Nuud – the carefree deodorant

Nuud vegan deodorant Linda's Wholesome LifeAjuy, Fuerteventura

Nuud – The Carefree Deodorant | Vegan

Nuud – the care free deodorant is een nieuwe deo on the block. Het is een natuurlijke deodorant die eind vorig jaar nogal in opspraak is gekomen omdat de makers van de deo beweerde dat deze natuurlijke deodorant zo veilig is, dat je hem kunt eten. De opschudding liet ze de comment intrekken, maar de boodschap blijft staan. Nuud is een revolutionaire deodorant waarbij slechts 10 natuurlijke en onschuldige ingrediënten worden gebruikt om je oksels langer fris te houden.

En het werkt. Deze crème deodorant zorgt ervoor dat jouw oksels zo’n 3 – 7 dagen fris blijven. Say what? Yes, dagen achter elkaar een frisse oksel terwijl je het maar één keer aan hebt gebracht. Hoe gaat dat in zijn werk?

Je hebt slechts een druppel ter grootte van een erwt nodig om één oksel na het douchen in te smeren. En naar mate je de deodorant langer gebruikt zal je langer fris blijven. Ik was sceptisch, maar merkte dat hoe langer je het gebruikt, hoe langer Nuud zijn werk blijft doen.

 

Nuud vegan deodorant Linda's Wholesome Life

 

Maar hoe kan dat dan?

Nuud deodorant bevat namelijk geen aluminium, geen alcohol, is vrij van parabenen, kunstmatige geurstoffen, chemische ingrediënten en drijfgassen. Hierdoor is de deodorant erg lief voor de planeet en geschikt ook zeer geschikt voor de meest gevoelige huidjes. Wat er dan wel in zit is gecertificeerd micro zilver, dit goedje houdt jouw oksels fris. Dit zonder de huid te verstoppen, je kan gewoon zweten, maar dan zonder de luchtjes.

Nuud is natuurlijk, duurzaam, 100% vegan en vrij van dierproeven. Wordt duurzaam geproduceerd en CO2 neutraal verzonden. Ook de verpakkingen zijn duurzaam, de tube bestaat uit 100% recyclebaar suikerriet en het komt in een verzenddood van biologisch afbreekbaar karton.

Ik overleefde makkelijk de ene na de andere hittegolf in Nederland en bleef verrassend fris. Met een hittegolf ben ik zo’n 3 dagen verzekerd van frisheid, tijdens normale temperaturen loopt het makkelijk op tot een dag of 5. De meeste mensen doen  6-8 weken met een tube, maar mocht het bij jou goed werken en ben je lang fris? Dan kan een tube zelfs 3 maanden meegaan. Dat is ideaal voor thuis, onderweg én op reis.

Er gaan nu wat geruchten rond dat micro zilver schadelijk zal zijn voor het natuur als het eenmaal tijdens het douchen in het putje verdwijnt. Maar dat weegt voor mij nog niet op tegen een traditionele deodorant bus die bomvol schadelijke ingrediënten zit. Laat Nuud de trend zetten voor andere merken om meer natuurlijke deodorants te produceren. Want ik ben fan!

 

Een Nuud Starter Pack is online verkrijgbaar voor €12,95 (15 ml). 

 

Hoe hou jij je oksels fris?

 

 

Liefs Linda

 

 

Pin op Pinterest

 

Nuud vegan deodorant Linda's Wholesome Life
Nuud the carefree deodorant

 

 

Het product in dit artikel is beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer.

Delen:

1 Reactie

  1. 17 februari 2020 / 08:31

    Ik vind het oprecht fascinerend dat deze je oksels zo lang geurvrij houdt. Ik kom deze deodorant geregeld tegen op Instagram en was er ontzettend benieuwd naar, alleen heb ik nu, na het lezen van je review, wat research gedaan naar microzilver en dat klinkt eerlijk gezegd toch niet bijster goed. Ik gebruik de deodoranten van Salt of the Earth. Momenteel heb ik nog een roller in gebruik, maar daarna ga ik terug naar de stenen versie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Indian Summer Outfit Linda's Wholesome Life
Neutral Indian Summer Outfit

De Biesbosch   My Fashion, my rulesBelieve it or not, ik ben een echte outfit repeater. Ik vind het heerlijk...

Sluiten