City Trip| 24 uur in Brussel

Afgelopen weekend bezocht ik samen met mijn nicht de prachtige stad Brussel. Voor een hapje, een drankje, een beetje shoppen en ons hoofddoel voor het weekend, hét concert van Drizzy Drake! Afgelopen december bezocht ik de kertstmarkt in deze stad en mede daarom was ik erg benieuwd hoe deze stad zonder deze kerst drukte zou zijn. Ik neem jullie mee!

Sinds 2009 maak ik iedere jaar zeker één tripje naar het buitenland met mijn nicht. Een concert in Brussel is dichtbij maar nodigde zeker uit om er een heerlijk weekendje van te maken, nog voor mijn verjaardag. Lucky me! Ik maakte foto’s van mijn weekend om met jullie te delen. De kwaliteit is helaas niet top, omdat ik licht wilde reizen bleef mijn camera een keertje thuis. Je snap dat ik daar al snel spijt van had haha. Maar eerst, de foto’s!

20140311-115316.jpgBegin van de middag pakte wij de trein naar Brussel! Wij shopte nog wel een lekkere lunch voor onderweg. | Brussel én zonnestralen, het lijkt wel vakantie haha! | Héél slim en goed voorbereid liepen wij met een TomTom richting het hotel. De rit zou 4 min duren met de auto, wij liepen er een uur over en besloten tussendoor ook de metro even te pakken toen de batterij van de TomTom het begaf. Tot zover goed voorbereid op pad gaan 😉

20140311-115325.jpgMooi uitzicht! | Wachten op de metro. Ik vind het zo leuk om met de metro te gaan (naast het feit dat ik ze MEGA vies vind) omdat wij die thuis niet hebben. | Ein-de-lijk vonden wij ons hotel! Tussen boektiekjes van Dior, Chanel, Versace popte hij ineens omhoog. | Wachten voor het inchecken. Ondertussen kon ik window shoppen in de lobby, hier zit namelijk ook een juwelier gevestigd, hoe gaaf is dat!

20140311-115333.jpgEen warm welkom in de kamer, mooie verzorgingsproducten stonden al op ons te wachten. | Onze kamer bevond zich op de 23e verdieping, je begrijpt dat het uitzicht van onze hoekkamer adembenemend was! | Een uitzicht dat goed bekeken moest worden met een verrekijker die er enkel en alleen voor de show stond 😉 | Klaarmaken voor een bezoekje aan de stad!

20140311-205451.jpgI was wearing:
Jasje: Vero Moda
Rok: Zara
Scarf: Pieces
Laarsjes: P.i.u.r.e.

20140311-115338.jpgHet is duidelijk een hotel met een groot gevoel voor fashion, in de lounge en op de kamers vind je veelal fashion boeken van de grote merken. Deze prachtige tassen van Christian Dior pronkte bij het restaurant!

20140311-115346.jpgPassage Du Nord, een prachtig overdekt winkelstraatje. | De MAC store, hier wordt ik zoooo blij van! | Het was ook nog eens rustig binnen en ik nam gelijk mijn plaats in bij de lipsticks om die bij de volgende stroom aan mensen niet meer af te staan. Zo had ik volop de tijd om prachtige lipsticks te swatchen om zo een mooi juweeltje aan te kunnen schaffen. En ik kan zeggen dat mijn zoektocht naar een mooi lente kleurtje geslaagd is!

20140311-201040.jpgEn kennen jullie NAF NAF nog of ligt het aan mij dat ik het merk al járen niet meer tegen gekomen ben? De collectie die in de winkel hangt ziet er wel heel erg mooi uit en de vormgeving van de winkel is ook onwijs leuk. | Lovely Bruxelles. 20140311-201034.jpgOmdat wij iets te lang geshopt hebben was er geen tijd om uitgebreid te dineren en bij gebrek aan sushi is wokken altijd een goed idee! | Wok met noedels en curry-cocos saus, deze mag de locale chinees bij ons ook op de menukaart zetten. | Een kleine shop impressie. 20140311-115356.jpgEn dan de man waarvoor we uiteindelijk in Brussel waren, Drizzy Drake met The Weekend! Wat een show en ik was zoooo blij dat ik deze man eindelijk eens live mee mocht maken. We hebben gedanst tot we erbij neer vielen | Een mooie view op het Atomium! | En het prachtige uitzicht vanaf onze kamer. Tijd om onze zere voeten rust te geven. Good night Bruxelles!

20140311-115413.jpgNa een goede nachtrust was het tijd voor een overheerlijk en super gevarieerd ontbijt. Ligt het aan mij of eet je op ‘vakantie’ altijd veel meer? hihi Ik lust iedere dag wel verse sapjes én mango 🙂 | Wakker worden met een heerlijke cappuccino. | Omdat de treinen op zondag niet zoveel rijden moesten wij dus al op tijd de trein terug pakken, ze mogen best cabrio’s maken met dit heerlijke zonnige weer!

20140311-115444.jpgOm het weekend af te sluiten ploffen we mij mijn lief erbij nog even neer op een terrasje in de zon bij Khotinsky. Een heerlijke club sandwitch en een verse muntthee met honing!

Paleis 12
Het concertgebouw Paleis 12 vonden wij niet bijzonder, of wij zijn gewoon erg verwend met het Ziggo Dome? Het geluid was goed en de sfeer gelukkig ook. Tip voor wie nog eens een bezoekje wilt brengen aan Paleis 12, het staat erg slecht aangegeven waar je precies moet zijn.

Wil jij Brussel ook op deze manier beleven? Dan is The Hotel in Brussel, gelegen aan de Louizalaan een heel goed idee!

Heb jij ook het idee dat je er helemaal tussenuit ben geweest na slechts één weekendje van huis?

signature Lin

Delen:

10 Reacties

 1. 18 maart 2014 / 13:02

  Wauw, wat een uitgebreide review! Super handig voor als ik een keer naar Brussel ga. Wat is het toch ook een prachtige stad!

 2. Marloes
  Auteur
  13 maart 2014 / 23:18

  Ziet er leuk uit zeg. Brussel lijkt me super!

 3. Iris
  Auteur
  13 maart 2014 / 12:52

  Waaaaauwie!!!
  Ik wil nu ook naar Brussel. In welk hotel zat je? (of heb ik daar overheen gelezen?) Ik ga namelijk met mijn moeder een weekendje weg en ik geloof dat ik de bestemming heb gevonden!

  • 18 maart 2014 / 14:07

   Dit hotel is echt een aanrader! En de link staat onder in de blogpost 😉 en B-aparthotel Regent is ons de vorige keer ook onwijs goed bevallen, een optie om ook te overwegen 😉
   Zal onwijs leuk zijn als je erheen kan, ik vind het zon leuke stad! 🙂

   • 18 maart 2014 / 14:12

    Nice! We gaan nu naar Maastricht, maar Brussel blijft op mijn lijstje staan!!

 4. 12 maart 2014 / 20:27

  Leuk artikel ! Echt heel gaaf dat je naar Drake en The Weeknd bent geweest <3
  X

 5. 12 maart 2014 / 19:09

  Leuk verslag! Ik ben ooit tijdens mijn studententijd wel in Brussel geweest, maar toen alleen de nodige kroegjes bezocht en de laatste keer was met een kerstmarktreis maar blijkbaar moet ik nodig eens terug!

 6. 12 maart 2014 / 19:09

  Leuk verslag! Ik ben ooit tijdens mijn studententijd wel in Brussel geweest, maar toen alleen de nodige kroegjes bezocht en de laatste keer was met een kerstmarktreis maar blijkbaar moet ik nodig eens terug!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Lush Antwerpen | De lente in met Lush!

Afgelopen weekend bracht ik samen met mijn lief een bezoekje aan de mooie Belgische stad Antwerpen. Een bezoekje aan de...

Sluiten