Pre-Fall 2017 : How I Style The Red Dress ☾

 

Pre-Fall 2017 : How I Style The Red Dress

 

Pre-Fall 2017 How I Style The Red Dress Pre-Fall 2017 How I Style The Red Dress Pre-Fall 2017 How I Style The Red Dress

 

 

 

 

The classic French approach

September kan prachtig zijn, en kan ons ook op een minder leuke manier verrassen. De typisch Nederlandse wolkbreuken zijn ook deze maand niet weg te denken. En op zulke dagen ben ik graag voorbereid. De trenchcoat is nooit weg of uit geweest, en de mijne heb ik dan ook al een aantal jaren in de kast hangen. Het ene seizoen pak ik hem vaker dan de andere, en daardoor blijft een kledingkast verrassen.

Met een trenchcoat geef je jouw look een chique touch, zonder helemaal over de top te gaan. Daarom draag ik deze combinatie dan ook graag samen met mijn favoriete slippers die ik eerder dit jaar in Griekenland liet maken.

Uiteraard kan een mooie stijlvolle tas niet ontbreken, maar als je even snel in-and-out gaat voldoet dit meer dan prima.

Dit is dan ook een zeer geliefde combinatie waarin je mij ook in Frankrijk hebt kunnen spotten.Klik hier om te zien welke tas ik er graag bij zal dragen.

 

 

 

Pre-Fall 2017 How I Style The Red Dress Pre-Fall 2017 How I Style The Red Dress Pre-Fall 2017 How I Style The Red Dress Pre-Fall 2017 How I Style The Red Dress Pre-Fall 2017 How I Style The Red Dress

 

 

 

 

 

 

Casual Friday

Iets wat niet in een kledingkast mag ontbreken is a good old denim jacket. Met de spijkerjack geef je jouw jurkje namelijk een fijne casual twist. In september kunnen de temperaturen in de middag nog fijn oplopen, en wanneer het wat frisser wordt sla je het spijkerjasje makkelijk om je heen.

Ik style de outfit af met mijn fijne sandalen en een tasje wat ik deze zomer kocht bij de H&M. Het is gemaakt van gerecycled leer, en daardoor een betere keuze voor wie graag bij de H&M winkelt. Het spijkerjasje is een vintage vondst die ik eerder dit jaar deed bij en vintage kilo sale.

De look is speels, heeft die kleine vintage hip-hop vibe waar ik door de AW17 collectie van Marc Jacobs dol op ben geworden. Hij brengt de oude Hip-Hop vibes terug naar de straat. En de outfits worden dan ook gestyled met over sizes jackets, veel denim en bruine tinten. En dat vind je allemaal terug in deze look.

 

 

 

Pre-Fall 2017 How I Style The Red Dress Pre-Fall 2017 How I Style The Red Dress Pre-Fall 2017 How I Style The Red Dress Pre-Fall 2017 How I Style The Red Dress styling tipsPre-Fall 2017 How I Style The Red Dress

 

 

 

 

 

 

 

The timeless leather jacket

Nog zo’n tijdloos item is de leren jas. Of je nu gaat voor een vintage lederen model of gaat voor een wat nieuwere jas gemaakt van imitatie leer, It’s all going to do the job. Het geeft de outfit een urban street look en die look kan ik van tijd tot tijd goed waarderen.

Het (faux)lederen jasje is ook al jaren niet meer uit mode collecties weg te denken. En er zijn dus inmiddels genoeg modellen op de markt gebracht die goed bij jouw lichaam passen. Zeker een nieuwe lederen jas kan een flinke investering zijn, en ga dan ook niet voor de bijl als je niet 100% tevreden bent. Dit is namelijk een statement piece waar je een leven lang plezier van kan hebben.

Mijn jasje is van Goldie Estelle en gemaakt van PU (imitatie leer) en kocht ik preloved. Deze stof heeft de look, de feel en het draagcomfort van echt leer, en is daarom ook bijna niet van echt te onderscheiden. Om de outfit af te maken draag ik mijn Little Black Bag van Marc Cain. In dit artikel laat ik je zien hoe je deze tas eindeloos kunt stylen. Mijn zonnebril is van Versace, en is zeker met de laaghangende zon in deze tijd van het jaar een onmisbaar item. En deze zit dan ook standaard in mijn tas, of op mijn hoofd. It’s better to be safe than sorry.

 

 

 

Pre-Fall 2017 How I Style The Red Dress Pre-Fall 2017 How I Style The Red Dress How I style Red Dress for pre fall Pre-Fall 2017 How I Style The Red Dress Pre-Fall 2017 How I Style The Red Dress Pre-Fall 2017 How I Style The Red Dress Pre-Fall 2017 How I Style The Red Dress Pre-Fall 2017 How I Style The Red Dress

 

 

 

 

 

The Boho Cardigan

Het How I Style.. The Red Dress artikel zal niet compleet zijn zonder een, zeer favoriete, boho feature. Cardigans, ook wel bekend als vesten, zijn onmisbaar in een garderobe. En kunnen op veel verschillende manieren gedragen worden. Zeker als er een fris windje is, maar het weer zich wel leent om een jurkje te dragen, is zo’n gebreid boho vest een welkome afwisseling.

De boho vibe geeft de outfit een vrouwelijke maar toch speelse touch. Ook in deze outfit kunnen mijn sandalen niet ontbreken. En ik blijf ze dan ook dragen tot de dagen écht te koud worden.

De outfit blijft verder simpel. En heeft geen speciale toevoegingen zoals een tas nodig. Dit is zo’n fijne zondagse outfit wanneer je even een drankje gaat doen of een fijne wandeling gaat maken. De wol voelt knus aan en brengt cosy pre-fall vibes met zich mee. En ik moet dan ook eerlijk bekennen dat zelfs de geurkaarsen al uit de kast gehaald zijn. En ik, ondanks ik een echt een zomer liefhebber ben, een mooie herfstdag mét een knusse avond, zeer goed kan waarderen. Kom maar op met die liters verse muntthee en warme dekentjes!

 

 

 

Pre-Fall 2017 How I Style The Red Dress Pre-Fall 2017 How I Style The Red Dress Pre-Fall 2017 How I Style The Red Dress

 

 

How would you style…

Heb jij ook zo’n favoriet kledingstuk wat je keer op keer wilt dragen zonder dat iemand het idee hebt dat je altijd in hetzelfde loopt? Ik heb dat gelukkig met wel meerdere items en ik vind het iedere dag weer een leuk om een nieuwe outfit samen te stellen. Ik draag mij ook echt naar hoe ik mij die dag voel. En dat is het leuke van fashion. There are no rule. Draag waar jij je lekker in voel, en draag je kledingstukken vaak én met plezier.

 

 

Wat is jouw favoriete pre-fall outfit?

 

Delen:

8 Reacties

 1. 18 september 2017 / 21:18

  Wat een geweldig artikel heb je weer gemaakt. Met het mooiste beeldmateriaal. Dit jurkje staat je zo ontzettend goed Linda. Je ziet er echt heel erg modieus uit.

 2. 18 september 2017 / 17:06

  Prachtige foto’s weer en je jurkje staat je goed. Ik vind ook dat je het vaker terug mag laten komen

 3. 18 september 2017 / 12:41

  Superleuk om te zien hoe je met dit onwijs mooie jurkje nog zoveel kanten op kunt! In elk van de stijlen staat het jurkje je prachtig! Maar mijn favoriete outfit is de outfit met het vest. Ik ben dol op dat soort vesten waar je echt in kunt wegkruipen.

 4. 18 september 2017 / 12:18

  Wat leuk om je blog en youtubekanaal te ontdekken Linda!! Tof hoe je je jurkje op wel vier manieren styled, lekkere inspiratie <3

 5. 18 september 2017 / 11:46

  Wat een mooie foto’s van jou! Ik vind ze echt geweldig :-). Wat ik draag in dit pre-fall-season: een enkellange blauw-witgebloemde jurk van dunne stof, daarover een zwarte mohair trui met wijde hals en mouwen – het wordt tenslotte fris buiten. Mijn haar zoals altijd gestyled (hm stylen is een groot woord, dat geef ik toe :-). Zwarte laklaarzen – gehakt – uit mijn kast gehaald – want ik moest booddschappen doen. Huishoudelijk werk kan prima met een ankellange rok worden gedaan, wel even uitkijken op de trap :-). O en rood… go for it ;-).

 6. 18 september 2017 / 09:08

  Wat zijn je foto’s altijd genieten! Het jurkje staat je erg leuk <3

 7. 18 september 2017 / 08:16

  Rood is eigenlijk niet mijn kleur, maar deze is zooo tof <3 Was het maar jurkjes weer!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Bureau Make-Over Lifestyle by Linda
Mijn desk make-over | Trendy & Minimalistisch

[dropcap]M[/dropcap]et het wisselen van de seizoenen begint er van binnen iets te borrelen. Zeker nu het weer wat minder wordt...

Sluiten