Spa Fruit is vernieuwd

Frisdranken heb ik jaren geleden al uit mijn dieet verbannen, want gezond zijn ze totaal niet. En als het niets toevoegt voor mijn lichaam, dan komt het er simpelweg niet in. En dus stapte ik netjes over op water, thee, kokosmelk, fruitwaters en ik kan niet zonder mijn soja latte in de ochtend. Het was dus ook een verademing om te horen dat Spa Fruit vernieuwd is en enkel uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong bestaat. En dat vraagt om een alpaca picknick!

 

Spa Fruit is vernieuwd

 

Spa fruit alpaca picnicSpa fruit Spa fruit alpaca picnic

 

Verantwoord ergens van kunnen genieten vind ik heel erg belangrijk. Want je bent immers wat je eet. En als je alleen maar junkfood in jouw lichaam stopt, zal zich dit via jouw huid laten zien. Zo simpel is het.

 

 

Want naast de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid van 1,5 – 2 liter water is het ook fijn om ergens van te genieten. Nu val ik zelf gelukkig al in de categorie mensen die het geen probleem vinden om voldoende water te drinken. Ik vind het zelfs lekker. En in de zomer kan ik een muntblaadje of wat limoen in mijn water zeker ook waarderen. Je smaakpapillen willen immers ook weleens geprikkeld worden.

 

Spa fruit alpaca picnicSpa fruit is vernieuwdSpa fruit alpaca picnic

 

Spa Fruit is vernieuwd

Voor de mensen die iets meer moeite hebben met het laten staan van de frisdranken en moeite hebben om überhaupt 1,5 liter water binnen te krijgen is er goed nieuws. Alle Spa Fruit smaken zijn namelijk drastisch terug gegaan in calorieën en suikers. Spa Fruit bestaat enkel uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Dit houdt in dat de fruitsmaken vrij zijn van kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen. En vrij is van conserveringsmiddelen. Het water is afkomstig van de Barisart bron, waar ook Spa Intense (Spa Rood) vandaan komt. Na toevoeging van puur fruitsap, wordt Spa Fruit gebotteld.

SPA Fruit is verkrijgbaar in de volgende smaken; Lemon Cactus, Orange, Apple, Citrus Fruit, Citron en Forest Fruit.

 

 

Nu is het natuurlijk geen vrijbrief om dagelijks een fles leeg te drinken, maar een Spa Fruit bestellen op een terrasje wordt zo wel een stuk aantrekkelijker. Ik besloot zelf het terras in te ruilen voor een comfortabele picknick tussen mijn harige vrienden. En er nog van hun wollige kontjes te genieten voor ze geschoren worden. Wie mij op Instagram volgt heeft zelf al kunnen zien hoe ze er nu na hun transformatie uitzien. Er blijft namelijk heel erg weinig van ze over nadat ze geschoren zijn. Je herkent ze haast niet terug, zo grappig.

 

Spa fruit alpaca picnicSpa fruit Spa fruit alpaca picnic

 

Wat is jouw favoriete drankje?

 

Liefs Linda voetnoot

 

 

 

 

 

De producten in dit artikel zijn beschikbaar gesteld. Lees mijn disclaimer.

13 Reacties

 1. 19 mei 2018 / 09:41

  Geweldig foto’s met die alpaca’s! Ik drink zelf alleen water en groene thee en eigenlijk nooit iets van frisdrank. Ze klinken lekker, maar ik denk dat ik dit alleen bij hoge uitzondering misschien eens op een verjaardag of terras zou drinken :).

 2. 18 mei 2018 / 15:03

  Wat een toffe foto’s! Ik wil ook met wollige alpaca’s picknicken…… Meestal drink ik alleen Spa rood en water, dit lijkt me wel een gezond en fijn alternatief.

 3. 18 mei 2018 / 08:10

  Wat een super mooie foto’s zijn het geworden! Ik vind de Spa fruit smaken altijd erg lekker 😀

 4. 17 mei 2018 / 20:51

  wat weer een toffe foto’s! ik vind SPA fruit erg lekker maar sla het over vanwege de suikers. schenken ze spa fruit op het terras? Nog nooit gezien

 5. 17 mei 2018 / 19:49

  Wat ontzettend tof, zo tussen de alpaca’s! Ik ben helaas een iets te fervente cola light drinker. Maar deze spa’s ga ik zeker eens proberen!

 6. 17 mei 2018 / 13:20

  Ohh wat leuk zo tussen de alpaca’s! 😀 En prachtige foto’s! (suikervrije) frisdrank is echt mijn guilty pleasure, ik vind het heerlijk! Maar ik houd van alle drankjes dus deze wil ik zeker ook een keertje proberen 🙂

 7. 17 mei 2018 / 12:22

  Wauw, wat een prachtige foto’s!! Ik ben zelf druk bezig met zo min mogelijk frisdrank en sapjes te drinken. Mijn koffie heb ik ’s morgens echt nodig, maar verder drink ik voornamelijk water en groene thee.

 8. 17 mei 2018 / 11:01

  Wat een gave foto’s zeg. echt een super plek. ik drink eigenlijk altijd water en thee. Eigenlijk heel weinig frisdrank.

 9. 16 mei 2018 / 22:20

  De drankjes zien er heerlijk uit en wat een mooie foto’s heb je weer gemaakt! Spa is goed bezig! Ik ontdekte laatst Spa bruisend water “Touch of” met allemaal fruit smaakjes. Ik vond de Touch of coconut heel erg lekker en ook zeker voor herhaling vatbaar!

 10. 16 mei 2018 / 09:45

  Mijn lievelingsdrankje is Spa spuitwater met een vleugje citroen. Andere waters met een smaakje vind ik al snel te limonade-achtig.

 11. 16 mei 2018 / 08:20

  Oeh, klinkt heerlijk! Dit zouden ze op stap moeten verkopen, gezien ik geen alcohol meer drink haha. Kan ik toch iets gezonds en lekkers drinken!

 12. 16 mei 2018 / 07:33

  Oeh! Liefde voor de spa fruit drankjes. <3
  Wat een prachtige locatie tussen de lieve alpaca's!

  Liefs,
  Evelien

 13. 16 mei 2018 / 06:56

  Wat een geweldige setting om deze drankjes tussen de alpaca’s te kunnen opdrinken! Ik kan me voorstellen dat dat nog véél meer genieten is dan een drankje bestellen op het terras 🙂 Ik houd zelf niet zo van frisdrank en drink eigenlijk alleen maar water en thee, maar dit klinkt op zich wel als een fijne en iets gezondere optie. Ik zag laatst toevallig een advertentie voor water met een kokossmaakje met 0 kcal. Ik weet niet meer zeker of dat nu van Spa was of van een ander merk, maar het klonk in ieder geval als net iets voor mij 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Invati Advanced Aveda Linda's wholesome life
Invati Advanced drie-stappen formule – Aveda

[dropcap]A[/dropcap]ls je mij tegen komt heb ik vrijwel altijd mijn haar los. Ik besteed niet veel tijd en aandacht aan...

Sluiten