Lifestyle Sunday | Van mij mag het altijd zomer zijn

De vrolijke foto’s staan eigenlijk wel centraal voor hoe ik mij nu voel. Ik sta nog net niet in mijn hula rokje te paraderen op een Hawaiiaans strand, maar de temperaturen in Nederland doen het wel vermoeden. Je hoeft alleen even je ogen dicht doen, steek vervolgens een teen in een net gekocht en opgezet zwembadje van de Blokker en je waant je in een tropisch oord. Heerlijk. Ik hou ervan. Terwijl het gros van de nederlanders vooral veel klaagt over het weer, de wind, de zon en de temperatuur (laten we de muggen en de puffende mensen even achterwegen laten) en ook het gros van de ME patiënten niet tegen het warme weer kan (wat ik wel heel erg naar vind), knap ik juist op. De pijn in mijn lijf verdwijnt als sneeuw voor de zon, de energie stroomt door mijn lichaam (hoe lekker ‘dood normaal’ is dat?) en ik voel mij alsof ik de hele wereld aan kan. Ik kan buiten zitten bij familie en vrienden zonder een overload aan prikkels binnen te krijgen. Presteer het om zonder steunkousen op pad te gaan, hakken te dragen en make-up loos de deur uit te gaan (want hallo almost flawless sun kissed skin!). Ik maak de binnenkant van mijn auto schoon, net als gezonde mensen, ik rij even naar de winkels voor een boodschap, en dat 4 keer per week, net als gewone mensen. Het voelt letterlijk alsof ik mijn leven teruggekregen heb. Momenten waar ik vanaf de intrede van de herfst alweer naar uitkijk. Van mij mag het 24/7 zomer zijn. Graag zelfs. Maar ervoor emigreren is mij nog een brug te ver. Daarvoor hou ik teveel van Nederland en alle fijne dingen die het land mij te bieden heeft (en alle lieve mensen meegeteld). Maar alleen al de gedachte dat de pijn 90% minder is (de inspanningsintolerantie zal mij natuurlijk blijven achtervolgen) en ik veel meer energie heb, maakt dat ik zo’n 365 dagen per jaar dagdroom over tropisch warme oorden. Daar heb ik wel een orkaan of een cycloon voor over. Zelfs als het dan regent is het niets vergeleken bij de natte, koude, pijnlijke dagen die Nederland rijkelijk rijk is (been there done that). Maar hey, het is zomer in Nederland en ik ga al klagen dat het niet altijd zomer is. Ik ben en blijf blijkbaar toch een rasechte Hollander!

 

Geniet jij ook zo van het zomerse weer?

 

liefslinda2Bloglovin' button


Delen:

12 Reacties

 1. 7 juli 2015 / 11:40

  Ja, ik word ook echt een stuk vrolijker van de zomer!

 2. 7 juli 2015 / 10:12

  Ja heerlijk he dat warme weer jammer dat ik alleen veel moet werken maarja hoop toch nog wat van de zon te kunnen genieten 😉

  • Linda
   Auteur
   9 juli 2015 / 11:45

   Toch maar een tropen rooster aanvragen als de zon weer terug is 😉 hihi

 3. 7 juli 2015 / 09:24

  Wat fijn om te lezen dat je zo opknapt van dit weer! Ik ben dan niet ziek, maar ook ik geniet zo intens van dit warme weer, mij hoor je dan ook absoluut niet klagen! Ik word er zoveel vrolijker van, krijg meer energie en ben dol op die lekkere warmte! Van mij mag het altijd zomer zijn <3

  • Linda
   Auteur
   9 juli 2015 / 11:46

   Yay nog een Nederlander die niet klaagt, daar zijn er niet zoveel van als het zo warm is haha! Van mij mag het ook echt altijd zomer zijn. En zeg nou eens eerlijk, dan komen alle pastel tinten toch zoveel beter tot hun recht <3 hihi

 4. 5 juli 2015 / 22:02

  Wauw wat fijn om te horen dat de zomer je zo veel energie geeft waardoor je fijne dingen kan doen. Je foto’s zien er inderdaad heel erg fijn en vrolijk uit! Leuke ananas-op-hoofd foto. 🙂

  • Linda
   Auteur
   9 juli 2015 / 11:46

   Thanks Sara! 🙂

 5. 5 juli 2015 / 17:14

  Ik wil ook wel de hula doen samen met jou op een hawaiaanse strand hahah ! Wat fijn om te lezen dat je zo goed opknapt van dit weer, ik heb dat ook wel een beetje!

  • Linda
   Auteur
   9 juli 2015 / 11:46

   Zullen we dan maar een blog tripje plannen? hahaha

 6. 5 juli 2015 / 13:17

  Hoewel het op mijn werk echt véél te heet is om te werken, klaag ik verder niet. Ik vind dit zomerse weer heerlijk, doe mij dit altijd maar! (hoewel 37 graden dan weer niet perse hoeft haha)

  • Linda
   Auteur
   9 juli 2015 / 11:46

   Dan moet jou baas toch maar eens voor verkoeling gaan zorgen hoor, dan kan het echt 24/7 zomer zijn <3 hihi

 7. 5 juli 2015 / 06:33

  Oh Linda, wat heerlijk om te lezen dat jij zo opknapt met dit weer! Ik weet hoe het voelt, ik heb dat altijd als het kouder is. Voor mij is deze hitte een ramp, maar hé, mij hoor je niet klagen. Ik heb geluk dat het hier 80% van het jaar ”goed” weer is voor mij. Dus geniet er maar lekker van! XX

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Fab. SB Supply portemonnee review roze studs vrouwelijk aanbieding aantrekkelijk roze feminine lifestyle by linda review zomer tasje telefoon
New in | Fab. phone wallet ♡

Hi allemaal! Dames zullen het probleem wel herkennen; wanneer je met een tas op stap gaat is hij, hoe groot...

Sluiten