New in | Fab. phone wallet ♡

Fab. phone wallet met studs

Fab. SB Supply portemonnee review roze studs vrouwelijk aanbieding aantrekkelijk roze feminine lifestyle by linda review zomer tasje telefoonTerwijl de nummers van Ed Sheeran’s laatste album door mijn speakers klinken ben ik bezig de foto’s van dit artikel te bewerken. Het is prachtig weer buiten en ik merk dat ik erg blij word van het werken met mooie items. Ondanks mijn Ed Sheeran mood (en het feit dat alle nummers luid en vals meegezongen worden) pas ik mij aan aan het warme weer. Vooral alle extra dingen laat ik graag achterwegen bij mijn outfit, sieraden blijven in mijn juwelenbox, uitgebreide make-up sessies zijn even overbodig en luchtige kleding en zomerse schoenen zijn een must. Ook een tas laat ik liever thuis en daar komt mijn nieuwe fabulous Fab. wallet uitstekend van pas. Hier passen al mijn benodigdheden in wanneer ik even de stad in ga om een ijsje te eten of om nieuwe zomerse schoenen uit te zoeken omdat de hond mijn zomerse paar heeft opgeknabbelt.

Fab. SB Supply portemonnee review roze studs vrouwelijk aanbieding aantrekkelijk roze feminine lifestyle by linda review zomer tasje telefoonFab. is na de start in 2006 uitgegroeid tot een Amsterdams en landelijk begrip. Fabienne Chapot werd op haar reizen naar Bali geïnspireerd, met een kleurrijke, vrouwelijke en unieke tassenlijn als gevolg. Balinees vakmanschap en Amsterdamse nuchterheid gemixt met lef vind je terug in ieder item wat met liefde is gemaakt. Inmiddels zijn de schoenen, tassen, portemonnees en accessoires niet meer van de straten weg te denken en mag ik mij vanaf nu ook de trotse eigenaar van mijn eerste Fab. item noemen. Want jeetje wat heb ik al vaak met de items in mijn handen gestaan. Meestal probeer ik mijn eerste aankoop uit te stellen omdat er daarna meestal geen houden meer aan is, simpelweg omdat er teveel leuke dingen te koop zijn.

Fab. SB Supply portemonnee review roze studs vrouwelijk aanbieding aantrekkelijk roze feminine lifestyle by linda review zomer tasje telefoonDeze portemonnee is een typische phone wallet, een term die jou waarschijnlijk wel bekend voorkomt. Het is in principe een kleine clutch die je gemakkelijk met een bandje om jou pols kan dragen. Hierin is plaats voor jou telefoon en jou pasjes en losgeld. En voor de nieuwsgierige lipstick dragende ladies onder ons, ook hier is in het tasje nog ruimte voor.

Fab. SB Supply portemonnee review roze studs vrouwelijk aanbieding aantrekkelijk roze feminine lifestyle by linda review zomer tasje telefoonFab. SB Supply portemonnee review roze studs vrouwelijk aanbieding aantrekkelijk roze feminine lifestyle by linda review zomer tasje telefoonIk vind het mooi om te zien hoe het merk oog heeft voor detail. En het zal inmiddels vast geen nieuws meer zijn voor wie mijn blog al wat langer lezen, dat ik een liefhebber ben van details. Mooie afwerkingen, stevig materiaal, goed leer en leuke afwerkingen zoals op de rits en de hartjes studs, daar word ik blij van. En dat mag je minstens ook wel verwachten van een groot merk als Fab.

Fab. SB Supply portemonnee review roze studs vrouwelijk aanbieding aantrekkelijk roze feminine lifestyle by linda review zomer tasje telefoonDe portemonnee heeft 3 grote vakken, niet teveel poespas en is daardoor lekker overzichtelijk. Je vind er 3 vakjes voor jou belangrijkste pasjes, een aparte voor jou telefoon en briefgeld. Op reis vind ik het ook erg belangrijk om mijn paspoort dicht bij mij te houden en ook deze gaat er gemakkelijk in. Hier gebruik ik zelf het middelste vakje voor, deze is eigenlijk voor een telefoon bestemd. Maar mijn uit de kluiten gewassen iPhone 6plus wilt hier niet in (andere modellen glijden er zo in) en deze vind een mooi plekje aan de zijkant. Ook aan de voorkant is onder het Fab. logo ruimte om bijvoorbeeld jou OV of bonnetjes te bewaren.

Fab. SB Supply portemonnee review roze studs vrouwelijk aanbieding aantrekkelijk roze feminine lifestyle by linda review zomer tasje telefoonEen Fab. item is niet alleen leuk om te krijgen, maar ook heel leuk om te geven. De portemonnee komt in een luxe verpakking. Waardoor het uitpakken (ook als het voor jezelf is) altijd een feestje is.

Fab. SB Supply portemonnee review roze studs vrouwelijk aanbieding aantrekkelijk roze feminine lifestyle by linda review zomer tasje telefoon

SB Supply

Ik bestelde mijn Fab. Phone Wallet bij SB Supply, een online warenhuis waar (medische) gadget en hoogwaardige lifestyle design accessoires liefhebbers hun hart kunnen ophalen. Een webshop waar ik vorig jaar toevallig via via al kennis mee maakte. Tijdens de opnames van een online reality webserie waar de oprichter, Sander, voor gefilmd werd raakten wij aan de praat. Het bijzondere van zijn verhaal is dat hij op zijn 16e zijn imperium al opbouwde en inmiddels naast succes in Nederland ook in België, Duitsland en Oostenrijk verkoopt. Zo vind je in zijn webshop een breed assortiment aan Apple accessoires, zoals hoesjes voor de iPhone 6 en Fab. hoesjes voor de iPhone. Ook aan allerlei gadgets die het jou als sporter, als (chronisch) zieke en bepaalde dagelijkse handelingen makkelijker kunnen maken, is gedacht. 

Mijn Fab. portemonnee pronkt aan mijn arm wanneer ik de straat op ga. Ik heb (net als vele andere dames) de neiging om altijd te zwaar beladen van huis te gaan. Maar met dit compacte formaat is dat verleden tijd!

De Fab. portemonnee is bij SB Supply verkrijgbaar en is van €79,99 afgeprijsd naar €39,99. 

 

Heb jij al een Fab. item in jou bezit?

liefslinda2Bloglovin' button


Dit artikel bevat een product wat mij ter beschikking is gesteld voor een review. Lees mijn disclaimer.

Delen:

7 Reacties

 1. 4 juli 2015 / 20:27

  Heel mooi, erg handig ook. Zelf heb ik nog niks van dit merk maar vind de items die ze hebben erg mooi!

 2. 3 juli 2015 / 18:08

  Ik heb hem sinds oktober 2014 en hij is nog steeds prachtig. Ik heb dan wel de zwarte variant. Ik ben hier zo blij mee! veel plezier ermee x

 3. 3 juli 2015 / 09:24

  Wat een mooi ding. Ideaal om je geld en je telefoon bij elkaar te hebben. Wat heb je je review trouwens leuk geschreven. Lekker persoonlijk!

 4. 3 juli 2015 / 08:52

  Ja, ik heb ‘m in het zwart. Helaas ligt hij bij mij op tafel. Ik gebruik ‘m zelden, omdat ik vaak kleingeld gebruik en dat vloog iedere keer alle kanten op. Wel echt zonde, want hij is zo ontzettend mooi!

 5. 3 juli 2015 / 07:41

  Wat een beauty is het toch he <3 Fab verkoopt echt prachtige items! Ik heb mijn wallet nu ruim een jaar in gebruik en ben er nog steeds helemaal verliefd op!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
favorieten juni zomer verzorging beauty fashion lifestyle by linda
Zomerse beauty & fashion favorieten | juni

Hi allemaal! Het voelt als een home away from home, zo heerlijk zomers is het buiten. Het enige wat het...

Sluiten