Rimmel Provocalips | The kissable lipstick ‘550 Play With Fire’

Of het nu een kus is voor je vriend, de poster van Drake of een onhandige kus op de wang bij het geven van 3 zoenen, die vlekken en smeer partijen zullen voorgoed verleden tijd zijn met deze revolutionaire nieuwe lipsticks van Rimmel. De Provocalips. Ik heb er als insider van Vera Camilla twee opgestuurd gekregen en vandaag wil ik jullie aan de donker rode variant voorstellen, Play With Fire. 

550 play with fire Provocalips 310 little minx kiss proof lip colour rimmel london vera camilla Xprovocalips review beauty blog lifestyle by lindaAls insider van Vera ben ik gevraagd om met een aantal andere bloggers en beauty fanaten deze Provocalips aan de test te onderwerpen. Ze zeggen dat ze muurvast op de lippen blijven zitten, ook na een drankje, hapje en een romantische avond met je geliefde.

550 play with fire Provocalips 310 little minx kiss proof lip colour rimmel london vera camilla Xprovocalips review beauty blog lifestyle by lindaAangezien mijn vriend mijlenver uit mijn buurt blijft als ik lippenstift op heb (en laat ik ze haast iedere dag dragen) stond ik wel te popelen om deze lipkleuren uit te testen. Voor je zie je de kleur 310 Little Minx en de rode 550 Play With Fire, die ik vandaag ga behandelen.

Provocalips 550 play with fire kiss proof lip colour rimmel london vera camilla Xprovocalips review beauty blog lifestyle by lindaDe Rimmel Provocalips 16HR Kiss Proof Lip Colour en komen in deze leuke, strakke en vrolijke huls met twee applicators. Ze zijn dus dubbelzijdig en beide producten heb je nodig, zowel de kleur als de transparante top coat.

Provocalips 550 play with fire kiss proof lip colour rimmel london vera camilla Xprovocalips review beauty blog lifestyle by lindaDeze Provocalips beloven 16 uur te blijven zitten. Nu word dat al vaker geroepen over lipsticks dat ze meer dan 8 uur blijven zitten, maar tot nu toe ben ik nog niet zo aangenaam verrast dat het ook écht een dag blijft zitten. En ik moet zeggen dat deze Provocalip mijn verwachtingen heeft overtroffen, dat kan ik je alvast vertellen.

Provocalips 550 play with fire kiss proof lip colour rimmel london vera camilla Xprovocalips review beauty blog lifestyle by linda

Tijd voor de eerste stap

Provocalips 550 play with fire kiss proof lip colour rimmel london vera camilla Xprovocalips review beauty blog lifestyle by linda
Provocalips 550 play with fire kiss proof lip colour rimmel london vera camilla Xprovocalips review beauty blog lifestyle by lindaVooraf heb ik mijn lippen goed gehydrateerd, omdat ik zelf vrij snel last heb van droge lippen wilde ik ze vooraf goed verzorgen. De velletjes heb ik er ook even af gescrubt met mijn Popcorn lipscrub van Lush om zo een mooie basis te creëren voor de lipstick.

Hierna heb ik de rode lipstick zo netjes mogelijk aangebracht, zelf draag ik vaak lipstick maar met een applicator werken vergt voor mij net wat meer aandacht. Al met al werkt hij best wel fijn. Denk ook goed om de lijntjes en vul je lippen mooi op, je gaat er immers een dag plezier van hebben. Je zal merken dat je lippen heel erg plakkerig worden, hou ze dan ook even van elkaar om ze vervolgens een minuutje te drogen voor je doorgaat naar de volgende stap. De kleur verrast mij, hij is mooi intens en diep rood.

Provocalips 550 play with fire kiss proof lip colour rimmel london vera camilla Xprovocalips review beauty blog lifestyle by linda

De tweede en laatste stap

Provocalips 550 play with fire kiss proof lip colour rimmel london vera camilla Xprovocalips review beauty blog lifestyle by lindaProvocalips 550 play with fire kiss proof lip colour rimmel london vera camilla Xprovocalips review beauty blog lifestyle by lindaDan is het tijd voor de tweede en alweer laatste stap. Je hebt de lipkleur even laten drogen en nu is het tijd om de kleur en lipstick vast te zetten met een transparante top coat. Zo behoud je de kleur niet alleen langdurig, hij heeft hem ook een mooie glans en tegelijkertijd bevat hij een hydraterende werking om uitdroging van de lippen te voorkomen.

En ja na mijn item in de Libelle durf ik zelfs mijn glimlach op de foto te zetten, hihi!

Provocalips 550 play with fire kiss proof lip colour rimmel london vera camilla Xprovocalips review beauty blog lifestyle by linda

De topcoat is zacht en glijd gemakkelijk over de lippen. Zorg dat je met precisie werkt en geen stukjes vergeet, zeker de buitenste randjes niet, het zal niet mooi zijn als hij hier begint te slijten.

Zijn ze echt kiss-proof?

Provocalips 550 play with fire kiss proof lip colour rimmel london vera camilla Xprovocalips review beauty blog lifestyle by linda

Om te testen of deze Provocalips echt kiss-proof zijn heb ik mijn assistent erbij geroepen. Want waar kan je het beter op testen dan op een spier witte Jip? Je ziet duidelijk dat Jip met alle plezier model staat, waar ik hem wel blij mee heb gemaakt (naast de rijkelijke beloning in snoepjes) is dat hij niet met rode lipjes op zijn vacht loopt. Deze lipstick heeft echt niet afgegeven!

Bijna een dag later..

Provocalips 550 play with fire kiss proof lip colour rimmel london vera camilla Xprovocalips review beauty blog lifestyle by lindaEen maaltijd, taart, vele hapjes, drankjes, veel babbelen, lachen, kusjes en precies 12 uur later maak ik de rechter foto. Ik moet zeggen dat de lipstick ook na het avondeten prachtig op mijn lippen bleef zitten. Wel merkte ik dat hij na een warme avond maaltijd wat plakkerig werd aan de binnenkant en de bitterballen later op de avond hebben hebben de binnenste randjes de das om gedaan.

Vind ik dat erg? Helemaal niet. Ik heb de hele dag genoten van prachtige lippen, na een uur of 6 á 7 merkte ik wel dat mijn lippen droog, en zelfs wat trekkerig aanvoelden. Het liefst had ik ze op dat moment even bijgewerkt om ze op te frissen en te hydrateren, en dat zal ik in het vervolg ook zeker doen. Het is heel gek om iedere keer uit gewoonte in de spiegel mijn lipstick te checken, en te zien dat alles heel lang perfect blijf zitten. Wanneer ik de deur uit moet en zeker wil zijn van prachtige lippen is een Provocalips zeker de eerste om aan te denken. Ik sta dan ook te popelen om de roze variant te proberen!

Mocht je ze gaan gebruiken, hou dan wel even in de gaten dat je echt een 2 fase make-up remover nodig hebt om de lipstick van je lippen te verwijderen.

Provocalips 550 play with fire kiss proof lip colour rimmel london vera camilla Xprovocalips review beauty blog lifestyle by linda
Mijn vriend durft mij eindelijk weer een zoen te geven terwijl ik een lipproduct draag, alleen al dat maakt mij blij! De kleur heeft mij verrast, een mooie donkere en intense kleur rood, ik zou hier best aan kunnen wennen. De kleur blijft verassend lang mooi, de glans verdwijnt wel na een paar uur en je zal merken dat hij vanuit de binnenkant begint te slijten na de Provocalips zo’n 10 uur op mijn lippen gedragen te hebben. En dat overtreft al mijn verwachtingen! Ik ben dolblij dat hij niet afgeeft, niet buiten de lijntjes uitloopt en qua kleur intensiteit niet achteruit gaat. Alleen de balm zal je nog een extra keer aan kunnen brengen als je nog langer plezier wilt hebben van stralende lippen. Ik ben enthousiast en overtuigd!

De Rimmel Provocalips zijn verkrijgbaar bij de drogisterijen voor € 11,99.

 

Ben jij toe aan kiss-proof lippen?

liefslinda2Bloglovin' button

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat een product wat mij ter beschikking is gesteld voor een review. Lees mijn disclaimer.

Delen:

17 Reacties

 1. 28 maart 2015 / 18:05

  Je hebt er echt een leuk artikel van gemaakt! Hihi hij is zeker kiss proof! Leuk gedaan. Deze kleur staat je mega goed <3

 2. 28 maart 2015 / 16:29

  Supermooi kleurtje, fijn dat ze zo goed blijven zitten!

 3. 28 maart 2015 / 08:44

  Zo dat klinkt echt super! Vooral het afgeven vind ik altijd zo zonde. Voelt hij ook plakkerig als je hem op hebt of alleen op het begin?

 4. 27 maart 2015 / 23:08

  Wat tof dat aan het einde van de avond de lipstick er nog zo goed uitziet. Ik vind de tint je trouwens prachtig staan! Je krijgt er hele mooie witte tanden door.

 5. 27 maart 2015 / 19:14

  Leuke review:) ik vind het erg goed klinken maar ben bamg dat ik het toch wat te droog vind!

 6. 27 maart 2015 / 18:11

  ziet er echt hee goed uit en wat fijn dat hij niet afgeeft want dat vind ik altijd zo vervelend van lipsticks dan kan je nooit iemand een kus geven zonder dat het overal zit!

 7. 27 maart 2015 / 14:45

  Geweldige kleuren staat je goed en wauw linda weer mooie fotos!

  • Linda
   Auteur
   27 maart 2015 / 15:02

   Dank je wel weer voor het mooie compliment, denk dat deze foto’s weer onder mijn favorieten vallen <3

 8. 27 maart 2015 / 14:12

  Wat een super leuke review! Heel origineel, hihi. Ik ben er ook dol op en de kleur staat je fantastisch <3

 9. 27 maart 2015 / 11:31

  Wat een goede en uitgebreide review! Het is een prachtige kleur en super fijn dat hij niet afgeeft.

 10. 27 maart 2015 / 11:26

  Linda, rode lipstick staat jou echt FANTASTISCH! Wauw!

  • Linda
   Auteur
   27 maart 2015 / 14:06

   Dank je wel lieve Denise!

 11. 27 maart 2015 / 08:45

  Wat een mooi product! Ik had zoiets al eens liggen van Rimmel… Ergens 😛 werkte toen ook zo fijn en zeker 8 uur!
  Heerlijk als je niet meer hoeft te checken!

  Ben benieuwd naar de roze variant!

  • Linda
   Auteur
   27 maart 2015 / 14:07

   Oh serieus? Ik wist niet dat ze eerder al zoiets op de markt hadden gebracht 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Burt's Bees Coconut Foot Cream review lifestyle by linda honing voeten creme
Burt’s Bees Coconut Foot Cream

In mijn zoektocht naar verzorgingsproducten die lief zijn voor je huid kwam is al snel de producten van Burt's Bees...

Sluiten