She was unstoppable…

 

 outfit of the dayoutfit of the dayoutfit of the dayoutfit of the day

 

Ik kan op de meest vreemde momenten overvallen worden door een stroom aan inspiratie. Dat is het ding met creatieve processen, ze zijn niet te plannen. Soms heb je er een slapeloze nacht voor nodig, een goede film of simpelweg een fijne wandeling. Bij mij is de stroom van inspiratie ook aan mijn humeur en energie gebonden. Zit ik goed in mijn vel, en maak ik de nodige uitstapjes, dan zit ik volop in een creatief proces. Fijn.

 

Zo werkt het ook met quotes. Net als bovenstaande. De schoonheid hiervan zit hem juist in het imperfecte. De dingen die jou jóu maken. En dat geeft mij weer even een wake-up call, dat mijn perfectionisme mij niet alleen maar mooie dingen gaat brengen, zo nu en dan is het juist belangrijk om eens buiten de lijntjes te kleuren. Zodat jij je niet alleen kan onderscheiden van de rest, maar ook oprecht jezelf zijn. Het is oké om een keer iets doms te zeggen, in het bijzijn van anderen een fout te maken, zo maak je immers de leukste verhalen voor later.

 

Maar tegelijkertijd staat het ook gelijk aan keuzes maken die écht bij jou passen, zonder altijd maar rekening te houden met wat mensen er misschien van gaan vinden. Het is immers jouw leven, en iedere dag leef je maar één keer. Dus om er een onvergetelijk verhaal van te maken, moet je zo nu en dan eens lekker buiten de lijntjes kleuren. Spontaan iets doen wat in je op komt. Hoe klein of gek dan ook. Het laat je voelen dat je leeft. Het kleurt je dagen. Zeker als het ook een glimlach op het gezicht van een ander tovert.

 

outfit of the dayoutfit of the day

 

 And you can be that girl. Trust me.

 

outfit of the dayoutfit of the dayoutfit of the day

 

Wanneer was de laatste keer dat jij spontaan iets nieuws of geks hebt gedaan?

 

 liefslinda2Bloglovin' button
Delen:

5 Reacties

  1. 11 oktober 2016 / 09:40

    Het is inderdaad gewoon oké om af en toe fouten te maken. En daar komen dan af en toe grappige verhalen uit voort, dat is waar 🙂 Hele hoop inspiratie is dit artikel. Erg leuk! Ook erg mooie foto’s!!!

  2. 11 oktober 2016 / 08:54

    Hele toffe foto’s weer en mooi geschreven <3 Ik zit ook soms helemaal vol inspiratie, ik vind dat heerlijk!

  3. 11 oktober 2016 / 07:46

    Wat een prachtige quote en onwijs mooie foto’s! Eigenlijk doe ik veel te weinig ‘gekke’ dingen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Dr van der hoog kant en klaar maskers
Dr. van der Hoog – 5 kant en klaar maskers

Haast iedereen kent ze wel of heeft ze weleens gebruikt, de makkelijk te gebruiken kant en klaar maskers van Dr....

Sluiten