Beauty favorieten van september

 

Beauty favorieten van september

 

 Beauty favorieten van september

 

Dr. van der Hoog CC Cream met SPF25

De zon was warm in september, maar neemt wel af qua kracht. En wanneer ik de deur uitging, of een make-up look aan wilde brengen was deze CC Cream van Dr. van der Hoog mijn go to product. Hij egaliseert mijn huid, geeft mijn huid een gezonde teint en voedt mijn huid tegelijkertijd goed. Met een SPF25 is mijn huid tegelijkertijd goed beschermt tegen de zonnestralen en kan ik met een gerust hart heerlijk naar buiten. En het fijne is dat Dr. van der Hoog dierproefvrij is, en is daardoor een blijvertje. Je kunt er binnenkort een uitgebreide review van verwachten.

 

Beauty favorieten van september

 

Pupa Diva’s Lashes & Vamp! Stylo Liner

Ik heb een klein vreugde dansje gedaan toen ik bevestigd kreeg dat Pupa vrij is van dierproeven. Deze donker bruine Vamp! Stylo Liner is namelijk echt mijn all time favorite eyeliner geworden en is echt een onderdeed van mijn signature look. Door de wisselingen van het weer heb ik wel last gekregen van eczeem rond mijn ogen, maar zodra deze weg zijn is het eerste wat ik doe, een mooie wing line zetten!

 

Diva’s Lashes is ook een bijzonder fijne mascara die je zonder al teveel moeite gemakkelijk en zonder klonten aan kunt brengen. Je wimpers krijgen meer lengte en volume, en de naam Diva’s Lashes komt dan ook helemaal tot zijn recht. Het is dan ook niet voor niets één van de best verkochte producten van Pupa Milano.

 

Beauty favorieten van september

 

LUSH Charity Pot

Hij stond al even in de kast te trappelen tot de herfst zou gaan beginnen. Nu de nachten kouder worden merk ik direct dat de huid van mijn handen droger aanvoelt. Ik vind het dan ook heerlijk om mijn handen voor het slapen gaan te vertroetelen met een heerlijke lik uit de Charity Pot van LUSH. Een product wat overigens ook nog eens vegan is.

 

 Beauty favorieten van september

 

Blame it on NARS

Nog voor ik had besloten om helemaal dierproefvrij te gaan wist ik al dat ik meer producten van NARS aan wilde gaan schaffen. Inmiddels liggen er al een paar pareltjes te wachten op een review, en heb ik dit limited edition palette; Blame it on NARS al dagelijks met liefde gebruik. Althans, wanneer ik make-up draag (meer dan alleen een mascara laagje en wenkbrauwpotlood) is dit palette mijn beste vriend. Ik ben namelijk verliefd geworden op de prachtige matte kleuren die dit palette rijk is.

 

 Beauty favorieten van september

 

Rituals No. 23 Magnolia & Pink Pepper

Mijn parfum stash is redelijk groot, maar ik schaam mij een beetje voor het aandeel wat dierproefvrij is. Dat aantal is namelijk niet zo heel erg groot. Rituals heeft gelukkig heerlijke geuren die niet op dieren zijn getest. En het fijne aan dit flesje vind ik o.a. het formaat. Als ik een dag van huis ga neem ik hem gemakkelijk mee in mijn tas zodat ik hem overal bij kan werken.

 

 Beauty favorieten van september

 

September bezorgde ons een prachtige, warme nazomer. Een Indian Summer die ik veelal buiten doorgebracht heb. En daar sluiten deze essentials dan ook perfect bij aan. Van een fijne CC Cream tot een heerlijke geur en een hand- & bodylotion voor de kouder wordende nachten. Herfst, ik ben bijna klaar voor je!

 

Wat is jouw favoriete product van september?

 

liefslinda2Bloglovin' button
Delen:

3 Reacties

  1. 2 oktober 2016 / 20:41

    Mooie favorieten! Ik heb net als jij last van eczeem plekjes op mijn ogen. Vervelend is dat hé! Ik ben extreem voorzichtig met wat ik qua oogmake-up op doe en probeer zoveel mogelijk 100% natuurlijk te gaan. Je hebt me benieuwd gemaakt naar de geur van Rituals!

  2. 1 oktober 2016 / 08:24

    Blame it on NARS vind ik zo’n mooi palette en die geur van Rituals ken ik volgens mij.. als het diegene is die ik denk dat het is, is die zo ontzettend lekker. Fijne favorieten meid :-)!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:

Sluiten