Reminder lopende winacties + kortingscode

6

 Super Sweet Birthday Give away

Via deze link ga je direct naar het artikel van de winactie, geef je op en maak direct kans op dit heerlijke super zoete, lente-proof verwen pakket.

 Kortingscode MooiMobiel

Via MooiMobiel mag ik jullie nog op een extraatje trakteren, namelijk een mooie korting van 20% op alles in de webshop van MooiMobiel voor al mijn volgers! Ik heb eerder al over deze fijne webshop geschreven en daarom vind ik het extra leuk dat jullie nu voordelig jullie mobiel of tablet in een nieuw jasje kunnen steken. Met de kortingscode ‘LBL20’ krijg je 20%korting.

Let er wel even op dat de code hoofdletter gevoelig is. De code is geldig tot de 27e  van deze maand.

Reminder

♡ Victoria’s Secret

Op mijn Instagram account geef ik dit heerlijke Victoria’s Secret verwen pakketje weg. Opgeven is heel simpel, like en share deze foto en gebruik de hashtag #LifestylebyLindaGiveAway. Volgen wordt natuurlijk ook gewaardeerd. Ook deze winactie loop tot en met 6 februari.

 

Good luck ladies!

liefslinda2Bloglovin' button

 

Delen:

4 Reacties

 1. Jori
  24 februari 2015 / 18:23

  Gaaf spulletjes.. Lijkt me erg leuk om dit te hebben! Heel graag mee loten om winacties! Duimen…..

  Je bent geweldig. P.S. je een blog het is wel leukste!

  Me email : jorianka.eradus@gmail.com

 2. Jori
  24 februari 2015 / 05:44

  Wauw! zoo het lijkt me heerlijk! Ik zou heel graag willen om mee doen loten om winacties! :fijne dag nog verder!

 3. 5 februari 2015 / 21:19

  Oh wauw! Ik wist niet dat er een give away was op je Instagram account! Ik ga nu gelijk even kijken 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Omarm je imperfecties | Katie Piper met Bodyshockers

Het is alweer even geleden dat ik een 'omarm je imperfecties' artikel plaatste. In deze reeks neem ik jou mee...

Sluiten