Omarm je imperfecties | Katie Piper met Bodyshockers

Katie Piper is als jonge vrouw via een slechte relatie haar gezicht kwijtgeraakt, haar ex vriend had toen der tijd iemand de opdracht te geven Katie’s Beautiful Face schade toe te brengen. Als hij haar niet mocht hebben, mocht niemand haar hebben moet hij vast gedacht hebben. Katie was een opkomend model en begon een tv carrière, na de zuur aanval moest zij een lang en moeizaam revalidatie proces in, spande zij rechtszaken aan tegen de dader, raakte in een isolement, werd ze overvallen door angstaanvallen en durfde zelfs het huis niet meer uit.

katie piper bodyshockersKaty is een vechter en dat kan je ook in haar boeken (de littekens van mijn leven, Things Get Better, Start Your Day With Katie en Beautiful Ever After) lezen, nu zij haar gezicht terug heeft (en hier dagelijks hard voor werkt om hem te behouden, omdat haar gezicht grotendeels bedekt is door littekens na de zuuraanval) wilt zij zich hard maken voor mensen met brandwonden. Door haar vechtlust heeft zij weer iets moois voor zichzelf op kunnen bouwen, heeft ze een dochter gekregen en is deze sterke vrouw een voorbeeld en inspiratiebron voor velen. In het nieuwe seizoen van Bodyshockers neemt zij ons mee langs mensen met een opvallend uiterlijk. En zet zij mensen die spijt hebben van hun gemaakte keuzes recht tegenover mensen die spijt hebben van bijvoorbeeld een tatoeage in het gezicht, piercings en/of plastisch chirurgie.

Body shockersHet leuke is dat alhoewel het een Engels programma is, wij het thuis via Youtube kunnen volgen. Graag laat ik jullie de eerste aflevering zien en via het kanaal van Bodyshockers kun je nog een aantal afleveringen kijken die al online zijn gekomen. Wat mij betreft is het een leuke én leerzame serie om te volgen. En gaan mensen anders tegen beslissingen vanuit onzekerheid aankijken nu ze een andere kant van het verhaal horen?

Klik hier als je de video niet kunt zien, en in HD heb je de beste kwaliteit!

Ik vind het een hele mooie toevoeging dat juist Katie degene is die dit programma presenteert en tot leven brengt. Juist met haar achtergrond, kennis die ze heeft opgedaan door de vele operaties die zij heeft moeten ondergaan. Met haar gulle hart komen de onderwerpen mooi tot hun recht en zal zij altijd advies vanuit haar hart geven. En wat zal een wereld saai zijn als we allemaal hetzelfde waren, dat mensen kleurrijk en vernaderlijk kunnen zijn komt in deze serie zo mooi naar voren. Dan kunnen je eigen problemen en onzekerheden soms ineens wat luchtiger zijn, zeker omdat je weet dat je niet de enige bent die ergens spijt van heeft of onzeker over is.

 

Eerder verschenen in deze reeks
Omarm je imperfecties | Heb jij jezelf geaccepteerd zoals je bent?
 Omarm je imperfecties | Part II
 Omarm je imperfecties | Ideaal zelfbeeld
 Omarm je imperfecties | Persoonlijk: terug naar de basis

 

Hoe kijk jij tegen schoonheidsidealen aan?
En zal jij sociaal niet geaccepteerde schoonheidsidealen kunnen omarmen?

 

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

6 Reacties

 1. 23 maart 2017 / 14:59

  Mega zielig wat haar over komen is, maar ze ziet er nogsteeds goed uit.

 2. 5 februari 2015 / 14:25

  Ja, ik heb haar verhaal eens gelezen of gezien, vreselijk! Haar ex is er niks mee opgeschoten; ze is nog steeds mooi! x

 3. 5 februari 2015 / 10:26

  echt zo zonde van mensen maar echt goed dat je er een artikel over schrijft. ben wel benieuwd misschien maar eens kijken!

 4. 4 februari 2015 / 20:35

  Wat een mooi artikel!! Ik ben nu meteen meerdere afleveirngen van Bodyshockers aan het kijken, vind het zo fascinerend om te zien!

 5. 4 februari 2015 / 09:12

  Wat heb jij hier een mooi artikel over geschreven! Ik volg je nog maar net dus ik kende deze rubriek nog niet. Goed dat je erover schrijft!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Valentijnscadeau Tip | Hello Darling fragrance mist by Victoria’s Secret ♡

Tot voor kort was ik nog een Victoria's Secret Virgin, maar daar is gelukkig verandering in gekomen. Deze geur doet...

Sluiten