Plog | Een creatieve fashion middag bij Maison PR

Hi ladies en gentleman! Ik reisde afgelopen vrijdag opnieuw af naar Amsterdam. Het weer was nog mooier, de mensen erg gezellig en de middag was veel creatiever dan ik had verwacht. Bloggers werden aan het werk gezet en dat zorgt voor een warme, drukke en soms wat chaotische maar super toffe middag. Ik probeerde het een beetje overzichtelijk in een plog te verwerken en laat mijn leuke dag graag aan jullie zien!

Maison PR event blogger fashion amsterdam plog lifestyle by linda beauty mode Vrijdag stond ik al vroeg weer op het station, nee hoor met dat vroege viel het best mee (het was 13.30) maar het voelde vrij vroeg omdat ik al behoorlijk wat spierpijn had door de wandeling door Amsterdam de dag ervoor. En met de auto reis erbij is een dagje Amsterdam vaak een hele onderneming. Maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken en ik besloot een oat cookie en een fles water (spierpijn aanvechten met water, nom) mee te nemen in de trein.

De trein naar Rotterdam moest aangepaste snelheid rijden en dat maakte mijn overstap erg krap, ik rende de benen onder mijn lijf vandaan (iets met ochtend gymnastiek) en redde mijn trein nét, yes! Heel erg fijn anders duurt de reis al minimaal een half uur langer. De zon scheen al heerlijk op het centraal station in Amsterdam en wachtte hier op Svenja en Esther die vlak na mij aankwamen.

Maison PR event blogger fashion amsterdam plog lifestyle by linda beauty mode Wat is Amsterdam toch afwisselend, ieder straatje, ieder hoekje verrast je weer. En ja typisch Amsterdam om vandaag toch even een foto van de grachten te plaatsen met fietsen én bloemen.

Maison PR event blogger fashion amsterdam plog lifestyle by linda beauty mode Iets voor vieren kwamen wij aan bij Maison PR, na even buiten in het zonnetje gezeten en gekletst te hebben mochten wij naar binnen. Hier wachtte een soort van brand-date op ons. Er stonden meerdere merken bij kleine standjes, ieder standje was genummerd, voorzien van leuke mensen die ons alle ins and outs konden vertellen en aan ieder standje was een opdracht gekoppeld. De handen konden dus uit de mouwen en ik kreeg er gelijk super veel zin in!

Maison PR event blogger fashion amsterdam plog lifestyle by linda beauty mode De middag had een actief tintje, zowel online als offline. Wanneer je een mooie foto maakte van een merk dan kon je deze onder een bepaalde # plaatsen op Instagram. Zo konden mijn volgers gelijk zien wat ik die middag aan het doen was en zijn er leuke prijzen gekoppeld aan sommige foto’s. Een van de eerste opdrachten was het raden van de prijs van deze prachtige hakken, vertegenwoordigd door winkelstraat.nl. Heb jij enig idee wat deze hakken waard zijn?

Ik maakte eerder al kennis met de Spaanse Flossy’s van Flossy Style en ook vandaag werd ik bij binnenkomst verwelkomt met deze heerlijk ruikende schoenen. Ze hebben een hele zoete geur en bijpassende zoete kleuren. Ik kreeg een paar blauwe Flossy’s aangeboden om deze te gaan customizen, wat een leuke challenge. Deze was accepted!

Maison PR event blogger fashion amsterdam plog lifestyle by linda beauty mode Dit is de volle en gezellig aangeklede tafel, wij gingen dan ook als eerste aan de slag met de schoenen, en deze foto is gemaakt voor de chaos losbrak haha. En hoe leuk zijn de voorbeelden? Ik ging aan de slag met wol en een rol tape om Franse loafers na te maken, geïnspireerd op een Koningsdag op de Champs-Élysées.

Gezellig aan tafel met nog 4 creatieve gezellige bloggers met v.l.n.r. Svenja, Esther, moi, Sarah & Tessa.  Bekijk zeker even hun Instagram accounts om hun creaties van de schoenen te zien.

Maison PR event blogger fashion amsterdam plog lifestyle by linda beauty mode Vente-exclusive.com stond met een flinke doorzichtige kluis, hierin stonden prachtige Ice-Watches en als jij de juiste code had kon je de kluis kraken. En er zijne en aantal dames met een prachtig horloge naar huis gegaan!

Bio-Oil staat bekend om zijn goede werking voor onzuiverheden en de droge huid. Een oud recept wat eigenlijk onveranderd is gebleven omdat het simpelweg goed genoeg is, en soms moet je dan ook gewoon niet aan oude recepten komen. Ik kreeg een flesje mee naar huis en hier kunnen jullie zeker nog een review van verwachten.

Maison PR event blogger fashion amsterdam plog lifestyle by linda beauty mode Vanaf volgende week ligt er een prachtige nieuwe lijn (zonne)brillen in de winkels van Specsavers. Ze zijn een samenwerking aangegaan met Converse (ja die van de schoenen) en de lijn mochten wij hier alvast bewonderen. Ik werd verrast door de mooi gekleurde en vooral de lichte monturen. Uiteraard moesten ze op de foto voor op Instagram en even gepast worden!

Maison PR event blogger fashion amsterdam plog lifestyle by linda beauty mode Een prachtige lijn met fleurige bikini’s van Lincherie en prachtige portemonnees van by LouLou, wat een beauty’s!

Maison PR event blogger fashion amsterdam plog lifestyle by linda beauty mode Aan fleurige kleding geen gebrek. Het leuke van de fashion opdracht was niet alleen het bekijken van mooie items, maar het stylen van een outfit. Tijdens mijn zoektocht werd ik verliefd op deze lieve fleurige printjes.

Maison PR event blogger fashion amsterdam plog lifestyle by linda beauty mode Maar.. laten wij eerst beginnen bij de basis. Wanneer er iets van Marc by Marc Jacobs aanwezig is (Fossil Group) dan kan het natuurlijk niet anders dan dat je jou outfit rondom de items samenstelt. Ik ben verliefd op de klassieke look van deze horloges en deze waren de perfecte basis voor mijn zomerse outfit die ik jullie straks laat zien.

En zijn deze ananas oorbellen van Melz niet per-fect?

Maison PR event blogger fashion amsterdam plog lifestyle by linda beauty mode Oops.. Taylor Swift did it again met deze toffe Keds! Ze hebben een heel hoog I-want-gehalte hihi. En heerlijke hapjes; hier zie je een Italiaans hapje (heel erg vervelend na gisteren) mozzarella met tomaat, nommies!

Maison PR event blogger fashion amsterdam plog lifestyle by linda beauty mode En tadaaaaa! Aanschoud mijn persoonlijk gestylde Flossy’s, ik ben met deze Kingsday in Paris schoenen helemaal klaar voor Koningsdag morgen. En mijn outfit van de dag, ik heb een beetje vals gespeeld omdat ik de outfit niet aangedaan heb. Omkleden is serious business en steunkousen onder een korte broek vond ik geen succes en zal de outfit niet echt ten goede doen (al hoorde ik de tip dat ik mij gewoon met Bio-Oil in moest smeren, dan zal alles goed komen LOL).

Maar al met al heb ik mijn creativiteit op zijn beloop gelaten, heb ik een trapje tevoorschijn getoverd en mijn outfit hierop gepresenteerd. Hier zie je o.a. items van Marc by Marc Jacobs, Fossil Group, Primadonna, Yaya & Sacha. Helemaal klaar voor een dag aan het strand!

Maison PR event blogger fashion amsterdam plog lifestyle by linda beauty mode De juwelen lagen uitgestald op een mooi aangeklede tafel in een kleine ruimte waar de dames zich ook om konden kleden, fashion heaven als je het mij vraagt!

Half 7 was het weer tijd om de tram te pakken en terug te reizen naar Schiphol, ik haalde mijn broertje hier op om vervolgens samen naar huis te gaan. De trein vind ik al super vermoeiend en met de spits is het haast niet te doen om rustig te reizen. Lief broertje was gelukkig op een mooie tijd klaar. Ik was iets te vroeg en besloot even de Victoria’s Secret binnen te lopen en spotte deze té leuke paspoort houders. Zijn ze niet leuk?

Maison PR event blogger fashion amsterdam plog lifestyle by linda beauty mode Samen met broertje lief Schiphol onveilig maken (lees: uitgehongerd opzoek naar een w.c. gaan en eten halen) om daarna heerlijk in de auto uit te rusten en te eten. Op het menu; sushi! Ik vind het heerlijk om na een intensieve dag goed te eten, sushi vult goed en zo heb ik ook de nodige vitamines binnen. Samen met water en ik probeerde voor het eerst een Oatmeal smoothie uit (lekker!), en deze was de perfecte afsluiter van de maaltijd.

Eenmaal thuis liep ik door mijn goodies heen die ik van Maison PR en de mooie aanwezige merken had gekregen. Dit keer geen sneak preview van de goodiebag, maar ik kan wel verklappen dat vele items snel op mijn blog of Instagram (lijkt mij leuk als je mij volgt!) voorbij zullen komen. Ik ben in ieder geval mega verwend en na zo’n leuke dag kan ik alleen maar happy en dankbaar zijn. Een dag met gezellige bloggers, mooie merken en toffe opdrachten maakt mij helemaal blij.

’s Avonds heb ik mijn plog van gisteren in elkaar gezet en ben ik snel via de douche mijn bed in gerold. Tijd om bij te gaan tanken voor Koningdag!

 

Nu ben ik heel erg benieuwd wat je van mijn gestylde schoenen en outfit vind 🙂

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

18 Reacties

 1. 27 april 2015 / 10:13

  Leuke plog heb je ervan gemaakt! Ziet eruit alsof je een leuke dag hebt gehad 🙂

 2. 27 april 2015 / 05:34

  zeer mooie outfits, hou van de kleurrijke pants.It’s zo ongedwongen in de zomer

 3. 26 april 2015 / 20:29

  Wat een superleuk event zeg! Lekker kleurrijk!

 4. 26 april 2015 / 15:28

  Wat ziet het er allemaal super gezellig uit zeg. Geslaagde dag zou ik zeggen! Je schoenen zijn leuk geworden, outfit vind ik ook heel leuk zo met die roze bikini en die sandalen!

 5. 26 april 2015 / 15:25

  Wauw wat een super gezellig en leuk event! Wat hebben ze dat origineel aangepakt zeg.

 6. 26 april 2015 / 13:58

  Wow, wat een leuk PR-event! Ik heb meestal de indruk dat de evenementen vooral bestaan uit rondkijken en eten maar dit is echt lekker interactief!
  En die Flossy’s… tja, ik weet nog niet wat ik hiervan vind. Ze doen me een beetje denken aan schoenen die mijn oma altijd droeg.

 7. 26 april 2015 / 12:54

  Super leuk zeg!! Het lijkt me wel heel vet om je eigen schoentjes te mogen versieren!

 8. 26 april 2015 / 12:42

  De schoenen zien er heel erg leuk uit, leuk dat je zulke dingen op zo een manier helemaal persoonlijk kunt maken..de ananas oorbellen vind ik wel echt onwijs leuk en vrolijk om te zien….leuk artikel, en geweldig vrolijke fotos…
  groetjes Petra

 9. 26 april 2015 / 11:15

  Leuk verslag! En wat leuk ook om je eigen schoen vorm te geven 🙂

 10. 26 april 2015 / 10:39

  Super leuk verslag heb je ervan gemaakt! En uiteraard was het super gezellig je daar gezien te hebben <3

 11. 26 april 2015 / 10:07

  Je hebt er weer een prachtig verslag van gemaakt Linda. Was super gezellig om je weer te zien. En wat waren er een hoop mooie merken en trends om te zien <3 Geniet van je zondag en rust lekker uit!

 12. 26 april 2015 / 09:35

  Ziet er heel erg leuk uit, wat een mooie zomerse items!
  Liefs

 13. 26 april 2015 / 07:50

  Ziet er heel gezellig uit met o.a. Svenja en Esther! Leuk! Ja, je hebt je schoentjes heel erg mooi gemaakt. Wat moet dat ontzettend tof geweest zijn om te doen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Plog | Zonnetje in Amsterdam, ijsje eten & Verona event

Hoi Amsterdam, wat ben je mooi met alle bloesem in de bomen en gezellige, volstromende terrasjes. Heerlijk om te zien hoe...

Sluiten