Mini Road Trip door België, Luxemburg & Duitsland | Vlog

 

Mini Road Trip door België, Luxemburg & Duitsland | Vlog

 

Klik hier als je de video niet kunt zien. Klik hier om je te abonneren op mijn kanaal.

 

Alhoewel ik Europa prachtig vind, zeker Luxemburg, vond ik het wel gek om niet met tropische beelden aan de slag te gaan (hallo wanderlust). Zeker omdat alleen de bloesem uit begon te komen en de bomen nog leeg en bruin waren. Dit doet mij erg aan een gesprek denken met een Thaise vrouw die wij op onze vakantie in Thailand leerde kennen. Zij vond het fascinerend om te zien dat alle bomen kaal worden in de winter, en dit ook maanden lang zo blijft. In Thailand verliezen sommige bomen ook hun blad, om vervolgens gelijk weer groen te worden. Als ik dat zo in mijn achterhoofd houd kan ik mij wel inbeelden dat sommige mensen Europa fascinerend vinden in de winter. Al houd ik zelf veel meer van groen en kan ik niet wachten om Luxemburg en Duitsland nog eens in de zomer te bezoeken. Het is er nu al prachtig, laat staan in de zomer!

 

Benieuwd geworden naar de steden uit de video? Over Dinant en Luxemburg zijn al artikelen online gekomen.

 

 Welke stad staar er op jou city trip wishlist?

 

 liefslinda2Bloglovin' button
Delen:

9 Reacties

 1. 12 februari 2021 / 21:21

  Ook al is dit artikel al van een poosje terug, toch lijkt het me leuk om na de lockdowns ook even onze buurlanden te ontdekken!

 2. 3 april 2016 / 15:44

  Wat een leuke video heb je weer gemaakt, ziet er goed uit zeg!

  • Linda
   Auteur
   3 april 2016 / 21:12

   Dank je wel Alexa! 🙂

 3. 3 april 2016 / 10:41

  Weer genoten van je heerlijke prachtige filmpje! ♥

  • Linda
   Auteur
   3 april 2016 / 21:11

   Dank je wel lieve Marion!

 4. 3 april 2016 / 07:51

  De video heb je weer mooi samengesteld :-)! Leuk! Ik vind het ook mooi daar. De beelden waarop de zon schijnt, zijn meteen zo veel mooier haha!

  • Linda
   Auteur
   3 april 2016 / 21:13

   Wat een enorm verschil hé! Dan val je helemaal voor de stad <3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Luxembourg city, luxemburg, lifestyle by linda
5 x doen in Luxemburg stad

Luxemburg stad is het best bewaarde geheim van Europa. Naast prachtige, stijlvolle, romantische en goed onderhouden oude panden is de...

Sluiten