Neutral Indian Summer Outfit

Neutral Indian Summer Outfit Linda's Wholesome LifeDe Biesbosch

 

My Fashion, my rules

Believe it or not, ik ben een echte outfit repeater. Ik vind het heerlijk om mijn favoriete outfits te dragen. Het mixen en matchen van mijn favoriete items, en items die ik soms wat te lijk vergeten vind ik minstens net zo leuk om te doen. Je kunt dezelfde items namelijk eindeloos combineren en dragen zonder ze zat te worden. Dit is niet alleen heel erg duurzaam, maar juist waar kleding voor gemaakt is en mode voor bedoeld is. Al lijken we dat haast wel een beetje uit het oog verloren te zijn..

Mode kent enkele regeltjes, maar is vooral een leuke speeltuin die jou uitdaagt om eindeloze combinaties te maken. Ze hoeven lang niet allemaal fashionable en spannend te zijn. Dit geld natuurlijk ook voor je dagelijkse huis, tuin en keuken kloffie. Ook ik heb geen baan waarbij ik er elke dag fancy bij kan lopen. Confession: het leven van een blogger bestaat namelijk niet alleen maar uit fotoshoots en fancy outfits. We have to get down en dirty too. En vergeet zeker niet dat ik ook woon op de prachtige locaties waar ik mijn foto’s maak. En mijn mooie outfits zijn niet tegen het boerderij leven opgewassen. I wish.

De dagen dat ik wel de tijd neem om mijn make-up te doen en mijn outfitjes tot in de puntjes te stijlen maken mij enorm blij. Al is het maar voor enkele uren en kleed ik mij daarna weer om in iets makkelijks. Het maakt niet uit. Fashion has no rules.

Met deze outfit neem ik dan ook afscheid van de zomer, de herfst is vanaf vandaag officieel begonnen. En dat afsluiten, doen we geheel in stijl.

 

Indian Summer Outfit details

Het rokje is een goed voorbeeld van zo’n favoriet. Het was liefde op het eerste gezicht toen ik in de winkel stond. Je zag hem eerder al voorbij komen in mijn rijtje van favoriete preloved aankoopjes. En de liefde blijft. Het is een rokje wat ik deze Indian Summer en herfst hopelijk nog veel zal dragen. Klik hier als je wilt zien hoe ik de rok ook graag style.

Mijn top is van de Zara, niet heel duurzaam, maar de fijne linnen stof maakt het het al twee zomers op rij een grote favoriet. Dat is dan ook wel een beetje hoe ik mijn kleding items uitzoek. Het moet liefde op het eerste gezicht zijn, en het liefst gemaakt zijn van een stof waarvan ik weet dat ik er jaren plezier van zal hebben. Is het ook nog eens eerlijk gemaakt, dan heb ik de Jackpot geraakt.

Mijn tas is van Stella McCartney – nog zo’n grote favoriet – en de sandalen zijn handgemaakt en kocht ik op Kos. Het is al met al een simpele outfit, die door de structuren en kleuren toch wat interessanter wordt. De gouden details maken het wat mij betreft dan ook helemaal af.

 

Heb jij een favoriete kledingstuk?

 

Liefs Linda

 

 

Delen:

2 Reacties

 1. 23 september 2019 / 07:40

  Net als jij ben ik ook gek op bepaalde favoriete items, die ik het liefst elke week opnieuw aantrek. Prachtige outfit is dit! Deze bohemian chic-stijl staat jou zo mooi.

  • Linda
   Auteur
   23 september 2019 / 12:40

   Dank je wel lieve Romy voor je mooie comment!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Dierproefvrije favorieten Douglas
Favoriete dierproefvrije producten bij Douglas

[dropcap]D[/dropcap]e zoektocht naar dierproefvrije cosmetica kan in het begin nogal lastig en overweldigend zijn. Dit zeg ik deels uit eigen...

Sluiten