Postcard from…

 

Postcard from…

 

 Postcard from..Postcard from..Postcard from..

 

Zonnebloemen, enkellaarsjes, een spijker blouse en een fleurig jurkje. Geef mij een matte rode lipstick en ik ben helemaal in mijn nopjes. Waar ik nog meer blij mee ben is het feit dat mijn haar steeds gezonder aan het worden is. Het wordt voller, het glanst en de zon heeft ervoor gezorgd dat mijn geverfde haar (yes shocking, ik ben blond van mijzelf) 1001 verschillende tinten heeft gekregen. Kleuren die dansen in de zon zodra hij erop schijnt.

 

Postcard from..Postcard from..

 

Mijn enkellaarsjes mogen weer uit de kast. En het wordt tijd dat ik deze leren exemplaren eens goed in ga lopen zodat ik na een dag zonder blaren naar huis kan komen. Ze blijven wat dat betreft echt een uitdaging die leren muiltjes. Maar zoals mijn moeder vaker zegt, wie mooi wilt zijn..

 

Postcard from..

 A postcard from.. De Dordtse Biesbosch.

Postcard from..

 

Terwijl ik nog volop geniet van de warme zonnestralen op mijn huid, de zonnebloemen en de fijne wandelingen met de honden, begint ook mijn aanstaande reis naar Thailand meer vorm te krijgen. Het klinkt misschien heel gek, maar het vooruitzicht van zo’n fijne reis zorgt ervoor dat ik vol goede moed de herfst in kan gaan. Zodat het leven weer even voor twee weken vanzelfsprekend kan zijn, zoals het tijdens een Hollandse zomer ook is. Wanneer mijn lichaam langzaam aan in winterstand gaat, mijn bloed als stroop door mijn aderen stroomt en mijn energie level daalt zoals de temperaturen. Zo levendig, fleurig en energiek zijn mijn dagen onder de zon. En het idee dat ik straks weer even kan ontsnappen aan de winterse kou, zorgt ervoor dat ik nu spontaan zin krijg om gebreide truien, lange broeken en nieuwe sokken te kopen.

 

 

Van welk moment van afgelopen week zal jij een postcard willen maken?

 

liefslinda2Bloglovin' button
Delen:

4 Reacties

  1. 3 oktober 2016 / 09:09

    Wat een super gave foto’s weer! Ik wist helemaal niet dat je eigenlijk blond bent :O Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe dat er uit ziet hihi!

  2. 3 oktober 2016 / 08:34

    Wat een heerlijke foto’s! Ik ben dol op de Biesbosch. Wel de Brabantse dan, in de Dordtse ben ik nog nooit geweest 🙂

  3. 3 oktober 2016 / 07:06

    Wauw, wat een schitterende foto’s! Echt postcard-waardig inderdaad! Ik vind de natuur zelf op z’n mooist rond eind oktober als de bladeren echt van de bomen vallen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Beauty favorieten september
Beauty favorieten van september

Als het heerlijk zomers weer is ben ik eigenlijk heel erg saai als het op beauty producten aankomt. Ik omarm dan...

Sluiten