MAC Viva Glam Miley Cyrus II

MAC Viva Glam Miley Cyrus II

MAC Viva Glam Miley Cyrus 2 II matte lipstick rouge a levres lifestyle by linda swatch reviewVoor wie het nog niet weet, de MAC Viva Glam is uniek in zijn soort omdat de opbrengst van de verkoop integraal naar de hulpverlening aan vrouwen, mannen en kinderen die leven met HIV/AIDS gaat. Een goed doel om te steunen, terwijl je zelf de vruchten plukt van een mooie limited edition lipstick. En is alles wat kort verkrijgbaar of moeilijk verkrijgbaar is voor vrouwen niet extra aantrekkelijk?

MAC Viva Glam Miley Cyrus 2 II matte lipstick rouge a levres lifestyle by linda swatch reviewMAC Viva Glam Miley Cyrus 2 II matte lipstick rouge a levres lifestyle by linda swatch reviewDe handtekening van Miley siert niet alleen de huls van de lipstick maar ook het doosje. Zelf vind ik dit een hele leuke extra en toevoeging. Misschien kan ik om die reden zelfs de doosjes nooit weg doen. Ach, de een spaart miniaturen en de ander limited edition lipsticks.


Deze Viva Glam heeft ook een bijbehorende lipglass, deze heb ik niet aangeschaft en zal ik dus ook niet reviewen. 


MAC Viva Glam Miley Cyrus 2 II matte lipstick rouge a levres lifestyle by linda swatch reviewMAC Viva Glam Miley Cyrus 2 II matte lipstick rouge a levres lifestyle by linda swatch reviewDe lipstick heeft een oranje/rode kleur wat hem hierdoor jeugdig en fris maakt. En tegelijkertijd niet een al te klassieke rode kleur heeft, wat hem wat mij betreft nog draagbaarder maakt. Wie van opvallende kleuren houd is met deze samenwerking zeker aan het juiste adres.


MAC Viva Glam Miley Cyrus 2 II matte lipstick rouge a levres lifestyle by linda swatch reviewMAC Viva Glam Miley Cyrus 2 II matte lipstick rouge a levres lifestyle by linda swatch reviewWanneer ik de swatch zet word ik alles behalve teleurgesteld. De kleur spat na één enkele keer aanbrengen al van mijn arm af. Just the way I like it. MAC stelt duidelijk niet teleur. Terwijl de voorganger een zachte amplified finish heeft is deze lipstick duidelijk mat. Alhoewel ik een dergelijke amplifies finish nog wel draagbaar vind, gaat mijn voorkeur sterk uit naar een matte lipstick. Deze past dus helemaal in mijn straatje.


MAC Viva Glam Miley Cyrus 2 II matte lipstick rouge a levres lifestyle by linda swatch reviewZoals je goed kunt zien is de oranje/rode mix duidelijk zichtbaar. Het ligt er echt aan in welk licht je de lipstick bekijkt of hij meer rood of oranje uitslaat. Maar zo oranje als hij gepresenteerd word op de MAC website vind ik hem niet. Persoonlijk vind ik het een hele mooie, draagbare kleur. Zeker voor wie een kleur op de lippen niet te gek is, dan past hij prima in je comfort zone.


MAC Viva Glam Miley Cyrus 2 II matte lipstick rouge a levres lifestyle by linda swatch review

Conclusie

MAC en Miley hebben de handen weer in een geslagen voor een -wat mij betreft- hele fijne samenwerking. De kleur is helemaal Miley; fris, gek en een tikkeltje gewaagd. Ik ben blij dat ze voor een andere kleur gegaan zijn, maar wel een die aansluit op de roze variant. De lipstick heeft de kwaliteit die we van MAC gewend zijn. Hij brengt in een enkele beweging een goed dekkende laag aan op de lippen en het pigment heeft mij enorm verrast. Hij zit muurvast op de lippen, kan ze wat uitdrogen omdat het tenslotte een matte lipstick is en heeft net als de andere matte lipsticks een uitstekende houdbaarheid. Nothing but good words for this lipstick on fleek!

Je schaft Viva Glam Miley II aan voor €19.50 bij geselecteerde MAC counters en online in de webshop.
Voor €18.50 schaf je ook de bijbehorende lipglass aan. 


MAC Viva Glam Miley Cyrus 2 II matte lipstick rouge a levres lifestyle by linda swatch reviewViva Glam Miley Cyrus I & II


MAC Viva Glam Miley Cyrus 2 II matte lipstick rouge a levres lifestyle by linda swatch reviewVoor de gelegenheid leek het mij ook wel leuk om de twee lipsticks eens naast elkaar te zetten. Zo kun je immers goed zien hoe verschillend de kleuren zijn. En zien hoe goed ze ook samen gaan. De volledige review van de Viva Glam Miley I kan je hier terug lezen.
MAC Viva Glam Miley Cyrus 2 II matte lipstick rouge a levres lifestyle by linda swatch reviewLinks zie je een swatch van de eerste Viva Glam, gevolgd door een swatch van Viva Glam Miley II.

MAC Viva Glam Miley Cyrus 2 II matte lipstick rouge a levres lifestyle by linda swatch reviewMAC Viva Glam Miley Cyrus 2 II matte lipstick rouge a levres lifestyle by linda swatch reviewEn dat brengt mijn Viva Glam teller op 3 stuks. Ik heb ook de aller eerste Viva Glam lipstick van Rihanna in mijn bezit en de voorgangers van Nicky en Lady Gaga, daarbij viel ik een beetje buiten de boot. En daarom ben ik extra blij dat ik mijn nieuwe Viva Glam dinsdag al in mijn brievenbus vond en kan toevoegen aan mijn MAC collectie. Wat mijn teller op het magische getal 10 zet, en ter ere van mijn jubileum (ik vind 10 MAC lipsticks een hele fijne mijlpaal) zal ik volgende week mijn complete MAC lipstick stash laten zien. Ik heb er nu al zin in om ermee aan de slag te gaan! Wat vind jij van de nieuwe Viva Glam Miley?

liefslinda2Bloglovin' button
Delen:

12 Reacties

 1. 18 september 2015 / 20:45

  Wauw, hele mooie foto’s! Voor mezelf vind ik deze lipstick iets te fel, ik hou meer van een bessenrode kleur.

 2. 18 september 2015 / 00:00

  Prachtige kleur! Hij is inderdaad niet echt knaloranje, maar toch wel lekker opvallend! En wow, je hebt de andere Miley lipstick al veel gebruikt zo te zien 🙂

 3. jeapiebel
  17 september 2015 / 22:13

  Wow wat een mooi lippenstift zeg. Hele mooie kleur ook nog, dit is ook mijn kleur Je hebt ook super foto’s gemaakt. (had ik later gelezen dat fotografie een van je passie is) Dit is zeker een geslaagde samenwerking vind ik 😉 10 MAC is zeker een hele fijne mijlpaal.

  • Linda
   Auteur
   17 september 2015 / 20:37

   Dank je wel!

 4. 17 september 2015 / 12:16

  Bij jou zie ik wel weer meer een oranje toon erin, bij sommige reviews niet, hij staat je in iedergeval prachtig.

  • Linda
   Auteur
   17 september 2015 / 16:36

   En dat terwijl hij op de site van MAC als oranje aan staat gegeven. Het is in ieder geval een interessante kleur 🙂

 5. 17 september 2015 / 07:59

  Ik vind hem mooi, alleen voor mij is hij iets te fel oranje/rood. Overigens vind ik hem bij jou wel echt verrassend mooi staan gewoon, wauw!

 6. 17 september 2015 / 06:51

  Hij is super gaaf! Ik heb er 2 bestelt, hopelijk staat het ook met mijn haar 😛
  Anders wordt het iemand blij maken!

  • 17 september 2015 / 10:22

   Of laten staan tot je haar rood is hihi!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Converse specsavers bril zonnebril by limited edition roxanne dekker illustrations lifestyle by linda
Mijn nieuwe Converse zonnebril

Hi iedereen! Je zult misschien wel denken, waarom een zonnebrillen artikel wanneer de herfst net zijn intrede doet? Ten eerste,...

Sluiten