Mijn avond Ritual of Light – Rituals Winter Limited

 

Mijn (avond) Ritual of Light

 

 Rituals The Ritual of Light

 

Deze nieuwe limited edition lijn van Rituals is geïnspireerd op eeuwenoude lichtrituelen van over de hele wereld. Het helpt je niet alleen even wat gas terug te nemen maar ook om je geest tot rust te brengen. Maar hij geeft ook licht in donkere tijden. En dat vind ik fijn, na een hele zware novembermaand kan ik wel wat extra rust en ontspanning gebruiken om weer helemaal tot mijzelf te komen. Ik neem je mee langs Mijn Ritual of Light.

 

Rituals The Ritual of LightRituals The Ritual of Light

 

The Ritual of Light Tea

Deze heerlijke kruidenthee is een welkome afwisseling in de avond, zeker omdat ik overdag (op één kopje koffie in de ochtend na) alleen maar water drink. Hij bevat natuurlijke ingrediënten, heeft de smaak van zoete sinaasappel en kaneel, en bevat theïne (cafeïne) waardoor je hem prima voor het slapen gaan kunt drinken. En het is tegelijkertijd zoals ik mijn thee het liefste drink, zonder theïne, zodat jouw kracht vanuit jezelf komt.

 

The Ritual of Light Tea €4,50. 

 

Rituals The Ritual of LightRituals The Ritual of Light

 

The Ritual of Light Geurkaars

Niet alleen de kerstboom en kerstverlichting brengen extra sfeer in huis deze winter. Ik ben ook dol op het branden van kaarsen en geurkaarsen. Ik kan een geur al snel te sterk of te overheersend vinden en er vervolgens hoofdpijn van krijgen. Maar de kaarsen van Rituals vind ik eigenlijk altijd wel fijn. Zeker ook omdat ze altijd lang en netjes opbranden. Een kaars van 290 gram gaat ook zo’n 50 uur mee. Deze Ritual of Light Geurkaars heeft een zachte, warme geur en je herkent de geur van zoete sinaasappel en kaneel er duidelijk in terug. En verwarmt hierdoor tegelijkertijd het huis.

 

The Ritual of Light Geurkaars 290 gram €18,50.

 

Rituals The Ritual of LightRituals The Ritual of Light

 

The Ritual of Light Doucheschuim

Mijn dagen sluit ik, net voor ik een fijn kopje avond thee neem, graag af onder de douche. Veel mensen geven de voorkeur aan een ochtend douche. Maar aangezien ik echt een avondmens ben, en graag schoon mijn bedje in duik, kan ik in de avond zoveel meer genieten van een ontspannende douche. Neem een beetje gel in je handpalm, en zodra het in contact komt met het water veranderd het in een rijk schuim. De geur van zoete sinaasappel en het warme van de kaneel maken het een echte wintergeur. De douche is in een mum van tijd omgetoverd tot een spa aan huis, en zelf ruik je na de douchebeurt net zo lekker. Met mijn atopische huid kan ik helaas niet dagelijks van deze fijne Winter Limited genieten, maar als hij mee onder de douche kan is mijn dag meestal weer helemaal goed.

 

The Ritual of Light Doucheschuim €8,50. 

 

 Rituals The Ritual of Light

 

De geurkaars, de doucheschuim en de thee, ze maken het ritueel van licht helemaal compleet. Om de donkere dagen net wat meer licht, aandacht en liefde te geven. Zodat ik zelf ook wat meer tijd en energie aan mensen kan besteden die ik lief heb. En op een ontspannen manier mijzelf klaar kan maken voor de magische kerstdagen.

 

Shop o.a. hier de Ritual of Light collectie voor jezelf of voor een ander (leuk voor onder de boom!).

 

Heb jij The Ritual of Light collectie al uitgeprobeerd?

 

liefslinda2Bloglovin' button

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen voor een review. Lees mijn disclaimer.

Delen:

13 Reacties

 1. 15 december 2016 / 22:00

  Wat een prachtige foto’s weer! Het is weer duidelijk te zien dat je er heel veel tijd in hebt gestoken.Het resultaat mag er weer zijn!

  Wat betreft deze nieuwe wintercollectie van Rituals ben ik heel benieuwd geworden naar de geur en had ik de douchefoam inmiddels op mijn verlanglijstje gezet 😉 Ik ben sowieso dol op sinaasappel en kaneel en de combinatie van deze twee geuren lijkt me daarom goddelijk!

 2. 14 december 2016 / 21:45

  Oh Linda wauw, je artikel: perfectie! <3 Dat past natuurlijk ook wel bij deze heerlijke lijn van Rituals. Aangezien ik momenteel echt de voorkeur geef aan douchegels die meer natuurlijk zijn, zal ik deze foam niet snel in huis halen. De geurkaars daarentegen wel. De geurkaarsen van Rituals zijn zó fijn!

 3. 14 december 2016 / 19:01

  Die foam is echt heerlijk.
  EN wow je foto’s. Te mooi!

 4. 14 december 2016 / 16:05

  Als eerste, WAUW wat een geweldig leuke foto’s. Zo dat is gezegd ? Dan nu, de kaars van Rituals lijkt me echt heel fijn om in huis te hebben en met 50 brand uren moet ik het misschien toch her overwegen om deze aan te schaffen.

  • Linda
   Auteur
   14 december 2016 / 20:35

   Ik ben er echt dol op, dus ik kan hem je met een gerust hart aanraden haha 🙂 En dank je wel voor je lieve compliment! <3

 5. 14 december 2016 / 16:04

  Als eerste, WAUW wat een geweldig leuke foto’s. Zo dat is gezegd 🙂 Dan nu, de kaars van Rituals lijkt me echt heel fijn om in huis te hebben en met 50 brand uren moet ik het misschien toch her overwegen om deze aan te schaffen.

 6. 14 december 2016 / 09:53

  Wauw Linda, wat heb je weer waanzinnig mooie foto’s gemaakt! De producten lijken mij stuk voor stuk ontzettend fijn. Alleen de mooie en feestelijke verpakking maakt mij al ontzettend blij. De geurkaarsen van Rituals vind ik ook altijd top, ben erg benieuwd nu hoe deze variant ruikt.

  • Linda
   Auteur
   14 december 2016 / 20:36

   Het is een echte winter geur, dus hij past perfect bij deze tijd van het jaar. Zo lekker <3 En dank je wel voor je lieve reactie!

 7. 14 december 2016 / 08:31

  Ik ben zo benieuwd hoe zo’n shoot er bij jou aan toe gaat en hoeveel tijd je daar wel niet insteekt, het ziet er weer zo mooi uit <3 Deze lijn vind ik er ook mooi uitzien, ik moet hem maar eens gaan ruiken!

  • Linda
   Auteur
   14 december 2016 / 20:37

   Als ik foto’s ga maken vergeet ik zo makkelijk de tijd, en dan eindigt het vaak in de winter in een strijd met het snelle vallen van de avond haha 🙂 Ik mis wat dat betreft écht de lange zomer avonden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
4711 aqua colonia plum and honey
4711 – Aqua Colonia Plum & honey

De flacons van 4711 zijn een lust voor het oog. Na een aantal fijne zomerse reviews is het tijd om...

Sluiten