Box of Wonders Big Advent Calendar | The Body Shop

Box of Wonders Big Advent Calendar  Noord-Brabant, december 2022

The Gift That Keeps On Giving, zo zie ik een adventskalender. Iedere dag wakker worden met een klein presentje. Het zijn de kleine dingen die het doen in de december maand. Of in januari, ik ken meer mensen die juist een maand later met een kalender beginnen om de feestvreugde nog even vast te houden. En de donkere dagen van januari te trotseren. It’s all up to you. Of je hem nu voor jezelf koopt of er juist voor kiest om hem in december iemand cadeau te doen (het is het perfecte cadeau voor iemand die niet kan kiezen). Het is en blijft een bijzonder cadeau.

 

— Box of Wonders —

Big Advent Calendar

The Body Shop

 

The Body Shop adventkalender
Box of Wonders Big Advent Calendar

 

The Gift That Keeps On Giving

De adventskalenders van dit jaar komen, wederom, bij The Body Shop in drie verschillende formaten, en dus ook in 3 verschillende prijsklassen. Zo is er voor ieder wat wils. Het leuke van de kalenders is dat je sowieso meer krijgt voor je geld. De waarde van de boxen ligt altijd hoger dan wat je ervoor betaalt. Ieder jaar weer ben ik blij met de adventskalender omdat het ook altijd fijn en bruikbare producten zijn die je krijgt. Je krijgt dus echt waar voor je geld. Het is heerlijk om de dag te beginnen met een klein momentje voor jezelf en om jezelf vervolgens met deze heerlijke producten in de watten te leggen. Want ja, ik ben oprecht al jaren fan van de producten van The Body Shop. Ze zijn langzaam aan in mijn routine geslopen om nooit meer weg te gaan. Ze zijn fris, hip, ruiken heerlijk, betaalbaar én dierproefvrij. Voor de vegans onder ons, ook dit assortiment groeit per jaar. Nog heel even en het gehele merk is vrij van dierlijke ingrediënten. Hoera!

 

De adventskalenders die dit jaar verkrijgbaar zijn
De blauwe box dit jaar is de Box of Wishes Advent Calendar. Deze is verkrijgbaar voor €55,00 en heeft een waarde van €99,50.

De rode box van dit jaar is de Box of Wonders Big Advent Calendar. Deze is verkrijgbaar voor €90,00 en heeft een waarde van €154,50.

We sluiten af met de groene box, dit is de Box of Wishes & Wonders Ultimate Advent Calendar. Verkrijgbaar voor €130,00 en heeft een waarde van €234,00.

 

Have yourself a very Merry Christmas!

 

Liefs Linda

 

 

Het product in dit artikel is beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer.

Delen:

1 Reactie

  1. 21 december 2022 / 12:48

    Oooh ik vind dit altijd zooo leuk! Ik koop mijzelf altijd om het jaar een kalender. De vorige was van Rituals, maar het is telkens een feestje om uit te pakken

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Safira sieraden
Tijdloze kerstcadeaus | Sieraden van Safira

Noord Brabant, december 2022   Tijdloze kerstcadeaus van Safira Wie mij al langer volgt is het vast niet ontgaan dat...

Sluiten