Moroccanoil Body Butter – Fragrance Originale

Of het nu lente, zomer, herfst of winter is. Ik vind het erg belangrijk om mijn huid goed te verzorgen. Er zijn namelijk altijd invloeden van buitenaf die jouw huid uitdrogen of kunnen beschadigen. Als ik op reis ga vind ik het fijn om producten mee te nemen waar ik op kan vertrouwen. En dan het liefst in een reis vriendelijke verpakking. Deze Moroccanoil Body Butter in Fragrance Originale heeft mijn huid goed gepamperd tijdens mijn trip naar de Azoren. Het is tijd om een kijkje te nemen in mijn beauty case. Ik neem je mee naar Pink House Azores!

 

Moroccanoil Body Butter

 

Moroccanoil Body Butter - Fragrance OriginaleMoroccanoil Body Butter - Fragrance OriginaleMoroccanoil Body Butter - Fragrance Originale

 

Moroccanoil Body Butter – Fragrance Originale

Deze Body Butter is een luxe, geconcentreerde en long-lasting body cream, die letterlijk onder je vingers vandaan de huid in smelt. Breng deze butter aan na het douchen, op een warme en handdoek droge huid. Een iets vochtige huid zorgt er namelijk voor dat dit product zich makkelijk uit laat smeren en hierdoor erg zuinig is in gebruik. Zonder een vettige laag achter te laten. Dat vind ik altijd een groot pluspunt. Je wilt simpelweg niet een half uur wachten tot je jouw kleding of nightwear aan kunt doen.

 

 

Deze arganolie is rijk aan antioxidanten en voedt de huid diep. En zorgt voor een zachte, gehydrateerde en gladde huid. Ondanks dat deze body souffle licht geparfumeerd is – met een overheerlijke  energieke Oosterse, verfrissende en typische Moroccanoil geur- wordt hij goed ontvangen door mijn gevoelige huid.

De Moroccanoil Body Butter Fragrance Originale is verkrijgbaar in een 45ml verpakking (€20,00) en een 190ml verpakking (€56,00).

 

Moroccanoil Body Butter - Fragrance Originale

Moroccanoil Body Butter - Fragrance Originale

 

-Ingrediënten-

De Body Butter is verrijkt met antioxidantrijke arganolie, sheaboter, cacaoboter en mangoboter. Deze zorgen ervoor dat de crème als boter op de huid smelt en de huid tegelijkertijd intens gevoed en verstevigd wordt. Terwijl de avocado-, olijf- en granaatappelolie de huid direct verzacht en verzorgt. Daarnaast zorgen ze ervoor dat de natuurlijke afweer van de huid opgebouwd wordt en het vochtgehalte hersteld. Het is vrij van parabenen en vrij van dierproeven.


 

De complete lijst met ingrediënten: 
Aqua/Water/Eau, Octyldodecanol, C12-15 Alkyl Benzoate, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Cetyl Alcohol, Myristyl Myristate, Glyceryl Stearate, Parfum/Fragrance, Cetearyl Glucoside, Phenyl Trimethicone, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Punica Granatum Seed Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil, Squalane, Glucose, Ribose, Xylitylglucoside, Biosaccharide Gum-1, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate, Allantoin, Anhydroxylitol, Xylitol, Dimethicone, Bht, Hydrogenated Polyisobutene, Ethylene/Propylene/Styrene Copolymer & Butylene/Ethylene/Styrene Copolymer, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Polyacrylate, Disodium Edta, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Alpha-Isomethyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Eugenol.

 

Moroccanoil Body Butter - Fragrance Originale
Moroccanoil Body Butter - Fragrance Originale

 

 

 

 

-Meer dan liefde voor de huid-

Deze luxe body butter heeft niets dan goed betekent voor mijn huid. De kleine verpakking is ideaal voor op reis, en de rijke boter was een welkome afwisseling na een dag in de natuur. En zorgt ervoor dat mijn bruine kleur langer blijft hangen en mijn oog gezonder aanvoelt en oogt. Fijn!

De rijke crème zal het in alle seizoenen goed doen. Maar zal in het bijzonder veel goeds doen voor de droge, vochtarme huid. De huidjes die altijd wel iets extra’s verdienen. Maar ook zeker tijdens de wisseling van de seizoenen, de momenten van het jaar dat jouw huid zeker wat extra’s ondersteuning kan gebruiken. En die heerlijke geur blijft gelukkig ook een hele poos hangen, wat absoluut geen straf is.

 

 

 

 

Moroccanoil Body Butter - Fragrance Originale

 

Moroccanoil Body Butter - Fragrance Originale 

 

Moroccanoil producten zijn verkrijgbaar bij de betere salons, spa’s en online bij o.a. Bijenkorf & John Beerens.

 

Verzorg jij jouw huid dagelijks?

 

 

See you next time voetnot

 

 

 

 

 

Het product in dit artikel is beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer.

16 Reacties

 1. 15 september 2018 / 22:01

  Oh deze lijkt me echt heerlijk. Ik merk dat mijn huid het zwaar heeft door het lang aanhoudende mooie weer. Wat een waanzinnige foto’s ook weer, complimenten, dat leest zo fijn!

 2. Mieke | mieksmind
  9 september 2018 / 16:21

  Mooie foto’s heb je gemaakt! dit lijkt me echt een fijne body butter. Ik ben ook echt dol op body butters. Van Moroccanoil heb ik echter nog niets geprobeerd maar ik hoor veel goeds over het merk.

 3. 9 september 2018 / 14:48

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt. Ik wist niet dat ze ook een body butter hadden. De haar producten vind ik alvast top. Benieuwd naar de body butter

 4. Lipstickencupcakes
  9 september 2018 / 09:12

  Ik smeer zeker niet elke dag al zal ik dat eigenlijk wel moeten doen. Zeker, omdat ik regelmatig een zonnebankje pak.

 5. 9 september 2018 / 07:21

  Wat een prachtige foto’s van een nog mooiere plek! Ik probeer wel altijd goed te smeren maar t schiet er vaak bij in. Gezicht vergeet ik nooit, maar de rest… die crème vind ik wel aan de dure kant, maar hij lijkt me lekker!

 6. 8 september 2018 / 21:28

  Ik zou zoveel beter moeten smeren… je hebt weer aan het denken gezet ?

 7. 8 september 2018 / 21:13

  Wauw, prachtige foto’s heb je weer gemaakt! Lijkt me een hele fijne body butter.

 8. 8 september 2018 / 15:19

  Cacaoboter in deze body butter! Zou het dan toch bijna te eten zijn?

 9. 7 september 2018 / 20:35

  och wat heb je toch weer een prachtige foto’s gemaakt zeg, en wat een heerlijk product zeg, klinkt super!

 10. 7 september 2018 / 13:14

  Nee, ik ben wat dat betreft echt laks. Zo nu en dan word ik bevangen door schuldgevoel en dan smeer ik een paar dagen. Maar het beklijft nooit….

 11. 7 september 2018 / 11:00

  Jouw foto’s worden steeds mooier! Wauw, Linda! Ik moet bekennen dat ik mijn huid te weinig verzorg, maar afgezien van mijn ellebogen heb ik amper droge plekjes. Op kantoor heb ik een Charity Pot van Lush staan waarmee ik dagelijks mijn ellebogen en handen insmeer. 🙂

 12. 7 september 2018 / 10:52

  Wauw wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! Het product lijkt me heerlijk voor mijn benen in de winter!

 13. Anja
  7 september 2018 / 10:41

  Je hebt weer hele mooie foto’s gemaakt. Ik ken deze producten nog niet, maar je hebt mijn nieuwsgierigheid gewekt.

 14. 7 september 2018 / 07:50

  Ik kan het merk nergens terug vinden op de dierproefvrije lijsten (of ik kijk er vol overheen), daarom wil ik het eigenlijk niet gebruiken haha! Maar ik weet wel dat velen fan zijn van de producten 🙂

  • 7 september 2018 / 10:00

   Dit heb ik eerst nagekeken hoor voor ik de samenwerking aan ging ☺️ Twijfelgevallen neem ik ook niet aan! Staat trouwens gewoon op de dierproefvrije lijst van Naokie ♥️?

 15. 7 september 2018 / 07:22

  Ten eerste wat een prachtige foto’s, zeker met de knappe kat erbij 🙂 En de body butter klinkt heerlijk en inderdaad ook nog eens ideaal voor op reis. Wat een fijn product zo te horen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Woodwatch The FLORA Collection
Woodwatch – The FLORA Collection

[dropcap]S[/dropcap]oms kom je een merk tegen wat niet alleen jou als consument een goed gevoel wilt geven, maar tegelijkertijd ook...

Sluiten