Plan B, omdat er geen planeet B is

Plan B, omdat er geen planeet B isBiesbosch, maart 2021

 

Plan B, omdat er geen planeet B is

Politiek is geen dagelijks agenda punt van Linda’s Wholesome Life. De wens voor een beter klimaat en een gezonde planeet wel. Daarom hoop ik dat je vandaag ook stemt met je hart. Met het klimaat in je achterhoofd. We staan er niet zo best voor en de tijd om te veranderen is nu dan ook echt aangekomen. Dat maakt deze verkiezingsronde dan ook één van de meest belangrijke. Daarom wil ik graag mijn stem laten horen op het platform wat ik de afgelopen jaren heb opgebouwd. Wellicht kan ik jou inspireren om een groenere keuze te maken.

“Er is namelijk wel een plan B, maar geen planeet B.”

De verkiezingen zijn namelijk de perfecte tijd om op een partij te stemmen die opkomt voor jouw idealen. Zoals meer betaalbare woningen, gelijkheid, een hoger minimum loon. Maar zeker ook punten waar je zelf misschien ook al mee bezig bent, maar die meer aandacht verdienen zoals het verbieden van dierproeven, een einde maken aan de nertsenfokkerij en een betere balans tussen natuur, landbouw en klimaat.

Naast het huidige Corona beleid vind ik het ook belangrijk om iets verder te kijken en een nieuwe pandemie te voorkomen. Het is namelijk niet de vraag of we die gaan krijgen, maar wanneer. Daarom is het in mijn ogen slim om op een partij te stemmen die verder kijkt dan het hier en nu. Je kunt makkelijk checken of de partij waar jij op wilt gaan stemmen, dit ook een belangrijk agendapunt vindt.

Lang verhaal kort; ik hoop dat jij vandaag gaat stemmen en je unieke stemrecht gebruikt.  Zodat dat we samen aan een betere toekomst én groenere planeet kunnen gaan werken. Voor ons allemaal, én de generaties die na ons komen.

 

Ga jij vandaag stemmen?

 

Liefs Linda

 

 

Delen:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Relevant Ocean Plastic Deodorant
Relevant | Ocean Plastic Deodorant

Biesbosch, maart 2021 Relevant | Ocean Plastic Deodorant Begin dit jaar viel er een pakketje uit Denemarken op mijn deurmat....

Sluiten