The Body Shop Adventskalender

The Body Shop Deluxe Adventskalender

Het is waarschijnlijk erg vroeg om erover te beginnen, maar de echte kerst liefhebbers weten dat het nog zo’n 100 dagen tot kerst 2019 is. En die 100 dagen, zijn om voor je het weet. The Body Shop bracht al heel wat kerst pracht en praal naar mijn huis en inbox. De nieuwe advent kalenders, waarvan ze er maar liefst 3 versies uitbrengen dit jaar, zijn namelijk vanaf 17 september al verkrijgbaar. So Christmas comes early this year. En ik laat je vandaag de Deluxe Adventskalender zien.

 

– Deluxe  Adventskalender –

The Body Shop

 

 

The Body Shop Deluxe Adventskalender

 

Iedere aankoop steunt een goed doel

Dit jaar staan de beauty-adventskalenders in het teken van een sterkere positie voor meisjes en vrouwen. Iets waar The Body Shop zich het hele jaar rond voor inzet, maar nu nét wat extra aandacht voor vraagt. Het merk werkt hard aan een wereld waarin meisjes niet alleen dromen van een mooie toekomst, maar deze daadwerkelijk ook tegemoet gaan. Om dit doel te bereiken werkt The body Shop samen met Plan Internationaal. Een ontwikkelingsorganisatie die opkomt voor kinderrechten, gelijke rechten en kansen voor meisjes over de hele wereld.

Als je in november en december bij The Body Shop winkelt, steun je direct het doel om £ 250.000 in te zamelen, zodat 1500 meisjes in Brazilië en Indonesië de vaardigheden kunnen leren die ze nodig hebben om werk te vinden of voor zichzelf te beginnen.

 

The Body Shop Deluxe Adventskalender

 

The Body Shop Adventskalender 2019

De Adventskalenders zelf zijn ook een plaatje om te zien. Ze zijn geïnspireerd op het stadje waar de oorsprong van het merk ligt; Brighton. Weet jij bijvoorbeeld al dat het merk hard bezig is om nóg duurzamer te worden? Zo kun je door de goede kwaliteit en het mooie uiterlijk de Kalenders nog jaren gebruiken. En misschien ook leuk om te weten; The Body Shop print haar persberichten niet langer uit, maar verstuurt ze per mail. Alle kleine beetjes helpen tenslotte.

De kalender is ook dit jaar weer rijkelijk gevuld. Zo bevatten de kalenders 24-25 beauty producten. Afgewisseld tussen tijdloze favorieten, fullsize verpakkingen, nieuwe producten en sprankelende limited editions. De vakjes zelf zijn ook versierd met inspirerende quotes over dappere meisjes en power vrouwen. De kalender die ik mocht ontvangen en die je op de foto’s ziet is de Deluxe Adventskalender.

 

De Adventskalenders zijn verkrijgbaar in 3 uitvoeringen:

  • Beauty Advent Kalender: €50,00 (inhoud ter waarde van €98)
  • Deluxe Adventskalender: €85,00 (inhoud ter waarde van €148,50)
  • Ultimate Adventskalender: €120,00 (inhoud ter waarde van €277,50)

 

Alle Adventskalenders zijn vanaf 17 september 2019 verkrijgbaar bij The Body Shop.

 

Word jij net als ik erg enthousiast van leuke Adventskalenders?

 

Liefs Linda

 

 

Pin op Pinterest

 

The Body Shop Deluxe Adventskalender

 

 

Het product in dit artikel is beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer.

 

 

Delen:

12 Reacties

 1. 18 september 2019 / 20:25

  Leuk dat er bij elk vakje dat je opent een inspirerende quote staat. Dat lijkt me erg sterk. Adventskalenders zijn in november en december weer helemaal in!

 2. 18 september 2019 / 19:45

  Adventkalenders, het liefst wil ik ze allemaal! Ik ga er dit jaar weer 1 scoren maar welke weet ik nog niet. Deze van Body shop ziet er wel echt heel leuk uit. Je foto’s zijn ook echt prachtig.

 3. 18 september 2019 / 19:28

  Wat ziet hij er prachtig uit. Heerlijke kerst nostalgie. Ik houd van deze stijl!

 4. Anja
  17 september 2019 / 21:03

  Wat een leuke adventskalender. Nu ben ik toch wel heel benieuwd naar de inhoud ervan 😉

 5. 17 september 2019 / 15:23

  Ohhhh hoe maak je toch altijd van die prachtige foto’s Linda? Het ziet er echt mooi uit. Ik vind zo’n adventskalender altijd zo leuk. Elke dag een klein cadeautje 😉 Helemaal fijn dat het voor een goed doel is en de producten dierproefvrij zijn!

 6. 17 september 2019 / 03:56

  Oooh! Hier droom ik elk jaar opnieuw van. Wat een pracht exemplaar is het weer geworden. Ik kan stiekem al niet meer wachten op die kerstperiode 🙂

 7. 16 september 2019 / 20:33

  Jaaaa, het is zo’n leuke kalender! Ik vind hem ook echt heel leuk en vrolijk.

 8. 16 september 2019 / 10:52

  ik ben gek op de body shop en deze is dan ook wel een must have 😀

 9. 16 september 2019 / 10:15

  Wauw, wat ziet hij er prachtig uit! ♥ Ik heb de adventskalender van Lush gekocht. Een rib uit m’n lijf, dus een tweede komt er dit jaar echt niet, haha.

  • Linda
   Auteur
   16 september 2019 / 12:42

   Aaaah je hebt die van Lush, die is echt super limited. Zo tof!

 10. 16 september 2019 / 07:42

  Wauw, die verpakking alleen al! Hier word ik zeker heel enthousiast van. The Body Shop heeft altijd prachtige producten, dus dit is vast een kalender vol met mooie inhoud. Het goede doel maakt de kalender nog eens extra mooi!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Een dag in Bodrum Turkije
Travel Guide | Van Kos naar Bodrum

[dropcap]A[/dropcap]ls je weleens op het Griekse eiland Kos geweest bent, of naar een reis naar Kos aan het kijken bent,...

Sluiten