Bureau make-over | Zo creëer je een inspirerende werkplek

 

Bureau make-over | Zo creëer je een inspirerende werkplek

 

bureau make-over coolgift coolgift.com lifestyle by lindaMijn bureau staat in het woon en leef gedeelte van mijn appartementje. Het is een wit bureau van de IKEA dat ik afgelopen januari kreeg voor mijn verjaardag. Hij heeft twee laatjes en is vooral erg strak en minimalistisch. De iMac stond helemaal rechts en links was er plaats voor een leuk hoekje maar eerlijk gezegd werd het een enorme stapel met nog te reviewen producten. Komt dit mijn creativiteit ten goede? Not so much. Wanneer je continue herinnerd word aan alles, maar dan ook alles wat je nog moet doen ben je het begin al snel zoek. Er moest meer rust en ruimte komen. Een inspirerende en fijne plek moet het worden. Dat wist ik zeker. Een foto van vóór de make-over zal ik jullie besparen.

 

bureau make-over coolgift coolgift.com lifestyle by lindaWat voor mij fijn werkt is een inspirerend hoekje. Naast dat mijn bureau mijn werkplek is, staat hij ook in mijn woonkamer en dan mag het best een gezellig plekje zijn. Ik breng hier veel uren door en het werkplezier én tempo gaat rap omhoog als de sfeer goed is. En laten wij eerlijk wezen, troep lijd toch ook alleen maar af?

Een werkplek kan wat mij betreft niet zonder nep of verse bloemen, en stem ze ook eens af op het seizoen! Zo is jou uitzicht divers en iedere keer weer anders. Daarnaast ruiken ze ook nog eens heerlijk en kan je met een frisse lucht ook beter werken. De onderzetters zijn van Benefit en bevatten leuke en grappige quotes.

 

bureau make-over coolgift coolgift.com lifestyle by lindaEn hoe gaaf is deze muismat? Ik weet nog goed dat ik Perzische tapijten niet zo mooi en vooral oudbollig vond. Nu hij weer on trend is kon ik deze leuke muismat niet laten liggen!

 

bureau make-over coolgift coolgift.com lifestyle by lindaDit schaaltje scoorde ik begin dit jaar voor heel weinig bij de Action. Hij is klein en brengt door het bewerkte glas al veel sfeer mee. Ik vind het heerlijk om items af te wisselen en van deze word ik de laatste tijd heel erg blij. Mijn suggestie voor een fijne werkplek is dan ook een hoekje te creëren met items die jou inspireren!

 

bureau make-over coolgift coolgift.com lifestyle by lindabureau make-over coolgift coolgift.com lifestyle by lindaWie een iMac heeft zal het vast wel herkennen dat de USB poorten aan de achterkant zitten en dat dit alles behalve praktisch is. En daar brengt dit leuke tulpen plantenbakje voorgoed verandering in! Het zijn 4 hele leuke USB poorten die het inpluggen van jou SD kaartje en gadgets net wat makkelijker maakt. Een grappig details is ook wel dat ik in een oude tulpen boerderij woont en er tulpen in het glas-in-lood zitten.

 

bureau make-over coolgift coolgift.com lifestyle by lindaElectronica brengt een boel lelijke kabels met zich mee die alle kanten op springen. Herkenbaar? Daar brengen deze blaadjes tie-wraps verandering in! Zo houd je jou kabels op een hele leuke manier bij elkaar. Met deze tie wrap kun je natuurlijk ook je lamp of iets ander versieren, dat staat ook erg leuk, fris en speels.

 

bureau make-over coolgift coolgift.com lifestyle by lindaGouden ananas trend move over de gouden cactussen zijn hot and happening! Deze knapperd (met scherpe stekels!) scoorde ik bij een tuincentrum in de buurt (Groenrijk) voor een prikkie.

 

bureau make-over coolgift coolgift.com lifestyle by lindaEn is het geen fris, opgeruimd en kleurrijk geheel geworden? Ik heb mijn lades optimaal ingedeeld zodat alles overzichtelijk opgeborgen is en ik mijn bureau clean en zo minimalistisch mogelijk kan houden. Dit is niet alleen goed voor de rust in je hoofd maar scheelt iedere week ook een hoop poets werk hihi! Ik ben zo enorm blij met het eindresultaat dat ik dit artikel ook met een grote glimlach zit te maken. Het was even een klus om alles netjes op te ruimen, maar de energie die ik erin heb gestopt heeft zich nu al uitbetaald.

 

bureau make-over coolgift coolgift.com lifestyle by lindaJe vind deze gadgets bij Coolgift.com, een online webshop vol leuke, unieke en vooral handige gadgets waar ik een hele poos kan rondsurfen. De Tulp USB-hub kost €10,95. Een doosje met de leuke Leaf Cable Tie-wrap is al voor €9,95 voor jou. En de Mouse Carpet is in twee kleuren verkrijgbaar voor €12,95.

 

Steek jij ook extra energie en aandacht in jou werkplek?

 

liefslinda2Bloglovin' button

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat een producten die mij ter beschikking is gesteld voor een review. Lees mijn disclaimer.

Delen:

12 Reacties

 1. 17 oktober 2015 / 10:19

  Oh wat heb jij een leuk werkplekje! Heel inspirerend en leuke spulletjes heb je staan. Ik ben gelijk verliefd op je mooie muismat, die moet ik echt hebben aangezien ik nog geen eentje heb :). Leuk artikel!

  • Linda
   Auteur
   18 oktober 2015 / 13:46

   Het is echt een leukerd hé! Ze hebben hem ook in het blauw 🙂 Maar net wat het leukste staat 😉

 2. 16 oktober 2015 / 10:37

  Nou, pavlova mag misschien fotogeniek zijn, jij maakt volgens mij álles fotogeniek!

  En heel veel plezier op je reis verder! Ik zie graag nog meer foto’s.

 3. 15 oktober 2015 / 20:43

  Wat heb je een ontzettend mooi plekje Linda. <3 Ik kan me voorstellen dat je je daar vaak geïnspireerd voelt.

 4. 15 oktober 2015 / 12:07

  Wauw linda, wat is je bureau ontzettend leuk geworden zeg, wat een plaatje!! Heerlijk fris en girly!
  Die muismat is ook echt heeel erg leuk.
  Vind je dat bureau trouwens fijn in gebruik, ik overweeg ook om dat bureau te kopen,, maar ik weet dan niet zeker of je dan te dicht op je beeldscherm zit..

  • Linda
   Auteur
   15 oktober 2015 / 12:17

   Dank je wel! 😀 Ik vind het zelf een hele fijne plek, en het bureau is ook deels op de ruimte die ik heb afgestemd, vandaar dat hij niet heel erg diep is. En daarnaast zit ik ook graag vlakbij het beeldscherm, anders ga ik toch scheef naar voren zitten. Dat is natuurlijk helemaal aan wat jij prettig vind. Ik ga ze daarom ook altijd wel uitproberen bij de IKEA 😉 Good luck!

 5. 15 oktober 2015 / 09:48

  Wauw Linda, wat heb jij een prachtige werkplek. Je foto’s kunnen zo op Pinterest staan <3 En omg, dat tulpen usb'tje lijkt mij echt mega handig, zo iets moet ik ook hebben!

 6. 15 oktober 2015 / 09:21

  Wat heb je je bureau leuk ingericht zeg en wat een prachtige foto’s heb je ervan gemaakt! En wat super schattig die tulpen als USB poorten! 🙂

 7. 15 oktober 2015 / 06:43

  Wat een leuke items en ideeën! Ik vind die blaadjes tie wraps erg leuk :-)!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Mijn Too Hot To Handle Hobo & Mini Bucket Bag | Marc by Marc Jacobs

Hi iedereen! Een designer tas aanschaffen is iets heel speciaals. De crème de la crème onder het shoppen, de tops...

Sluiten