Lush Limelight – Toothy Tabs

 

P.s. de Toothy Tabs verpakkingen kun je inleveren bij Lush. Spaar je 5 lege Lush verpakkingen? Dan krijg je een heerlijk vers gezichtsmasker cadeau.

Delen:

15 Reacties

 1. 5 januari 2017 / 08:06

  Ik zou ze ook echt graag een keertje willen proberen!
  Deze smaak lijkt me wel fijn!

 2. 4 januari 2017 / 21:24

  Ik heb de toothy tabs ook al een tijdje op mijn wishlist staan! Als ik weer eens een keer bij de Lush ben neem ik ze mee. Fijne review en fijn dat ze vegan zijn.

 3. 4 januari 2017 / 20:05

  Wat apart en grappig, kende dit nog helemaal niet. xx

 4. 4 januari 2017 / 12:53

  Hihi wat een leuk product. Ik had hier nog nooit van gehoord! Lijkt me heel gaaf om eens te proberen!

 5. 4 januari 2017 / 10:43

  Ik heb ook al wel eens Toothy Tabs geprobeerd, maar toen zaten ze nog in een doosje. Ik had Sparkle en die waren echt niet lekker van smaak, eerder pittige peper. Deze zou ik nog wel eens durven proberen! Het is inderdaad even wennen, maar als de smaak lekker is, valt het wel mee! 🙂

 6. 4 januari 2017 / 10:38

  Ik heb al heel lang een doosje Toothy Tabs liggen (volgens mij zelf een natuurlijke whitening variant!) maar stel het testen steeds uit, haha. Fijn dat ze je zo bevallen alleszins, misschien moet ik mijn doosje toch ook maar eens openmaken!

 7. 4 januari 2017 / 10:36

  Wat een leuk en grappige tandpasta. Gave uitvinding. Ik ken deze nog niet, maar ik loop ook niet super vaak lush naar binnen. Je foto’s geven mij het gevoel dat ik even in een tropisch bos wandel. Echt een mooi gevoel. 🙂 De beste wensen nog Linda.

  • Linda
   Auteur
   5 januari 2017 / 01:33

   Ik vind het zo leuk dat je dat zegt, ben inderdaad geïnspireerd door de tropen! (: Ook de beste wensen voor jou!

 8. 4 januari 2017 / 09:33

  Nog nooit geprobeerd, maar fijn review!
  En wat heb je toch altijd prachtige foto’s!
  Liefs,
  Yara

  • Linda
   Auteur
   5 januari 2017 / 01:36

   Dank je wel Yara voor het mooie compliment!

 9. 4 januari 2017 / 09:09

  Wat een apart product zeg! Hier heb ik nog nooit van gehoord, maar het klinkt zeker als een goed alternatief voor tandpasta. Ik ga dit product onthouden 🙂

 10. 4 januari 2017 / 08:52

  Ik heb ze nog nooit geprobeerd, ze lijken me ook niet zo lekker. Wat een mooie productfoto’s!

 11. 4 januari 2017 / 08:50

  Super leuke review, ik zou ook wel op natuurlijke tandpasta over willen gaan! Ik heb een jaar natuurlijk gepoetst, maaar toen werd mijn tandarts boos. Hij zegt dat er per se fluoride in tandpasta moet zitten, anders heb je kans op gaatjes. Ik schrok daar best van, want gaatjes wil ik natuurlijk niet… Dus ik weet even niet wat ik moet doen haha!

 12. 4 januari 2017 / 06:03

  Ik heb al eerder reviews over deze tabs van Lush gelezen.. Sindsdien hou ik deze in mijn achterhoofd. Ik wil deze namelijk zeker een keer gaan proberen :-)!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Alpro Roasted almond unsweeted unroasted breakfast bowl
Suikervrij het nieuwe jaar in met Alpro

Het nieuwe jaar ga ik in zoals ik 2016 ook afgesloten heb, gezond én suikervrij! Onlangs bracht Alpro naast de...

Sluiten