Lifestyle Sunday | Tous Les Memes

Zoals jullie misschien wel gezien hebben, hebben de laatste persoonlijke artikelen een andere naam. My Daily Lifestyle is het nooit helemaal geweest voor mij, en daarom heb ik voor Lifestyle Sunday gekozen. Omdat het naar mijn idee meer aansluit bij mijn persoonlijke artikel en om het een ultiem zondag gevoel te geven. Tot zover de huishoudelijke mededeling!

LS november week 3

Samen met le boyfriend op le foto, we waren even samen op pad om een bakkie te doen bij mijn schoonouders. En eindelijk is het echt mutsen weer, dat vroeg om een foto!

Lunchen bij La Place, vriend lief probeerde een Sinterklaas smoothie met amandel en speculaas. Ik nam een heerlijke fruitsmoothie met kiwi en jusd’orange, en een klein bakje met pindarotsjes, nom! 

Na een vertraging van een paar weken kreeg ik afgelopen week eindelijk mijn Her FashionBox binnen. Er waren in Australië problemen met verzenden, vandaar dat er dus ook al even geen unboxingen online zijn gekomen. Een ding wil ik wel alvast laten zien, en dat zijn deze dubbele parel oorbellen. Zijn ze niet mooi?

Afgelopen week kwam ik bij van mijn behandeling van vorige week, prikte ik bloed en ook deze week kreeg ik weer een behandeling. De behandeling van deze week zou voorlopig de laatste zijn, maar helaas bleek dat de ontstekingen in mijn rug erger waren geworden. Het verklaart het grieperige gevoel wat ik afgelopen dagen heb gehad goed, en gaan we volgende week de boel weer iets anders aanpakken. Mijn bloed is gelukkig verder wél in orde. Daarom als medicijn: liters verse munthee en Netflix. Amen!

Een heerlijk relax momentje voor mijzelf en gelijk de proefjes van Sparitual proberen, een natuurlijk merk. De producten ruiken heerlijk en mijn huid word er heerlijk zacht van. Mijn interesse is gewekt. 

Donderdag was het na lang wachten eindelijk zover, eerder dit jaar gaf ik mijn lief kaartjes cadeau voor zijn verjaardag, en donderdag was het dus zover. Wij aten heerlijk bij Jinso op de Arenaboulevard en ik probeerde de winterse Gingerbread Latte met slagrom (guilty pleasure for sure..!).

Klik hier als je de video niet kunt zien.
Vergeet je hem niet op HD te zetten om het beste eruit te halen?

Stromae was fenomenaal! Een combinatie van cabaret, prachtige visuals, zijn uitstekende danskunsten die per nummer weer anders waren en alles liep synchroon met het decord en zijn band. En dan ook nog loep zuiver zingen. Dat was Genieten met een grote G! Ik heb een kleine sfeerimpressie gefilmd met mijn iPhone6plus, hierop gemonteerd en jeetje, de kwaliteit is nog beter dan wanneer ik mijn camera meeneem. Dat maakt mij dan weer happy. Dus voor wie het leuk vind, een kleine sfeer impressie van deze bijzondere man!

Deze zondag word denk ik weer een huis-tuin-en-keuken-zondag, gisteravond heb ik een feestje gehad van de schoonouders van de broer van mijn lief. En dan komt zo’n heerlijke bijtank dag wel als geroepen. Gaan jullie vandaag nog iets leuks doen?

Fijne zondag allemaal!

Witte balk uitlijnen tekst afsluiter blog

P.s.

Heb jij je al opgegeven voor het Dr. Hauschka verwenpakket?

 

liefslinda2

Bloglovin' button

Delen:

8 Reacties

 1. 26 november 2014 / 21:54

  Stromae ziet eruit als een ware beleving! Jammer dat wij er niet bij konden zijn..maar ik zit me stiekem te verheugen op Lowlands 2015..hopelijk krijg ik kaartjes te pakken 😉

  Ik vind je oorbellen erg leuk, doet me denken aan een barbell, grappig!

  En muntthee blijft de bom… ik blijf verslaafd!

 2. 26 november 2014 / 16:52

  Wauw Stromae is idd ziek gaaf, ik wilde zo graag maar vond het toch heel veel geld, ik geniet nog even van je filmpje!

 3. 25 november 2014 / 15:31

  Wat een leuke foto’s en zo gaaf dat je bij Stromae was.

  • Linda
   Auteur
   25 november 2014 / 22:32

   Deze man heeft ons ook echt een onvergetelijke avond bezorgd, want wat is hij goed! 🙂

 4. 23 november 2014 / 20:13

  Dat filmpje van Stromae, geweldig, wat een show zeg! Hoop dat je een heerlijke huis-tuin-en-keuken zondag heb gehad, die heb ik ook gehad. Fijne week voor aanstaande week!

 5. 23 november 2014 / 09:40

  Oh ik zag je filmpje van Stromae al op youtube. Wauw, wat moet dat een show geweest zijn. Geweldig!!! Goed in beeld gebracht weer. De naam van dit artikel vind ik veel leuker. Lekker knus en gezellig op de zondag! Zondag is mijn binnenblijfdag. Heerlijk samen met manlief. Ik hou van de zondag!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
OOTD | Dress on

Wat is het buiten toch prachtig gekleurd, iedere dag denk ik weer dat ik naar een schilderij kijk wanneer ik...

Sluiten