A fresh start

a fresh start Linda's Wholesome Life

 

– A fresh start –

De warme klamme dagen doen als het ware oude tijden herleven. Het is, als ik mijn ogen dicht doe, net alsof ik tijdens mijn laatste weken als tiener weer op reis ben. En mijn eerste roadtrip door de prachtige uitgestrekte landschappen van Australië herleef. De warme zonovergoten dagen en de klamme donkere nachten gevuld met de geluiden van krekels en de jungle waren onvergetelijk.

Prachtige dagen in Queensland werden afgesloten met de mooiste zonsondergangen die ik ooit heb gezien. Australië is een paradijs op aarde, een continent waar ik al veel te lang niet meer ben geweest. Door mijn bezoeken aan familie daar ben ik steeds meer gehecht geraakt aan dit prachtige land. En liet ik iedere keer als ik weer terug naar huis ging een stukje van mijn hart achter, wachtend om weer opgeraapt te worden.

De warme dagen hier en bepaalde geuren brengen mij regelmatig even terug. Foto’s die ik nu van dit land zie laten mij wensen dat Instagram toen ook al een ‘big deal’ was. Reizen was jaren geleden namelijk heel anders. Deze reizen maakte ik voor wij überhaupt internet op onze telefoons hadden, we met computers moesten ‘inbellen’, ik mijn reis pagina van ‘waar ben jij.nu’ in een internet cafe moest updaten en als ik tijdens de trip wilde bellen een kaart moest kopen voor een telefooncel. Lang voor foto’s van jezelf maken selfies genoemd werden en het totaal niet belangrijk was wat je aan had tijdens zo’n trip. Vrij en onbezorgd reizen, zo anders als we dat nu doen.

Misschien leefden we toen meer in het moment, wie zal het zeggen. Het fijne van foto’s is wel dat je die momenten thuis ook heel makkelijk kunt herbeleven. En dat vind ik verdomde fijn.

 

a fresh start Linda's Wholesome Life

a fresh start Linda's Wholesome Life
a fresh start Linda's Wholesome Life

 

– Je hebt veranderingen nodig om vooruit te gaan –

Een maand vrij nemen leek lang, maar het is eigenlijk zo omgevlogen. Ik was niet van plan om veel te doen, maar ondanks het mooie zomerse weer heb ik alles behalve stil gezegen. Als ik een paar dagen vrij neem begint het al te kriebelen. Er ontstaat een ontembare drang om dingen te creëren. Ik ga dan opzoek naar nieuwe plekjes en kom tijdens de simpelste uitjes op de meest gekke ideeën.

Het bedenken is één ding, maar ze uitvoeren kan een hele andere koek zijn. En dat maakt het zo leuk, de vrijheid hebben om jezelf uit te dagen en om eindeloos te kunnen creëren. Creativiteit draait immers om vrijheid, zonder de juiste state of mind, vibe of rust kom je simpelweg niet in de juiste mindset om je creativiteit te kunnen laten vloeien. Een kostbaar proces wat op zijn beurt ook heel veel energie geeft.

De drang om te creëren is iets wat altijd al in mij heeft gezeten, ook toen ik veel jonger was én zeker tijdens al mijn reizen. Maar de manier waarop ik naar dingen kijk is veranderd, de manier waarop ik dingen vast leg is veranderd. Zelfs ik als persoon, ben enorm veel veranderd en gegroeid.

 

a fresh start Linda's Wholesome Life

a fresh start Linda's Wholesome Life

Vest: Thrifted (Reshare Store) | Jurk: C&A | Riem: Zara | Sandalen: Handgemaakt in Griekenland

 

New moon, new start

Met de komst van de nieuwe maan begon ik op te ruimen. Mijn administratie bij te werken, achter de schermen dingen aan te passen, doelen aan te scherpen en nieuwe plannen te maken. De zomer is oprecht de fijnste tijd van het jaar. En langzaam aan maak ik mij klaar voor de laatste helft van het jaar. Met een berg aan nieuwe content, geteste producten en mooie reizen waar ik over kan schrijven kan de tweede helft van het jaar beginnen.

Ik heb nog geen idee waar dit mij brengen zal en waar ik over een half jaar kan of zal zijn. Wat ik wel weet is dat ik veel sterker ben dan een half jaar geleden, dat de kilo’s die er door medicijnen aangekomen zijn heel langzaam weer af gaan, ik hard werk aan mijn flinke Rosacea uitbraak, ik fitter wil zijn en worden, sommige boeken wil sluiten en eerlijker wil zijn tegen mijzelf. Maar bovenaan staat dat ik mijn hart wil volgen. Dit kan de ook de nodige veranderingen met zich mee brengen.

Doelen lijken zich moeiteloos samen te voegen, langzaamaan in elkaar over te lopen. En dat is fijn. Als een warme deken. Het startschot om de draad weer op te pakken. Iets ouder en wijzer dan eerst. Maar nog steeds gepassioneerd en gedreven. Want alhoewel sommige mensen zeggen dat bloggen dood is, is het blog-vlammetje in mij warmer dan ooit. Ik ben terug, met een nieuwe blog-flow en een hele nieuwe lay-out.

Wie Convey the Travel heeft bezocht ziet de vergelijkenissen misschien wel. Het is een hele nieuwe manier van presenteren waar ik de laatste weken erg aan gehecht ben geraakt. Een magazine vorm die je in één oogopslag laat zien waar ik voor sta. De lay-out die moeiteloos al mijn verschillende interesses samenvoegt. Waardoor Linda’s Wholesome Life hopelijk een nóg fijnere plek wordt.

 

Bovenal, fijn ook om jou weer terug te hebben. Ik kan niet wachten om te delen wat ik de laatste weken heb gecreëerd!

 

-Shop the look –

 

Ik ben heel erg benieuwd wat jij van de vernieuwde site vindt!

Liefs Linda

Delen:

8 Reacties

 1. 18 augustus 2019 / 09:25

  heel veel succes. soms is het heerlijk om na een pauze weer fris te beginnen

 2. 17 augustus 2019 / 16:42

  waauw geweldige foto’s een kan jij toch knap schrijven!! Heel veel succes meid

 3. strongbodynl
  16 augustus 2019 / 20:14

  Ooh heerlijk een maandje vrij genomen. Moet ik ook maar eens inplannen haha. Zoals altijd weer prachtige foto’s en super leuk geschreven. Ik ben benieuwd naar je volgende blogs!

 4. 16 augustus 2019 / 13:22

  Wat mooi dat tijdens die vrije dagen je creativiteit zo geactiveerd wordt. Ik heb dat ook. Als ik een moment rust en stilte krijg, krijg ik ook allerlei ideeën!

 5. 15 augustus 2019 / 13:21

  Mooi geschreven! Ik denk dat een break echt heel goed kan doen, zou het zelf ook kunnen gebruiken!

 6. 15 augustus 2019 / 11:30

  su6 ermee!! en heerlijk weer ergens fris aan te beginnen en overal de bezem doorheen te halen

 7. 12 augustus 2019 / 15:03

  Wat kan jij toch knap schrijven. Ik voel haast wat jij voelt. Heel erg veel succes met en vooral genot van het bloggen, lieve Linda.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Summer Break Linda's Wholesome Life
Summer Break 2019

[dropcap]L[/dropcap]inda's Wholesome Life neemt een zomer break! Het is niet dat de dagen zonovergoten zijn en de mussen van het...

Sluiten