nicki was awesome. Ze heeft gezonden (veel nummers van het nieuwe album, yes!), gedanst en ons een onwijs toffe avond bezorgd. Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat zij zo gegroeid zou zijn. De show had zeker een sexy tintje, de muziek knalde uit de speakers en ik kon hierdoor niet stil blijven staan. Op mijn roze wolk zit ik nog heerlijk na te genieten. Ook was ik best verrast door het grote aantal mannen wat er was, die kwamen waarschijnlijk maar voor één ding haha!

Mijn essentials voor de bruiloft zaterdag, lace on lace, wij werden allemaal opgetrommeld om een vogel mee te nemen en pastel kleuren waren mijn kleuren die dag. Inclusief Miss Dior, het blijft een heerlijke klassieke geur. 

boren landelijke bruiloft lifetsyle sunday persoonlijk overzicht foto's lifestyle by linda nicki minaj amsterdam maart 2015 VW T2

And there she is, Miss Minaj! Ze opende met nummers van het eerste album, met een rustige opening. Waarna ze al snel haar sluier afdeed en een flinke show weg gaf met Did it on em, Only en Feeling myself.  Van het laatste nummer heb ik een kort filmpje op mijn Instagram gezet, mocht je het leuk vinden kan je hem hier bekijken.

Op een mooie eerste lentedag

boren landelijke bruiloft lifetsyle sunday persoonlijk overzicht foto's lifestyle by linda nicki minaj amsterdam maart 2015 VW T2Mijn nicht trouwde haar prins op deze mooie, helaas niet al te zonnige, eerste lentedag in het mooie Strijensas. Het thema was heel landelijk, creatief en met een hoog boer zoekt vrouw gehalte. De dag was liefdevol, bijzonder en vooral erg mooi en gezellig. Alles wat je hierboven aan decoratie ziet is door mijn nicht zelf uitgedacht en gemaakt, ik heb nog nooit iemand met zoveel passie een bruiloft zien voorbereiden! Vooral de laatste foto in deze sfeer collage zorgde voor wat ophef op Facebook, veel mensen dachten serieus dat ik met mijn neef getrouwd was haha! Deze boer heeft zijn boerin gevonden! Het was voor ons allemaal een dag om nooit te vergeten en ik wilde het dan ook graag met jullie delen.

 

Hoe gaat het met jou?
En hoe was jou weekend?
liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

11 Reacties

 1. 25 maart 2015 / 21:54

  De fotos van de bruiloft zijn zoooo leuk!!!

 2. 23 maart 2015 / 21:32

  Oh wat gaaf dat je naar concert van Nicki Minaj ging!!! super. Lekker week heb je trouwens gehad.

 3. 23 maart 2015 / 13:06

  Dat ziet eruit als een heel leuk weekje! Super leuke fotos ook van de bruiloft! Heel origineel thema ook, echt gaaf!

 4. 23 maart 2015 / 12:30

  Wat een heerlijke foto’s van de bruiloft om te bekijken, echt leuk!

 5. 23 maart 2015 / 12:13

  Die bruiloft ziet er zo gaaf uit! Wat een leuke idee om zo’n thema te gebruiken voor een trouwerij!

 6. 23 maart 2015 / 10:52

  Wauw, dat concert van Nicki Minaj klinkt nóg leuker dan dat ik voor ogen had. En haha, lijkt me echt raar dat mensen dachten dat je met je neef was getrouwd haha!

 7. 23 maart 2015 / 10:43

  Aaaah zo leuk die foto’s van de bruiloft. Ziet er onwijs gezellig en goed verzorgd uit! <3

 8. 23 maart 2015 / 10:40

  ziet er heel leuk uit, wat is die tas van de xenos schattig! Wat leuk dat je nicht is getrouwd je ziet er echt fantastisch uit en wat een leuke locatie!

 9. 23 maart 2015 / 09:05

  Linda, wat heb je een heerlijke week gehad. Het concert en de bruiloft zijn volgens mij de kerst op de taart! Wat hd de bruiloft een mooi thema, de foto’s zien er super pretty en sfeervol uit! Hihi wat grappig van de laatste foto!

 10. 23 maart 2015 / 06:04

  Ik zag de foto’s op instagram voorbij komen van de bruiloft. Geweldig! Mooi dat het zo’n onvergetelijke dag is geworden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
libelle 13 iedereen is perfect linda van andel lifestyle by linda blog scheve tand imperfect gebit scheve voortand omarm je
Iedereen is perfect | Interview Libelle 13

Een aantal weken geleden schreef ik al vol enthousiasme dat ik door Libelle was gevraagd een bijdrage te leveren aan...

Sluiten