OOTD | Dress on

look 2 1Echt een vast stijl heb ik niet, wel weet ik dat ik niet bang ben om kleur te gebruiken en niet iedere dag dezelfde looks en feel wil hebben bij een outfit. Zo vind ik het heerlijk om mij leuk aan te kleden, voor allerlei activiteiten. Maar dat een jurkje niet perse netjes hoeft te zijn, en ik niet iedere dag in een makkelijke jeans wil lopen, deel ik een van mijn nieuwe Primark vondsten met jullie.

Dit keer dus niet een hele spectaculaire outfit, maar een fijne door de weekse outfit.

look 2 2 look 2 10

Drop all your worries and you can leave all the rest on’ – Justin Timberlake 

look 2 3

look 2 12Photo by Jet

 

Fashion
Spijker blouse – Zara
Jurk met ritsen – Primark
Panty – Primark
Schoenen – Timberlands – same here 

Accessoires
Muts – H&M
Indian Shawl – Touch – same here
Horloge – Marc by Marc Jacobs – same here

extra

 

 

Draag jij graag jurkjes?

 

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

14 Reacties

 1. 26 november 2014 / 21:48

  Wauw, die kleur staat je ontzettend gaaf meid!
  En, ik zie ze, de vallende blaadjes 😉

 2. 22 november 2014 / 23:50

  Wat een leuke outfit Linda! Die kleur staat je erg goed! Ohja en wat heb je toch een schattig hondje!

 3. 22 november 2014 / 21:08

  Leuke look! Ik vind je hondje echt onwijs schattig 🙂 en ik draag zeker graag jurkjes, ze staan gewoon zo vrouwelijk

 4. 22 november 2014 / 20:30

  Waauw, prachtige look en mooi samengesteld! Ik heb zelf ook niet echt een vaste stijl, ik kijk een beetje wat ik leuk vind en hoe het buiten is. Als het zonnige is ga ik meestal voor kleuren en als het donker is doe ik maar snel een zwarte jurkje aan hihi (lekker simpel). Ik ben gek op jurkjes en rokken, als het kon zou ik ze elke dag dragen maar helaas is Nederland niet zonnig en soms is het te koud voor jurken/rokken.

 5. 22 november 2014 / 20:28

  Leuke outfit! En tof dat je Timberlands combineert met een jurkje – ik heb ook van die schoenen, maar twijfelde of het wel kan. Vind het wel leuk staan!

 6. 22 november 2014 / 12:11

  wat een leuke foto’s heb je weer bij dit artikel…echt fijn om naar te kijken, Zelf draag ik niet vaak jurkjes, ik voel mij er niet heel gemakkelijk is vandaar…Leuk om te zien vind ik het zeker wel…

 7. 22 november 2014 / 12:08

  erg leuke outfit meid en die schoenen geweldig!

 8. 22 november 2014 / 11:13

  Ik droeg heel graag jurkjes voorheen. Mijn kast hing er vol mee, maar helaas kan ik niet zo vaak een legging dragen. Jurkjes zijn zo leuk en ja kan er ook zoveel mee combineren! Schoenen, vesten, sjaals, noem maar op. Prachtige foto’s!

 9. 22 november 2014 / 10:49

  Ik ben echt verliefd op je jurkje, wat staat ‘ie je mooi Linda <3

 10. 22 november 2014 / 09:46

  Wat een toffe outfit, vooral je muts vind ik heel erg leuk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Fabulous Friday | Gelnagels look at home met Caption Polish

Vele dames zullen het wel herkennen, het ultieme verwen moment bij een nagelstudio. Je nagels worden eventueel verlengd, prachtig in...

Sluiten