Merry Christmas

Merry Christmas Linda's Wholesome Life

It’s the most wonderful time of the year! Kerstmis 2019 is ein-de-lijk hier! Want alhoewel ik leef voor de zomers en de herfst prachtig vind, lijkt het aftellen naar Kerst altijd wel een eeuwigheid te duren. De cadeautjes voor Eerste Kerstdag zijn ingepakt en staan klaar om mee te nemen naar mijn schoonfamilie. Gisteravond hebben wij Kerst Avond al uitgebreid gevierd. Deze avond is altijd zo gezellig dat het oprecht mijn hoogtepunt van de Kerst is. Moos vierde zijn eerste Kerstmis bij ons in Nederland (en niet alleen op straat) en heeft oprecht van alle cadeaus en gezelligheid genoten. Mijn Kerst kan alleen daarom al niet meer stuk. Deze dog mom is a happy one!

 

 

– A Very Merry Christmas –

for everyone

 

Merry Christmas Linda's Wholesome Life

Merry Christmas Linda's Wholesome Life
Merry Christmas Linda's Wholesome Life

 

Kerstgroet van mij

Bij deze wil ik dan ook iedereen hele fijne feestdagen toewensen. Ik hoop dat deze dagen gevuld zijn met alles waar je van houdt, wat het ook mag zijn. Mocht het de rust zijn, een heerlijke wandeling (met of zonder hond), een lange rit op je paard, een gevulde tafel met heerlijk eten, samen zijn met familie of vrienden die je lief hebt of al lang niet meer hebt gezien, in pj’s op de bank met een marathon aan Netflix films – het mag allemaal met Kerst.

En voor iedereen die zich alleen voelt of iemand mist, ik wil heel veel liefs naar jullie sturen en een virtuele hug. Mijn Kerst avond begint altijd op de begraafplaats om nog even een lichtje aan te steken voor hen die we enorm missen. En op tafel serveren we enkele recepten van oma zodat ze er toch een beetje bij is. Want ook dat hoort bij Kerst, het ophalen van dierbare herinneringen en stilstaan bij wie we missen. Kerst is een rollercoaster van emoties, en hopelijk ook wat buikpijn van de slappe lach.

 

Merry Christmas lieve volgers, heel veel liefs van ons!

 

En het lijkt mij erg leuk als jij wilt delen hoe jouw kerstdagen eruit zien dit jaar.

Liefs Linda

Delen:

3 Reacties

 1. Francis
  25 december 2019 / 15:11

  Linda, oh jullie Moos geweldig ?
  Ik wens jullie ook gezellige en knusse dagen toe.
  Kerstgroeten Francis en Eric ????

 2. 25 december 2019 / 09:52

  Wat een prachtige kerstwens en zulke lieve foto’s met Moos erbij. Hoe mooi dat hij jullie dit jaar mocht verblijden. Fijne kerstdagen en geniet er volop van samen! <3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Vegan Bananenbrood recept
Vegan Bananenbrood

  - Vegan Bananenbrood - een gezond en suikervrij tussendoortje   Bananenbrood, een populair en gezond tussendoortje wat heel erg...

Sluiten