4711 – Aqua Colonia Plum & honey

 

4711 – Aqua Colonia Plum & honey

 

4711 aqua colonia plum and honey4711 aqua colonia plum and honey

 

Koele dagen vragen om warme geuren. Zelf ben ik dol op de geur van honing. En gemixt met het krachtige en frisse geur van een pruim word het een hele verrassende geur. Het is een vernieuwende geur en eentje die perfect past bij deze knapperige, koude dagen buiten. Zeker omdat de geur jou aan een zwoele zomeravond doet denken. En deze donkere dagen kunnen uiteraard wel wat extra warmte gebruiken. Van het vallen van de bladeren, het vriezende weer tot de opkomst van de eerste bloesem zal deze Plum & Honey een welkome verrassing zijn.

 

4711 aqua colonia plum and honey

 

Zijn deze Eau de Colognes vrij van dierproeven?

Of deze lijn ook echt dierproefvrij is durf ik niet te zeggen. Ik was van plan dit voor de review uit te zoeken, maar door de ongelukkige loop van omstandigheden van de afgelopen maand ben ik dit een beetje uit het oog verloren. Juist omdat deze herfst mijn overgangsperiode is naar dierproefvrij geef ik hem even het voordeel van de twijfel. En hoop ik van harte dat ik goed nieuws kan melden over dit merk, ik ben verkocht geraakt aan deze fijne en mooie geuren.

 

4711 aqua colonia plum and honey

 

Deze Plum & Honey is één van de twee limited edition herfst geuren. Leuk en betaalbaar om voor jezelf aan te schaffen, maar minstens net zo leuk om te krijgen. Zelf ben ik dan ook dol op de geuren van 4711. Het is een Eau de Cologne wat betekent dat de geuren minder sterk zijn dan een Eau de Parfum en een Eau de Toilette. Hierdoor moet je hem dus wel iets vaker bij sprayen, maar dat is met zo’n fijne warme geur helemaal geen straf.

 

Een flacon 4711 Aqua Colonia Plum & Honey is al verkrijgbaar vanaf €17,95 (50 ml).

 

Wat vind jij een fijne herfstgeur?

 

 liefslinda2Bloglovin' button

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen voor een review. Lees mijn disclaimer.

Delen:

8 Reacties

 1. 13 december 2016 / 09:20

  Ik vind de flacon zo elegant en pretty! De geur vind ik ook verrassend lekker, vooral de zoete honing ruik je er zo heerlijk in terug <3

  • Linda
   Auteur
   14 december 2016 / 20:37

   Yes, liefde voor de geur van honing <3

 2. 12 december 2016 / 17:04

  Ik vind die flacons er echt geweldig uitzien. Ben wel benieuwd naar de geur!

 3. 12 december 2016 / 15:03

  ah wat een fijne review en hij ziet er goed uit!

 4. 12 december 2016 / 09:02

  Het zijn inderdaad prachtige flacons! Ik vrees alleen dat het niet dierproefvrij zal zijn! 🙁

 5. 12 december 2016 / 08:47

  Dit lijkt me een fijne geur! Ben er in ieder geval heel erg benieuwd naar.In deze tijd van het jaar draag ik graag Marc Jacobs Decadence (Divine)

 6. 12 december 2016 / 06:28

  Ik vind de vormgeving van deze parfums er zo tof uit zien. Zelf draag ik graag BonBon van Viktor&Rolf in deze tijd van het jaar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
marcella netflix drama series waar je voor thuis blijft
Netflix drama series waar je voor thuis blijft | Deel 3

Oh baby it's cold outside. Maar gelukkig is er dan altijd nog Netflix! Hoe fijn is het om even een...

Sluiten