October Recap | Bijzondere lancering & hoogtepunten

 

October Recap ☾

 

Recap oktober Lifestyle by LindaRecap oktober Lifestyle by LindaRecap oktober Lifestyle by Linda

 

 

 

 

 

 

October Recap

Deze herfst kon ik mij eindelijk helemaal geven. En met de mooie zonnige dagen (en momenten) die wij hebben gehad, heb ik ook maximaal genoten van de herfst. Die gelukkig nog steeds volop aanwezig is. De bomen kleuren onwijs mooi en de gekleurde bladeren op de grond geven de herfst iets extra’s. Deze foto’s staan dan ook wel symbool voor de afgelopen maand. Veel fijne wandelingen. En dit zorgde voor een mooie transformatie op mijn Instagram. En dit wordt goed opgepikt. De lieve comments die ik krijg over mijn foto’s maken mij enorm blij.

 

 

 

 

 

 

 

Recap oktober Lifestyle by Linda

 

Best gelezen van LifestylebyLinda.nl in oktober ♡

↠ Louis Widmer – Verzorging voor de droge huid
Netflix drama series waar je voor thuis blijft | Deel 4
Real Talk | Vooroordelen, depressies & Body Shaming
Lush Hair Issue | Curly Wurly – Big Shampoo & je haar andersom wassen
5 x doen in Airlie Beach Australië 

En ik zal liegen als het niet gaat kriebelen om een reisje naar Australië te plannen als ik de foto’s van Airlie Beach voorbij zie komen..

 

Recap oktober Lifestyle by LindaRecap oktober Lifestyle by Linda

 

Hoogtepunten oktober

In oktober heb ik weer onwijs leuke dingen mogen doen voor mijn blog. En eerlijk is eerlijk, ieder uitje is opnieuw een feestje. Het is zo onwijs leuk om aan te mogen schuiven aan een tafel waar veel inspirerende meiden en dames zitten. Van de redacteur beauty van Harpers Bazaar tot de meest uiteenlopende bloggers, allemaal inspirerend en dames waar ik zo onwijs veel van kan leren. En andere events zijn gewoon leuk, en staan de tranen in mijn ogen van het lachen.

Zo mocht ik met roze handschoenen in de aanslag, een roze bril en een labjas aan een rondje maken door het Makers Lab van Essence om mijn eigen lipgloss te maken. Ik koos voor een prachtige berry tint, en liet mij tijdens het mengen van de kleuren even goed adviseren. Want eerlijk is eerlijk. De crea middagen op school ben ik nog steeds niet vergeten. En mijn schilderijen veranderde altijd in een duister object omdat het mengen van de kleuren op zijn zachts gezegd altijd wat dramatisch was.

 

Recap oktober Lifestyle by LindaRecap oktober Lifestyle by Linda

 

 

 

 

Lancering Convey the Travel

Het lanceren van mijn reisblog Convey the Travel mag niet ontbreken in het rijtje van hoogtepunten. Na een jaar lang brainstormen en de puntjes op de ‘i’ te zetten durfde ik eindelijk mijn eerste blogpost in te plannen. Mijn nieuwe blog is Engelstalig en ondanks dat ik al mijn IG posts in het Engels schrijf, blijft het toch spannend om iets te publiceren wat niet in jouw moedertaal geschreven is. Maar het leven is te kort om je dromen in de vriezer te bewaren, en ik ben blij dat ik de stap genomen heb.

Nu het einde van het jaar nadert begint het ook weer te kriebelen om een fijne city trip te plannen om daar kerstinkopen te doen. Eerder bezocht ik al Budapest, Milaan, Londen, Marrakech, Dusseldorf, Antwerpen en Brussel met het idee om kerstinkopen te doen. Maar eerlijk is eerlijk, op de een of andere manier eindig ik hierna toch weer in Rotterdam of Breda om de uiteindelijke inkopen te doen. Waar ik dit jaar heen wil weet ik nog niet, maar steden als Praag en Valencia staan zeker op het lijstje. En daarnaast is het een heerlijk excuus om even de zon op te zoeken, vind je niet?

 

 

 

 

 

October recap sukin

 

Sukin

Halverwege oktober werd het Australische vegan skincare merk Sukin gelanceerd. En man, wat heb ik hier naar uit gekeken. De locatie was niet alleen om bij weg te dromen (Zoku is een waar tropisch paradijs in Amsterdam) maar het merk maakt mij ook onwijs enthousiast. Australië is namelijk een van mijn meest favoriete landen, en ik heb er altijd heimwee naar. Dat er dus een stukje Australië verkrijgbaar is in Nederland, maakt mij enorm blij. Het merk is groen, lief voor de wereld en zacht voor de huid. Jullie kunnen binnenkort de eerste reviews verwachten.

Sukin is verkrijgbaar bij Holland & Barrett. 

 

Søstrene Grene winkel in BredaSøstrene Grene winkel in Breda

 

 

 

 

 

 

Søstrene Grene winkel in Breda

Breda is weer een Scandinavische winkel rijker. Afgelopen maand opende de elfde Søstrene Grene winkel haar deuren en ik was uitgenodigd om even een kijkje te komen nemen. De winkel telt twee verdiepingen met fijne items die jouw huisje tot een Deens ‘Hygge’ paleisje omtoveren. Hygge staat voor knusheid en gezelligheid. Mix dit met fijne Scandinavische designs voor de inrichting van jouw huis of simpelweg met fijne hebbedingetjes (ik ben hier ook onwijs leuk geslaagd voor de verjaardag van mijn 4-jarige nichtje) en je hebt al snel dat knusse Hygge gevoel waar dit jaar een ware hype rondom is ontstaan. Want dat romantische en knusse Hygge zoals de Denen dat kennen, willen we stiekem allemaal wel.

Je vindt de winkel aan de Ginnekenstaat, op nummer 117.

 

 

 

 

 

 

Instagram Best 9 oktober Lifestyle by Linda

@lindaswholesomelife.nl

 

Recap oktober Lifestyle by LindaRecap oktober Lifestyle by LindaRecap oktober Lifestyle by Linda

 

Doelen november

In november hoop ik dit blog tempo vrolijk vast te kunnen houden, er staan namelijk een aantal hele fijne artikelen in de steigers die ik heel graag wil publiceren. Ook druppelen de eerste kerst perspakketten binnen en ik kan niet wachten om hiermee aan de slag te gaan. Heerlijk!

 

Wat is jouw hoogtepunt van oktober?

 

 

 

Delen:

8 Reacties

 1. 2 november 2017 / 17:50

  Wat een heerlijke maand zal dit geweest zijn zeg! Zo tof wat je allemaal door middel van je blog mag en kan doen! Oh en ik sluit me gewoob aan bij iedereen die verliefd is oo jouw foto’s zo mooi en sfeervol:).

 2. 2 november 2017 / 10:39

  Van jouw foto’s kan ik altijd zo genieten. Ze zijn altijd zo sfeervol, ik word er altijd heel blij van in ieder geval! Ben benieuwd geworden naar Sukin en zie alvast uit naar jouw reviews!

 3. 1 november 2017 / 22:16

  Zoals Romy ook al zegt: de complimenten over jouw foto’s zijn meer dan terecht. Want oh-oh-oh wat zijn ze mooi! En wat ontzettend fijn dat jij ook maximaal hebt kunnen genieten van de herfst. Dat verdien je ook lieve Linda. <3

 4. evelien
  1 november 2017 / 17:45

  waarom zijn je ogen altijd dicht

  • Linda
   Auteur
   2 november 2017 / 14:31

   Ze zijn niet dicht hoor, ik kijk vaak weg naar de camera. Dit geeft een iets dromeriger effect vind ik 🙂

 5. 1 november 2017 / 17:36

  Zo te horen heb je een fijne maand met veel mooie hoogtepunten achter de rug. Zo gaaf dat je reisblog nu echt is gelanceerd. Ik ben heel benieuwd naar je eerste artikel 🙂 En de complimenten over je herfstfoto’s zijn trouwens meer dan verdiend, want wat zijn ze móói! Ik ben benieuwd waar je eerstvolgende reis naartoe zal gaan. Zowel Valencia als Praag vind ik echt een aanrader.

 6. 1 november 2017 / 15:24

  Mooie foto’s zeg! Ik ben dit naar naar Valencia geweest en het was echt super! Zeker een aanrader dus. Wij willen volgend jaar zelfs weer terug, denk dat dat al genoeg zegt 😉

 7. 1 november 2017 / 08:24

  De complimenten over je mooie herfstfoto’s zijn meer dan verdiend. Want jeetje, wat zijn ze ontzettend mooi! Ook deze foto’s zien er weer prachtig uit. Fijn om te horen dat je in oktober zoveel mooie hoogtepunten hebt beleefd en nu op het punt staat om je eerste reisartikel op je nieuwe blog te lanceren. Ik zie ernaar uit 🙂 Ik ben benieuwd waar je volgnedne reis naartoe gaat. Zowel Praag als Valencia vind ik een absolute aanrader 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Spa Secrets Wisdom of India Kruidvat
Wisdom of India – Spa Secrets Body Scrub & Shower Milk

[dropcap]O[/dropcap]f je nu graag fris je dag begint, of hem afsluit met een douche, wij verdienen allemaal een momentje voor...

Sluiten