MAC Viva Glam Lipstick by Miley Cyrus & Five shades of pink

14Het mooie is dat de opbrengst van de limited edition Viva Glam lipsticks en lipglasses naar de hulpverlening aan kinderen, vrouwen en mannen gaat die leven met HIV/AIDS. Miley Cyrus treed hierbij in de voetsporen van o.a. Christina Aguilera, Fergie, Eve, Lil Kim, Cindy Lauper, Lady Gaga, Nicki Minaj en Rihanna, zij nam de titel in 2014 op zich.

2Waar Rihanna voor een hele rode huls ging, gaat Miley voor MAC zwart en sieren er rode details op de huls. En ik vind het best wel wat hebben, naast het feit dat het leuk staat is de lipstick ook goed te herkennen tussen de andere zwarte (en soms wat gekleurde) kogels van MAC.

915En uiteraard kan de handtekening als kers op de taart niet ontbreken.

13De kleur doet mij aan zoete suikerspinnen, lange dansavonden en zomercarnaval denken, wat kan ik er van zeggen, ik ben dol op kleur. Het geeft mij het gevoel dat de winter bijna voorbij is, en ook juist met deze donkere maanden vind ik wat extra kleur heel vrolijk staan.

10MAC kent verschillende finishes en Viva Glam Miley is een amplified cream. Wat inhoud dat de lipstick lekker romig is, fijn verdeeld over de lippen met een goede met een half glanzende finish. De lipstick voelt romig aan en voelt daardoor prettig aan op de lippen en droogt ze ook minder snel je lippen uitdrogen.

16Links heb ik een swatch in 2 laagjes aangebracht, ik merk dat de listick heel gemakkelijk over mijn huid glijd, een mooie pigmentatie heeft en een hele mooie half glanzende finish heeft. Op de lippen doet hij het ook erg goed, en ik ben dol op de frisse roze kleur die de lipstick op mijn lippen achterlaat. In de spiegel zag ik wel dat de lijntjes en velletjes wat zichtbaarder worden met deze lipstick op, maar dit valt op de foto helemaal weg.

full faceIk kan er niets aan doen, de lipstick is te mooi om te fotograferen, vandaar de ruime selectie aan lipstick foto’s, ik kon simpelweg niet kiezen. Zelf had ik niet verwacht dat ik iets van Miley zou kopen, maar deze samenwerking met MAC vind ik meer dan geslaagd. Ik moest hem dan ook direct bestellen toen ik zag dat hij net uit was (gelukkig check ik meerdere keren op een dag mijn mail, anders kan je het makkelijk missen aangezien MAC zich niet aan release datums houd). Wel ben ik blij dat ik de lipgloss er niet bij besteld heb, als matte lipstick draagster geeft deze lipstick voor mij al voldoende glans. Een mooi roze snoepje, eentje waar ik opnieuw heel erg blij mee ben met de houdbaarheid en het draagcomfort wat je van MAC gewend bent.

5 shades of pink

21Maar zo’n roze lipstick, is hij nog wel vernieuwend aangezien MAC al een roze lipstick collectie heeft waar je ‘u’ tegen zegt? Daarom vergelijk ik deze Viva Glam Miley met 4 andere populaire roze MAC lipsticks.

1922Zoals je ziet komt de glans van de Viva Glam Miley mooi naar voren vergeleken bij deze ander matte lipsticks. Als kleur zal ik hem net als bij No Faux Pas iets warmer omschrijven. Waar Candy Yum-Yum haast neon roze is met een blauwe ondertoon, is de Kelly Yum-Yum al iets meer roze en zie je duidelijk dat Flat Outf Fabulous net iets meer naar het paarse nijgt. Een roze rijtje met toppers, een collectie waar ik enorm blij mee ben. En Miley is duidelijk een aanwinst.

MAC Viva Glam kun je online kopen bij MAC (word weer aangevuld) en bij de MAC winkels en counters in de Douglas voor €19,00.

 

Is Viva Glam Miley Cyrus iets voor jou?


liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

23 Reacties

 1. 12 februari 2015 / 22:23

  Vind hem ook ontzettend mooi om te zien bij iedereen 🙂 Die andere kleuren die je geswatched hebt ook trouwens!

 2. 11 februari 2015 / 23:25

  die Miley lipstick heb ik ook, super mooi kleurtje. ik vind je foto’s geweldig mooi!

  • Linda
   Auteur
   12 februari 2015 / 00:59

   Dank je wel voor het mooie compliment!

 3. 10 februari 2015 / 11:25

  Gaaf kleurtje! Miley heeft het inderdaag erg leuk bedacht. Oeeeh, binnenkort komt mijn Mac lipstick eindelijk binnen.

 4. 10 februari 2015 / 11:25

  Ik heb de lipstick zelf ook kunnen scoren en ben er helemaal verliefd op! De kleur staat je onwijs goed zeg,

 5. 10 februari 2015 / 11:05

  haha je hebt super veel lipsticks in de zelfde kleur maar je komt er goed mee weg en hij staat je super1

 6. 10 februari 2015 / 01:05

  Waauw, ik vind dit zo’n ontzettend gave knalkleur! Staat ook echt prachtig bij je! Kun je super goed hebben, zo’n felle roze kleur.

 7. 9 februari 2015 / 19:12

  Wat een prachtige knalkleur, hij staat je heel mooi! Deze wil ik ook zeker nog aanschaffen.

 8. 9 februari 2015 / 17:56

  Ik heb hem ook en vind hem erg mooi! <3 Ik had ook niet verwacht om iets met Miley's naam erop te kopen; ik heb niks met haar, maar de kleur sprak me erg aan!

 9. 9 februari 2015 / 15:08

  Wow! Staat je prachtig!
  En wat fijn dat je hem even naast al die andere prachtige kleurtjes hebt gehouden.

 10. 9 februari 2015 / 15:06

  Mooie foto’s! De lipstick ziet er enorm gaaf uit en hij staat je heel goed. Vooral omdat je van die mooie donkere haren hebt!

 11. 9 februari 2015 / 13:09

  Ah, al die knalkleurtjes staan je zo pretty! <3

 12. Anouk
  9 februari 2015 / 12:00

  Mooi kleurtje Lin!♡

 13. 9 februari 2015 / 10:56

  erg mooie kleur maar ik zou deze nooit snel dragen! liefs

 14. 9 februari 2015 / 10:33

  Wat een mooie kleur! Het is zeker een aanwinst, roze staat je erg mooi.

  • 9 februari 2015 / 10:36

   Lief, dank je wel voor het mooie compliment!!

  • 9 februari 2015 / 10:37

   Dank je wel voor het mooie compliment! 🙂

 15. 9 februari 2015 / 08:54

  Wat is het toch een prachtige en opvallende roze tint. Ik ben helemaal verliefd op de lipstick <3 De kleur staat ook ontzettend mooi bij jouw donkere haren! Ik hoop ook dat ik hem nog kan bemachtigen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Lifestyle by Linda enquête | Ik ben benieuwd naar jou mening!

Photo by Aline Hi lieve volgers, vandaag even iets anders dan anders op zondag. Graag wil ik jou via een...

Sluiten