Mijn desk make-over | Trendy & Minimalistisch

 

Mijn desk make-over

 

Bureau Make-Over Lifestyle by Linda

 

 

 

 

Desk make-over | Video

De make-over heb ik ook gefilmd. En ik neem je gezellig mee naar mijn appartement waar ik de handen uit de mouwen steek om mijn nieuwe werkplek naar wens in te richten. Klik hier als je de video niet kunt zien.

 

Bureau Make-Over Lifestyle by LindaBureau Make-Over Lifestyle by Linda

 

Het is tijd voor iets nieuws

Mijn huidige bureau was prima hoor, begrijp mij niet verkeerd. Hij is wit, praktisch maar vooral een tikkeltje te groot. Het was dan ook een eeuwige struggle tussen hem leuk inrichten en de stapel aan spullen die zich hier iedere week weer ophoopte. Nu ik alweer een tijdje blog hebben jullie mijn smaak door de jaren heen aardig zien veranderen. Waar ik begon met de woonkamer make-over en herfst 2015 ook dit witte IKEA bureau een make-over gaf zie je een terugkomend thema. Ik hou van veranderingen aanbrengen in mijn interieur. Het houdt het fris, inspirerend en het zorgt ervoor dat ik mijn creatieve ei weer goed kwijt kan.

De IKEA is zo’n typische winkel waarfr je een keer in de zoveel tijd eens spontaan binnen loopt, en voor je het weet loop je met een goed gevulde kar weer naar buiten. Nu zal je misschien denken, lekker impulsief zo’n aankoop en alles behalve duurzaam. Klopt. Maar het oude bureau gaat voorlopig nog even naar zolder en komt als Thomas en ik ons gaan settelen in ons nieuwe huis zeker op de werkplek te staan.

Het nieuwe bureau heeft maar weinig opbergruimte. En dat past perfect in het minimalistische thema wat ik graag aanhoud. Het dwingt mij om weer eens kritisch door mijn spullen heen te gaan. En dat lieve mensen, ruimt lekker op. Deze opbergdozen zien er chique uit, zijn stevig en passen in vrijwel ieder interieur.

 

 Bureau Make-Over Lifestyle by LindaBureau Make-Over Lifestyle by LindaBureau Make-Over Lifestyle by Linda

 

VITTSJÖ laptop tafel

Waar de een het spaans benauwd krijgt van de bijgeleverde handleidingen verheug ik mij juist iedere keer weer op het in elkaar zetten van de meubels. Het design is minimalistisch, strak en helemaal van deze tijd. En juist door de glasplaat heeft hij ook een tijdloos tintje en maakt het hem extra ruimtelijk. Er zijn ook nog kabel grepen bijgeleverd zodat jij je laptop snoer mooi weg kan werken. Al word ik zelf blij van een draadloos interieur en draadloze gadgets. De kabel links van het bureau is dan ook echt een doorn in mijn oog..

 

Bureau Make-Over Lifestyle by LindaBureau Make-Over Lifestyle by Linda

 

Een happy dance want het begint al vorm te krijgen!

 

Bureau Make-Over Lifestyle by LindaBureau Make-Over Lifestyle by Linda

Bureau Make-Over Lifestyle by Linda

 

Accessoires, gadgets & herinneringen

Nadat het bureau in elkaar gezet is, is het tijd om de twee lades van het vorige bureau uit te gaan zoeken. Ik vind vooral veel polaroid foto’s die ik gelijk een mooi plekje in een hoedendoos kan geven. Het is verder een wirwar van bonnen, SD kaartjes en heel veel kabels en opladers. Ik word er zelf dan ook onwijs blij van dat zowel de nieuwe iPhone 8 en de iPhone X (de nieuwe iPhone die in het kader van het 10-jarig jubileum van de iPhone wordt uitgebracht) draadloos opgeladen kan worden. Dit past echt perfect in mijn minimalistische straatje. Net als de behuizing die van glas is, een match made in heaven. Daarnaast is glas ook een stuk duurzamer en makkelijker te recyclen.

De lancering van de nieuwe iPhone is iets waar ik steeds weer naar uitkijk. Want alhoewel ik erg gehecht ben aan mijn huidige iPhone 6 plus kijk ik al uit naar de nieuwe features en de verbeterde camera. Laten we de nieuwe gadgets en hoesjes vooral niet vergeten. Deze match ik graag met mijn outfits en interieur. Daarnaast plaats ik mijn iPad ook regelmatig op mijn bureau en zet ik dan een fijne Spotify playlist aan. Ik kan dan ook echt niet zonder muziek. Het geeft zoveel sfeer aan de ruimte.

Wanneer komen de iPhone 8 en de iPhone X en waar kan ik ze bestellen of preorderen? Voor meer nieuws over deze nieuwe release en de lancering van iPhone X verwijs ik je graag door naar de pagina over de iPhone X bij KPN.

 

Bureau Make-Over Lifestyle by LindaBureau Make-Over Lifestyle by LindaBureau Make-Over Lifestyle by LindaBureau Make-Over Lifestyle by Linda

 

De uitstraling van het nieuwe bureau is ruimtelijk, en ik ben er nu al dol op. Ik style het af met slechts een aantal items en vooral veel groen. Dit is een terugkerend thema in huis. Het straalt rust uit, zorgt voor een gezonde lucht en heel veel warmte. Ook de rosé gouden items en een marmeren plaat krijgen weer een mooi plekje. Dit is naar mijn idee een tijdloze trend geworden. Samen met twee groene schaaltjes die ik verzameld heb op reizen door Azië. Een fijne verzamelplaats voor mijn dagelijkse sieraden.

 

Bureau Make-Over Lifestyle by LindaBureau Make-Over Lifestyle by LindaBureau Make-Over Lifestyle by LindaBureau Make-Over Lifestyle by LindaBureau Make-Over Lifestyle by Linda

 

Een inspirerende werkplek | VITTSJÖ Laptoptafel

Alhoewel ik zelf eigenlijk vrijwel altijd op de bank werk, ben ik erg blij met het eindresultaat. Het heeft de hele kamer een boost gegeven nu alles mooi is samen gekomen. En biedt het plaats voor mijn favoriete gadgets. Welke gebruik jij het liefst om te werken? Het minimalistische design zorgt er ook nog eens voor dat alles altijd netjes opgeruimd zal zijn. Love it.

En ik ben dan ook heel erg benieuwd hoe jouw ideale werkplek eruit ziet. En of jij jouw bureau voor het nieuwe (school)jaar een make-over hebt gegeven. Het kan je creativiteit namelijk een enorme boost geven. En daarnaast staat een opgeruimde werkplek ook symbool voor een opgeruimd hoofd. Dat werkt gewoon veel lekkerder.

 

Welke ruimte in huis zou jij graag een make-over geven?

 

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat een samenwerking. Lees mijn disclaimer.

Delen:

7 Reacties

 1. 9 oktober 2017 / 11:14

  Leuke make-over! Zelf heb ik op Pinterest al gezien dat je die bureau ook kan pimpen met marmeren folie over het glasgedeelte. Misschien dat ik dat ooit ga doen als ik een nieuw appartement mag inrichten. (:
  Liefs,
  Yara

 2. 17 september 2017 / 16:59

  Waaauw, het is echt een mooi plekje! Love it! <3

 3. 16 september 2017 / 22:39

  Wauw! Ik vind jouw werkplek heel mooi. Op dit moment zou ik mijn keuken helemaal anders willen, helaas gaat dit niet met 1 bezoekje aan de IKEA 😉

 4. 15 september 2017 / 11:28

  Grappig, ik was een paar dagen geleden juist naar je oude bureau aan het kijken op de IKEA-website, maar wat je zegt, klopt. Ik heb ook maar een laptop, ik heb heus zo geen groot bureau nodig dat ik dan hoogstwaarschijnlijk toch helemaal volstouw.
  Ik vind dit fotoverslag erg tof geworden! Vrolijke foto’s. 🙂

 5. 15 september 2017 / 09:01

  Wat is het tof geworden <3 Niet alleen je nieuwe plekje, maar ook het fotoverslag hihi!

 6. 15 september 2017 / 08:11

  Wat ziet je werkplek er ontzettend mooi uit! Heel netjes en opgeruimd en gezellig tegelijk. Ik kan me voorstellen dat je echt energie krijgt van zo’n nieuw en fris interieur. De Ikea is ook altijd zo’n fijne winkel om doorheen te lopen 🙂 Ik kan ook niet wachten totdat ik een keer mijn eigen huisje kan gaan inrichten.

  • Linda
   Auteur
   16 september 2017 / 16:45

   Ik snap je helemaal! Ik heb nu een twee kamer appartement en kan ook niet wachten om een heel huis vol te proppen met mooie spullen <3 haha!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
New Chapter lifestyle by linda
After Summer Blog Update

[dropcap]H[/dropcap]i iedereen! De zomer vakantie ligt nu toch echt achter ons. En ondanks dat ik mij enorm verheug op een...

Sluiten