Summer Break 2019

Linda’s Wholesome Life neemt een zomer break! Het is niet dat de dagen zonovergoten zijn en de mussen van het dak vallen, mijn productiviteit hierdoor op zijn gat ligt of ik geen inspiratie meer heb. Nee deze Summer Break heeft een hele goede reden en ik vertel je er in dit artikel meer over.

 

– Summer Break 2019 –

2019 wordt de zomer van vernieuwing

 

Summer Break Linda's Wholesome Life

Organic Basics Linda's Wholesome Life
Summer Break Linda's Wholesome Life
De Biesbosch Linda's Wholesome Life

Summer Break Linda's Wholesome LifeJurk: C&A | Sokken: Organic Basics | Tas: Gallery No. 7 (Kos) | Vest: H&M Conscious | Sandalen: Dorothy Perkins (vegan).

 

Waarom een zomerstop?

De afgelopen week ben ik redelijk druk geweest met Linda’s Wholesome Life. Het leven van een blogger bestaat namelijk uit meer dan alleen maar foto’s maken, lipsticks uittesten en hier een review van schrijven. Eigenlijk ben ik iedere dag wel iets voor de site of mijn Instagram aan het doen. Ik geniet er intens van, het blijft onwijs tof dat ik van deze hobby mijn werk heb kunnen maken. Afgelopen week heb ik vooral een extra tandje bijgezet om alles achter de schermen wat op te krikken, oude posts te verbeteren, mijn thema wat nieuw leven in te blazen enzovoorts.

Wat ik de laatste tijd merk is dat ik wat blogposts betreft iets wat achter de feiten aanloopt. De artikelen die ik maak, daar gaat veel liefde en tijd in zitten. Met het mooie zomerse weer merk ik dat ik meer tijd buiten in de natuur doorbreng. En dit doet mijn creativiteit heel erg goed. Zo ben ik wat gaan experimenteren met fotografie en steek ik nog meer tijd in mijn foto’s en artikelen. Iets wat vaak wel de reden is voor iemand om mijn blog te bezoeken. Iets waar ik regelmatig complimenten over krijg en enorm dankbaar voor ben.

Ondanks dat ik het niet van plan was las ik toch een zomer stop in. De eerste scholen hebben vakantie en voor mijn gevoel hol ik wat achter de feiten aan. Ik wil mijn creativiteit de vrije loop kunnen laten zonder het gevoel te hebben dat ik daarnaast nog zoveel moet. Daarnaast wil ik mijn site verder updaten en enkele producten die al een poosje liggen te wachten toch echt gaan fotograferen en testen. Deze zomer wil ik de tijd nemen om te groeien en mijzelf verder te ontwikkelen.

 

Het is tijd om te vernieuwen

Door een summer break in te lassen kan ik mijzelf de tijd geven om de puntjes voor Linda’s Wholesome Life op de ‘i’ te zetten. Zo heb ik mijn Media Kit al een upgrade gegeven, heb ik wat foto’s op de verschillende pagina’s al aangepast en heb ik Convey the Travel in een heel nieuw jasje gestoken. Met deze kleine break geef ik mijzelf de ruimte om verder te groeien, de lat nóg hoger te leggen en om vooral ver vooruit te kunnen gaan werken. Zodat er geen gaten meer in mijn upload schema vallen als mijn lichaam het een paar dagen af laat weten ( voor de nieuwe lezers: ik heb ME en Fibromyalgie).

Op Convey the Travel komen er overigens wel drie artikelen per week online, hier heb ik namelijk al hard aan gewerkt.

Een echte zomervakantie zit er dus niet in. Al weet ik wel dat ik écht van de zomerse dagen ga én mag genieten. Het is namelijk niet zo dat als ik op reis ben ik alleen maar kan uitrusten, dan zet ik juist alle zijlen bij om extra content voor Linda’s Wholesome Life & Convey the Travel te maken. Maar tijd voor leuke dingen is er zeker. Zo ga ik morgen een middagje naar Arnhem en zondag een dansje doen op het Hip-Hop en R&B festival Woo Hah! in de Beekse Bergen. Zomers zijn er vooral om van te genieten, vind je niet?

Na de zomer break kun je weer fijne reviews verwachten van Beauty Kitchen, Urban Decay, Salt of The Earth, Aveda en nog zoveel meer. Travel Guides van Kos, Lipsi, Bodrum en de Canarische eilanden. Genoeg te doen dus. Het is vooral tijd om even te knallen. Maar dat is stiekem ook wel iets wat ik heel erg graag doe.

Vanaf maandag 12 augustus, een week voor de eerste scholen weer beginnen ben ik weer terug. Wil je ondertussen toch op de hoogte blijven, mijn Instagram pagina blijf ik gewoon updaten. Zie ik je daar?

 

Wat zijn jouw plannen voor de zomer?

 

Delen:

3 Reacties

 1. The Green Guide
  12 juli 2019 / 08:09

  Wat fijn dat je zo vol inspiratie zit én dat je ervoor kiest om dat niet weg te drukken maar er wat mee te doen!! Geniet ervan (en succes natuurlijk met al het werk, maar hey het is ook leuk hihi) 🙂

 2. 12 juli 2019 / 07:49

  Wat mooi dat je de tijd neemt voor deze welverdiende pauze om aan jezelf te werken en om na te denken over dingen. Die pauze heb je meer dan verdiend om frisse inspiratie op te doen en heerlijk uit te rusten. Geniet ervan! <3 En ik ga snel een kijkje nemen op Convey the travel.

  • 12 juli 2019 / 13:36

   Jouw foto’s zijn echt een plaatje. Zo mooi! Wat ben je goed bezig zeg. Het lijkt er op dat je steeds meer je draai begint te vinden, fijn! Goed ook dat je je niet laat beperken door dingen die moeten, maar dat je meer vanuit willen werkt. Probeer ik ook steeds meer. Geniet van je zomer en vrijheid!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Preloved aankoopjes extra uitgelicht
Thrifted | Favoriete preloved & vintage aankopen

[dropcap]N[/dropcap]aar mate ik wat ouder word groeit mijn liefde voor fashion. Ik denk dat dit vooral met het feit heeft...

Sluiten