Mijn nieuwe Converse zonnebril

Mijn nieuwe Converse zonnebril op sterkte

Converse specsavers bril zonnebril by limited edition roxanne dekker illustrations lifestyle by lindaYes, daar sta ik dan weer met mijn zonnebril op het betoverend mooie strand van Krabi, Ao Nang Beach. Omringd door vele longtailboats, poserende Chinezen, hoge rotsen en een zon die in de branding dreigt te verdwijnen. En dat deed hij, want ook op deze prachtige avond ging hij met een spektakel aan kleuren in de lucht onder.
Converse specsavers bril zonnebril by limited edition roxanne dekker illustrations lifestyle by lindaHoe ik aan mijn nieuwe Converse X Specsavers bril kom is ook wel een leuk verhaal, serieus, ik zit vol leuke verhalen vandaag. Op de persdag (doe-dag) van Maison Pr kon je namelijk een exemplaar winnen door op die dag simpelweg de mooiste, leukste of grappigste foto te maken. Met mijn enthousiasme ging ik aan de slag met mijn mobiel in de hand. Want de foto moest direct op Instagram. En hier begon mijn perfectionisme-gen al aardig tegen te sputteren, want hoe kan ik een foto plaatsen als het licht niet zoals thuis is (lees:helder) en er geen über witte achtergrond op de foto zichtbaar is? U weet, ik houd van clean uitziende foto’s. En toch mensen, met mijn tegensputterende gen wist ik een foto online te zetten en iets later, thuis, als winnaar uit de bus te komen. Een dikke yay voor mijn lef en doorzettingsvermogen. Een keer niet perfect zijn heeft mij een prachtige nieuwe bril opgeleverd.
 Converse specsavers bril zonnebril by limited edition roxanne dekker illustrations lifestyle by linda
Niet veel later stapte ik in mijn auto op weg naar Amsterdam. Dat ik mijn voucher persoonlijk op kwam halen bleek het perfecte excuus te zijn om mijzelf even heerlijk te vergapen aan alle pracht en praal die in de showroom hing. Hartje zomer was het al een en al kerst sfeer in huize Maison en kon ik de mooiste jurken, schoenen en nieuwe sieraden van de Fossil Group bekijken. Je snapt het, ik was even in fashionable heaven voor ik weer in mijn auto huiswaarts kon keren. Samen met de bon en een fantastisch gecustomizede brillenkoker van Converse. Versierd door Roxanne Dekker, een mega getalenteerde illustrator die schilderend door het leven gaat. Haar site bezoeken is dan zeker ook de moeite waard voor wie van creatieve uitspattingen houd.
Converse specsavers bril zonnebril by limited edition roxanne dekker illustrations lifestyle by lindaConverse specsavers bril zonnebril by limited edition roxanne dekker illustrations lifestyle by lindaConverse specsavers bril zonnebril by limited edition roxanne dekker illustrations lifestyle by lindaDe bril heeft een cat-eye vorm en dat is heel wat anders dan ik gewend ben. Tevens was dit het grootste model en hierdoor het meest geschikt om deze om te toveren tot een zonnebril. Ik vind het nog steeds een luxe dat ik zo uit het gehele assortiment kon kiezen en een keuze maken was dan ook heel erg lastig. In eerste instantie wilde ik dan ook graag gebruik maken van de 2 halen 1 betalen actie, maar met ontspiegelde glazen was dit zonder een bijbetaling al niet mogelijk meer.  En ontspiegelde glazen vind ik wel heel erg belangrijk in een bril. Vanaf mijn 4e jaar draag ik al een bril en hierdoor weet ik wel precies wat wel en niet werkt voor mij, en een ander waar je met je bril op ook een praatje mee wilt maken.
Converse specsavers bril zonnebril by limited edition roxanne dekker illustrations lifestyle by lindaHet model heeft een echt Converse uiterlijk en dat vind ik er nou zo leuk aan. De glazen waren ook optioneel en zo heb ik voor grijze glazen gekozen (vind ik simpelweg het beste bij het montuur passen) met een goede UV beschermer. Zo zijn ook in de tropen mijn ogen goed beschermd. Dit kwam in Thailand goed van pas, en zal ik in Australië des te meer waarderen.
Converse specsavers bril zonnebril by limited edition roxanne dekker illustrations lifestyle by lindaConverse specsavers bril zonnebril by limited edition roxanne dekker illustrations lifestyle by lindaIk ging voor glazen op sterkte. Zelf draag ik iedere dag lenzen en juist tijdens het zwemmen in de zee is dat vaak alles behalve handig. En kan ik een zonnebril op sterkte dan goed gebruiken. Mijn ogen zijn netjes opgemeten en horen dat je ogen weer iets vooruit zijn gegaan was ook weer een extra kers op de taart. Yay!
Converse specsavers bril zonnebril by limited edition roxanne dekker illustrations lifestyle by lindaIk ben heel erg blij met mijn Converse bril en wil Specsavers en Maison PR dan ook enorm bedanken voor dit prachtige cadeau! Juist omdat het montuur niet een doorsnee model heeft, vind ik hem zo gaaf. Hij loopt mee met mijn wenkbrauwen en samen met een medewerkster van Specsavers kwamen wij er al snel achter dat dit het beste model is voor mijn gezichtsvorm. Eerlijke en fijne feedback kan ik tijdens het passen heel fijn gebruiken. No doubt dat dit montuur meegaat naar Australië waar ik er veel en dankbaar gebruik van hoop te maken!

Zal een Converse bril ook iets voor jou zijn?

liefslinda2Bloglovin' button
Delen:

3 Reacties

  1. 16 september 2015 / 09:57

    Ik wist helemaal niet dat Converse zonnebrillen verkocht, maar ik vind deze echt gaaf!

  2. 16 september 2015 / 06:29

    Ik vind dit een heel erg tof model! Deze zou ook zo in mijn stash kunnen liggen :-)! Een zonnebril kan inderdaad altijd. Zelfs in de winter draag ik nog een zonnebril, ik heb ontzettend lichtgevoelige ogen..draag ik geen zonnebril als het licht voor mij te fel is krijg ik vaak ontzettende hoofdpijn met migraine als gevolg!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
iets willen doen voor een ander blog artikel lifestyle by linda
Persoonlijk | Graag iets willen doen voor een ander

Als blogger kan ik mij soms heel erg ongemakkelijk voelen bij alles wat ik 'krijg'. Krijg zet ik tussen aanhalingstekens...

Sluiten