Mijn Christmas Outfits

Goodnesss, we zijn inmiddels gewoon alweer op Tweede Kerstdag aanbeland. Ik weet nog goed toen de eerste herfstblaadjes begonnen te vallen, dat ik het gevoel had Kerst al op begon te schieten. En dat we nu alweer lang en breed over de helft zijn geeft mij het gevoel dat ik wat vaker een pauze knop in zal willen drukken. Om weer even terug te gaan naar die gezellige avond bij de boom. Good food and good company. That’s all that counts. En na zo’n cheesy intro gevuld met clichés lijkt het mij wel op zijn plaats om wat foto’s in de rondte te strooien met mijn kerstoutfits van dit jaar.

 

Mijn Christmas Outfits

 

Christmas Outfit lifestyle by lindaChristmas Outfit lifestyle by lindaMijn Christmas Outfits lifestyle by lindaMijn Christmas Outfit lifestyle by lindaMijn Christmas Outfits lifestyle by linda

 

Om heel eerlijk te zijn voelde zondag al als een Eerste Kerstdag. Zaterdag vierden wij in de avond kerst bij oma, bracht ik een bezoekje aan het casino (uiteraard in de hoop dat iemand de kosten van Kerst terug kon winnen, maar zoals gewoonlijk bleek het idee weer veel beter dan de uitvoering.) en sliepen wij zondag heerlijk uit. Fijn zo’n weekend voor de feestdagen. Dat scheelt een hoop geren en gestress. Want uiteraard de laatste uren voor de supermarkt dicht gaat bekruipt je het gevoel dat je iets heel belangrijks bent vergeten. Iets wat over het algemeen wel klopt, en zorgt voor een ritje vanuit de polder naar de dichtstbijzijnde supermarkt. Om vervolgens in een hectische mensen massa terecht te komen en jezelf voor te nemen om dit volgend jaar echt weer anders aan te gaan pakken. Ieder. Jaar. Weer.

Om dan tot overmaat van ramp alles in de koelkast te laten liggen op de momenten dat je dat wat je ‘o zo nodig had’ niet mocht vergeten. Juist. That’s me. Maar gelukkig hebben wij dan altijd nog een Tweede Kerstdag thuis, die nu overigens aanvoelt als een Derde Kerstdag. En zo voelt het hele feestgebruis alweer een dag langer en dat draagt toch wel bij aan het knusse en kerstige ‘hygge’ gevoel (want heel Holland hyggt) wat zo onwijs lekker is. Tel daar de overgebleven hapjes bij op en je snapt dan misschien wel dat mijn derde outfit iets minder strak zal zijn.

 

Mijn Christmas Outfits lifestyle by lindaMijn Christmas Outfits lifestyle by lindaMijn Christmas Outfits lifestyle by lindaMijn Christmas Outfits lifestyle by lindaChristmas Outfit lifestyle by lindaMijn Christmas Outfits lifestyle by lindaMijn Christmas Outfits lifestyle by linda

 

Christmas Outfits

Ieder jaar met Kerst vind ik het leuk om mijzelf weer even in het nieuw te steken. En heel eerlijk gezegd heb ik alle groene leefregels waar ik mij het afgelopen jaar zo goed aan gehouden hebt, even links laten liggen. Met een knipoog natuurlijk. Het is gewoon zo dat ik last minute besloot om mijzelf op iets nieuws te trakteren. En ik koos voor deze prachtige off shoulder trui die jouw outfit een feestelijk tintje geeft. Maar tegelijkertijd toch casual chic is. Perfect voor een ongedwongen avond bij de boom. Hij is overigens van de normale lijn van de H&M, en mijn jeans is H&M Conscious. Een heel fijn exemplaar.

Mijn outfit voor Tweede Kerstdag vergde iets meer souplesse aangezien Thomas en ik deze dag doorbrachten bij mijn schoonfamilie. Opnieuw een mooi vallende nieuwe top met een nep bonten jasje (heerlijk voor de koukleumen onder ons) afgemaakt met een H&M Conscious Jeans. Zoals ik al zei een outfit met een knipoog en een licht groen tintje. En heel even iets kopen wat je onwijs mooi vind en lang gaat dragen voelt zo nu en dan stiekem toch best lekker. Even weg met alle regeltjes (tot zekere hoogte, voices in my head I hear you) en een feestelijke outfit samen stellen. Top. Outfits waar ik ook nog lang plezier van ga hebben.

En voor wie denkt dat ik vandaag in een joggingbroek op de bank neerplof om uit te buiken, you’ve got it all wrong. Maar op het moment van schrijven heb ik simpelweg nog geen idee wat het gaat worden. En zo’n ongedwongen rustige Tweede Kerstdag vraagt uiteraard om iets leuks. Uitslapen en brunchen kan ik gelukkig al fijn in mijn nieuwe dress en badjas. Kom maar op met die fijne kerst films en liters warme thee.

 

 

Wat staat er deze Tweede Kerstdag bij jou op de planning?

 

Delen:

4 Reacties

 1. 26 december 2017 / 22:52

  Prachtige foto’s en outfits! Hopelijk heb je fijne Kerstdagen gehad. Ondanks het mega lange weekend is het weer voorbijgevlogen.. helaas!

 2. Jeanelle
  26 december 2017 / 10:53

  Vandaag staat bij mij op de planning..gezellig met z’n allen gourmetten bij mijn moeder. Vanavond komt mijn jongste zoon weer naar huis van een feestweekend bij zijn papa.

  Fijne 2de kerstdag! ?

 3. 26 december 2017 / 09:20

  Wat een prachtige outfits! Vooral die blouse vind ik erg mooi. Je hebt helemaal gelijk dat je jezelf zo met kerst iets nieuws gunt. Dat moet ook zo nu en dan kunnen, toch?! Geniet van je Tweede (of Derde ;)) Kerstdag!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Merry Christmas Lifestyle by Linda
✨ May your Christmas be Bright & Merry ✨

[dropcap]Z[/dropcap]e noemen het The Most Wonderful Time of The Year. En ergens hebben ze ook helemaal gelijk. Kerstmis heeft iets...

Sluiten