Fabulous Friday | Gelnagels look at home met Caption Polish

10Vandaag laat ik jullie kennis maken met een nieuwe manier van nagels lakken. De lakjes die ik jou laat zien zijn van Caption Polish, een relatief onbekend, nieuw en opkomend merk in Nederland. Ik maakte kennis met dit merk op de Maison PR persdag, liet mijn nagels lakken en was overtuigd, dit is op mijn lijf geschreven!

12Ook ik heb de gelnagels uitgeprobeerd, nadat ik bij een nagelsalon was geweest dacht ik dat ik het thuis ook wel zelf kon doen. Bestelde een pakketje op Ebay en mijn experiment faalde enorm, de Viatnamese dames uit de salon hadden inmiddels alles wat je nagel noemt al van mijn vingers gevijld (hemeltjelief wat doet dat pijn!) en daar zat ik dan.. te wachten tot mijn nagels weer terug zouden groeien en de gelnagels had ik inmiddels al 1001 keer vervloekt.

11De lakjes v.l.n.r.; Say It, Don’t Spray It, Base Coat, Top Coat & C’mon Now.

De flesjes van Caption zijn simpel, hebben een zilveren glimmende dop en bevatten 10 ml. De kwasten zijn dik, voorzien van 320 haartjes, en hierdoor kan je in een laag en met slechts een paar bewegingen je nagels goed dekkend voorzien van nagellak.

13

Kenmerken die Caption Nailpolish uniek maken

♡ Droogt snel en word zo hard als een gelnagel
♡ Hier heb je geen lamp voor nodig
♡ Dekt in een laag door hoge pigmentatie
♡ Spiegelglans en strakke finish
♡ Houd langer dan gewone nagellak
♡ Verrijkt met lac Q3 technologie; een nagelverharder

14

De lakken zijn allen Big 3 Free

Deze stoffen zijn verboden op de Europese markt, en vele grote merken als MAC, Rituals, OPT, Dior en vele meer, gebruiken deze ingrediënten gelukkig al niet meer. Wel zo fijn dat dit Amerikaanse merk ook deze ingrediënten niet gebruikt.

DBP (dibutylftalaat of in het Engels dibutyl phthalate) wordt ervan verdacht dat het giftig kan zijn voor een foetus.

Toluene is een verdunningsmiddel en wanneer je grote hoeveelheden inademt kan je duizelig en misselijk worden of zelfs flauwvallen.

Formaldehyde zorgt ervoor dat de lak goed aan je nagels bind maar het heeft als nare bijwerking dat het gas kankerverwekkend kan zijn als je het inademt.

15

Het kwastje

Hier zie je ‘Say It Don’t Spray It, op het kwastje. Zie je uit hoeveel kleuren deze nagellak opgebouwd is? Op de tweede foto is met flits gemaakt, hier kan je goed de bijzondere lagen zien waar dit lakje uit bestaat.

8

9

In deze video wil ik jou laten zien hoe makkelijk het lakken van nagels is met dit merk.

Tijd om te swatchen!

1Hier draag ik een laag ‘Base Coat’, deze laag is onmisbaar. Hij dekt fijn en in een keer. En je kan aan mijn nagels zien dat ze een beetje geel zijn, ik heb één keer rode nagellak aangebracht zónde base coat, niet doen lieve mensen!

2Vervolgens heb ik een laag ‘C’mon Now’ aangebracht, ook dit lakje lakt gemakkelijk. De vloeistof is wat dik, maar door de vele haartjes in het kwastje dekt hij in een keer mooi en goed. Het lakje is peach kleurig, maar enorm lastig om op de foto vast te leggen, hij lijkt hier eerder oud roze gemixt met rood.. maar is dus echt een mooi en lief peachy kleurtje.

3Voor de test heb ik nog een extra laag aangebracht, de belichting is iets anders, maar hij dekt dit keer even goed als de laag ervoor. Je hebt dus echt maar een laag nodig! Maar waar de bobbels vandaan komen? Dit was de eerste keer (op het event) niet te zien..

4Als extratje heb ik ‘Say It, Don’t Spray It’ aangebracht op mijn wijs en ringvinger voor een leuk en speels effect. Ook dit lakje dekt verassend goed en snel.

5Om het lakken af te maken breng ik een laagje ‘Top Coat’ aan en klaar zijn je prachtige nagels! Ook dit lakje lakt fijn en is in één keer dekkend.

6

Conclusie

Wat een uitkomst, het effect van gelnagels, gecreëerd door nagellak! Ook droogt hij verrassend snel en is hij ook snel stootvrij. Het kwastje lakt fijn en de wat dikkere, stroperige vloeistof vloeit heel erg mooi samen. Dit komt in het filmpje ook mooi naar voren. Ook over de houdbaarheid heb ik niet te klagen, ik heb de nagellak na een week verwijderd omdat ik iets anders wilde, maar eigenlijk had hij nog prima kunne blijven zitten. Er was nog geen chip vanaf!

7De lijn van Caption telt 80 mooie en gevarieerde kleuren, special effect lakjes, het leuke is dat er voor iedereen wel wat tussen zit. Ook telt de lijn uiteraard een base coat met ingebouwde nagelverharder en zowel Matte, Dry Drops en normale topcoat. Zoals je de foto hierboven ziet creëer je niet hetzelfde bolle effect als een gelnagel, wel de hardheid en de glans, en dat kan ik erg waarderen. Mijn nieuwsgierigheid is ook wel gewekt als ik lees dat er een matte topcoat is, dit lijkt mij zo tof op je nagels!

De prijs van de gekleurde lakjes zal rond de €15,00 liggen en de prijs voor de base en topcoat rond de €16,00.

Zie voor meer informatie de website.

Witte balk uitlijnen tekst afsluiter blog

Witte balk uitlijnen tekst afsluiter blogBen jij al bekend met deze Do Try Yhis At Home gelnagel-look nagellak?

 

 


liefslinda2Bloglovin' buttonWitte balk uitlijnen tekst afsluiter blog

Dit artikel bevat een product wat mij ter beschikking is gesteld voor een review. Lees mijn disclaimer.
Delen:

14 Reacties

 1. 26 november 2014 / 21:46

  I love it! Ben geen grote nagellak gebruikster, maar na het zien van dit krijg ik er gewoon zin in…! 😀

 2. 22 november 2014 / 00:52

  Heb nog nooit deze lakjes geprobeerd maar het klinkt wel heel fijn. Die bobbeltjes heb ik ook wel eens op mijn nagels, waar komen die vandaan? Je foto’s zijn echt prachtig trouwens!

 3. 22 november 2014 / 00:50

  Ik kende dit merk nog helemaal niet, leuk artikel!

 4. 21 november 2014 / 19:22

  Het ziet er heel erg goed uit, erg leuke tint is dit ook….ik ga even snel kijken op de website, ben erg nieuwsgierig geworden naar het product!

 5. 21 november 2014 / 18:27

  Ik hou helemaal niet van die gekleurde glitterdingetjeslak erover, maar deze vind ik superleuk! Heel mooi gedaan.

 6. 21 november 2014 / 16:50

  Prachtige foto’s zeg! En het resultaat uiteraard ook.

 7. 21 november 2014 / 16:42

  Wat een mooie kleur, die glitter vind ik ook wel gaaf!

 8. 21 november 2014 / 13:54

  Mooie foto’s heb je gemaakt! C’mon Now is echt een leuke kleur. De top coat vind ik persoonlijk iets minder.

 9. 21 november 2014 / 13:21

  Het resultaat vind ik wel heel mooi! Wel gek van de bobbeltjes!

 10. 21 november 2014 / 11:05

  Wauw, ik vind het echt een prachtig lakje! <3

 11. 21 november 2014 / 10:45

  Wauw, de kwast ziet er echt heel erg fijn uit. Veel beter dan van die dunne kwastjes. het lakje is ook heel erg mooi, vooral ‘Say It, Don’t Spray It’ vind ik heel mooi en speciaal!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Review | Webprint Fotoboek Parijs

Een vakantie of een city trip zijn voor mij ieder jaar weer hoogtepunten. Het is met mijn wanderlust een dure...

Sluiten