Thailand vlog | Krabi – Ao Nang Beach & zwemmen

 

 

Vakantie Vlog ♡
Dag 2: Ao Nang Beach verkennen en zwemmen

Nadat wij ’s nachts zijn aangekomen in Krabi is het tijd om de omgeving te gaan verkennen. Met als highlight: Ao Nang Beach en heerlijk zwemmen. Uiteraard nam ik mijn camera mee. Veel plezier met kijken!

Klik hier als je de video niet kunt zien. 


Thailand krabi ao nang beach la playa resort lifestyle by linda
Wat is het toch altijd een fijn momentje als je de eerste ochtend op je vakantie het ontbijt gaat verkennen. Dit resort heeft voor een lopend buffet gekozen waar je lekkere broodjes kan pakken, brood kan roosteren, een vers eitje kan laten bakken en ze hebben vooral heel veel warm eten. Hier komen wij er dus weer achter dat wij Europeanen dus de enige zijn die voor een licht ontbijtje gaan en niet 3 keer per dag het zelfde eten. Ik rooster een broodje, neem een vers ei (ik ben over mijn eireren-op-vakantie-eten-angst heen gestapt) en snoep van een heerlijk vers fruit. Eerlijk, zo lekker als op vakantie eet je het thuis niet. 


Ao Nang Beach


Thailand krabi ao nang beach la playa resort lifestyle by lindaOndanks dat we rustig aan wilden doen pakken wij de paraplus, cameras en gaan we de omgeving verkennen. En komen wij erachter dat het prachtige strand dichterbij is dan wij dachten. Yay! Thailand krabi ao nang beach la playa resort lifestyle by linda
Thailand krabi ao nang beach la playa resort lifestyle by lindaThailand krabi ao nang beach la playa resort lifestyle by lindaOok spotten wij nog een prachtige ijsvogel.Thailand krabi ao nang beach la playa resort lifestyle by lindaThailand krabi ao nang beach la playa resort lifestyle by lindaThailand krabi ao nang beach la playa resort lifestyle by lindaThailand krabi ao nang beach la playa resort lifestyle by lindaThailand krabi ao nang beach la playa resort lifestyle by lindaThailand krabi ao nang beach la playa resort lifestyle by lindaZoals ik in de intro al schreef en in de vlog al vertelde pakken wij een staartje mee van de tropische cycloon die voor de kust van China hangt. Ik heb in Australië twee cyclonen meegemaakt en weet dat er veel angst, verdriet en spanning meekomt met zo’n cycloon. En vind dat wij in onze handen mogen klappen dat wij alleen wat wind, bewolking en regen ervan meepakken. En zeg nou eens eerlijk, de omgeving is zelfs nu prachtig. En koud is het glad niet. Het is de perfecte temperatuur om te kunnen omschakelen en de omgeving te verkennen.


Thailand krabi ao nang beach la playa resort lifestyle by lindaEn heeft dit plaatje niet het ultieme Robinson gevoel? Hier een maand vertoeven? Yes please!


Thailand krabi ao nang beach la playa resort lifestyle by lindaThailand krabi ao nang beach la playa resort lifestyle by lindaThailand krabi ao nang beach la playa resort lifestyle by lindaThailand krabi ao nang beach la playa resort lifestyle by lindaThailand krabi ao nang beach la playa resort lifestyle by lindaThailand krabi ao nang beach la playa resort lifestyle by linda 

Lunchen bij Aning Restaurant

aning restaurant Thailand krabi ao nang beach la playa resort lifestyle by lindaOké onze eerste lunch optie bleek een hele goede te zijn. Als ik op vakantie ben eet ik graag vis en de inktvisringen (in reepjes) daar startte ik dan ook graag mee. Wat een hele goede zet bleek te zijn. Happy me!aning restaurant Thailand krabi ao nang beach la playa resort lifestyle by lindaGevolgd met knoflookbrood uit de oven met mozzarella, kruiden en tomaat. Hemels lekker! En het is bijna niet te zien op de foto, maar het is een flinke portie. Nommm. 


aning restaurant Thailand krabi ao nang beach la playa resort lifestyle by lindaThomas ging voor een heerlijke burger, met oma frietes en Belgische zure mayonaise. En is het niet leuk opgemaakt zo op de plank? Ook deze burger is niet voor de laatste keer besteld. 


Thailand krabi ao nang beach la playa resort lifestyle by lindaSamen romantisch een strand wandeling maken onder de paraplu.


Thailand krabi ao nang beach la playa resort lifestyle by lindaNa onze ontdekkingstocht (je loopt dan in eerste instantie toch veel meer en verder dan je van te voren verwacht) besloten wij dat het tijd was om te ontspannen in en aan het zwembad bij het hotel. Speciaal voor ons werd de zewmbad bar geopend en daar hebben wij dankbaar gebruik van gemaakt. Wat zien ze er leuk uit hé onze drankjes? Ik ging voor een heerlijke ice coffee en Thomas voor een locale cocktail.


Thailand krabi ao nang beach la playa resort lifestyle by lindaOok mijn favoriete bloemen zijn in overvloed te vinden op het resort, happy me!Thailand krabi ao nang beach la playa resort lifestyle by lindaVolgende week neem ik jullie mee naar Railey Beach. Een prachtig stuk van Krabi waar je alleen met een boot kunt komen. En dat terwijl het geen eiland is. Mooi is het zeker en wij gaan voor het eerst op pad met een oude traditionele longtailboot. Tot volgende week!

Staat Thailand op jou travel wishlist?


liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

5 Reacties

  1. 19 september 2015 / 16:21

    Zier er echt ontzettend heerlijk uit! Leuke blog en vlog!

  2. 18 september 2015 / 11:31

    Wauw, wat een mooie foto’s en wat een leuke vlog weer! Je hebt hem weer mooi in elkaar gezet :-)!

  3. 18 september 2015 / 08:17

    Ik zeg het iedere keer: weer een prachtige weergave van jullie vakantie! Zo’n cycloon lijkt mij inderdaad ook behoorlijk spannend en beangstigend, maar ook wel weer bijzonder om natuurgeweld te zien. Gelukkig kregen jullie niet de volledige cycloon mee. 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
MAC Viva Glam Miley Cyrus 2 II matte lipstick rouge a levres lifestyle by linda swatch review
MAC Viva Glam Miley Cyrus II

'Red, red wine. Stay close to me. Don't let me be alone..' Ik ben enthousiast en blij dat Miley voor haar tweede Viva...

Sluiten