Lush Antwerpen | De lente in met Lush!

Afgelopen weekend bracht ik samen met mijn lief een bezoekje aan de mooie Belgische stad Antwerpen. Een bezoekje aan de pas geopende (21 februari j.l.) Lush was dan ook meer dan logisch op onze shop zaterdag. Juist omdat deze winkel met een groene visie werkt en niet op dieren wordt getest. Een goed moment om de heerlijke lente producten van Lush te bewonderen, ik nam mijn camera mee en maakte gelijk een aantal foto’s voor jullie. Let’s Go!

11Dit bord deed mij ook gelijk aan de serie ‘Pretty Little Liars’ denken, wie de serie kent weet vast wat ik bedoel 😉

5Eenmaal binnen komen alle vrolijke kleuren en geuren je tegemoed. Ik kan er niets aan doen, maar in combinatie met de lente kriebels die ik met dit weer krijg wordt ik heel erg blij van deze winkel! 

2Deze sexy massagebar Tender Is The Night, aldus Lush, zit boordevol sensuele jasmijn en ylang ylang. Oh oh, Tender Is The Night, zeker weten! Ik probeerde hem uit om mijn hand en ik snap waar Lush het over heeft hihi!

3De naam van deze shiney gouden ballen kon ik zo snel niet terug vinden..

8Sex Bomb zit vol essentiële oliën die al eeuwen gebruikt worden als lustopwekkers: jasmijn en ylang ylang. Een druppeltje scharlei zorgt ervoor dat je niet in paniek raakt en een heldere kijk op de zaken blijft houden. Gebruik voor een spannende date, of deel met een lover die je al jaren kent. Je hoort het, volgens Lush is een geslaagde date gegarandeerd 😉

13Golden Egg zorgt voor een prachtig betoverend bad! Dit ei laat een prachtig goudgeel schuimlaagje achter op je badwater. Lush had in de winkel een kom staan waarin je dit product kon uitproberen en ik moet zeggen dat de glitters een mooi effect geven en het water er heel sjeik en mooi uitzag!

12Zie je het leuke detail van het konijn in deze Carrot Zeep? Hij is verrijkt met wortelolie en cacaoboter, beiden erg goed voor je huid.  In deze zeep vind je verzachtende wortelolie dat je huid verzorgd en een verrassing van cacaoboter! De zeep ruikt  fruitig en ziet er bovendien onwijs schattig uit!

10Think Pink staat garand voor een heerlijk relaxt avondje in bad. De geur doet je denken aan tonkaboon, lavendel en vanille en maak volgens Lush het leven een stukje leuker.

6Bunch of Carrots, neem een worteltje en zwier hem door je warme badwater, zodat je lekker veel bubbels krijgt. Leg je worteltje weg en stap in je heerlijke schuimbad. Easy as a Carrot! 

7De manier waarop producten gepresenteerd worden vind ik een groot pluspunt aan de Lush winkels, je voelt je vrij om overal aan te ruiken en om producten te proberen. De medewerkers zijn klantvriendelijk en niet te beroerd om je uit de brand te helpen.

4

1Zelf kochten wij The Comforter, een bubble bar. Wij hoopten deze in het hotel uit te proberen, maar het bad viel qua formaat en comfort zo tegen dat wij besloten hem voor een beter moment te bewaren. Ook kocht ik de Ocean Salt gezichtscrub en een mini verpakking van Charity Pot, hand & body lotion om te testen. En om zelf te proberen kregen wij een stukje van Black Stockings mee om thuis te testen, een massagebar die gelijkertijd een mooie tint en glans geeft aan je huid. Ik ga deze uiteraard testen! 

De producten gaan jullie nog terugzien in een review op mijn blog. Zelf ben ik erg benieuwd naar de producten omdat ik nog een Lush virgin ben 😉

Wat vind jij van de lente collectie van Lush?
En koop jij weleens producten bij Lush?

signature Lin

Delen:

9 Reacties

 1. sanika
  Auteur
  28 maart 2014 / 07:29

  Auwh leuk!
  Hele mooie foto ‘s en het ziet er ook zo schattig en lief. Geniet er maar van.
  Liefs Sanika.

 2. 7 maart 2014 / 11:09

  Zulke leuke producten heeft Lush! De lente collectie is zoals ik verwachtte weer geweldig! 🙂

 3. Anouk
  Auteur
  6 maart 2014 / 23:48

  Ik hou van Lush, maar helaas heb ik maar een beperkt budget waardoor het niet altijd mogelijk is zoveel te kopen. Het ziet er echt prachtig uit!!
  En inderdaad, dat stukje van dat bord kan zo uit PLL komen (:

 4. 6 maart 2014 / 22:05

  Tja, hier nog een Lush virgin! Het ziet er altijd wel erg uitnodigend uit maar op de een of andere manier ben ik nog nooit de winkel daadwerkelijk binnengestapt, dus dat moet er toch maar eens van komen!

 5. Debbie Peteri
  6 maart 2014 / 21:03

  Wauw! Dat ziet er allemaal appetijtelijk zoet uit!! Nog nooit iets van Lush gekocht, dus ik ben benieuwd naar je bevindingen!

 6. 6 maart 2014 / 17:59

  Oh geweldig! Super mooie foto`s ook. Lush is altijd heerlijk maakt niet uit welk seizoen 😉

  • 6 maart 2014 / 18:48

   Dank je wel meid, het was al een feest om de foto’s te maken van deze snoepjes 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Travel Notebook | Typisch Kreta

Vandaag neem ik jullie in Deel II mee over het Griekse eiland, langs typisch Griekse dingen op het eiland Kreta!...

Sluiten