Kristen Lip Kit | Kylie Cosmetics

 

Kristen Lip Kit | Kylie Cosmetics

 

 Kylie cosmetics matte liquid lipstick Kristen lip kitKylie cosmetics matte liquid lipstick Kristen lip kit

 

Ondanks dat haast iedereen wel iets van de Kardashians vind, heb ik mij er eigenlijk nooit in verdiept. Ik bekeek de reality show niet, heb de gossip niet op de voet gevolgd en volgde ook niemand op social media. De eerste Lip Kits voelde enorm gehyped, de berichten waren té wisselend en de kleuren té nude voor mij. Tot ik op een dag een aantal mooie kleuren voorbij zag komen, ik besloot Kylie op Snapchat te volgen en ik hoorde steeds meer positieve verhalen.

 

Het zijn nooit mijn bedoelingen geweest om zomaar de beurs van Kylie te spekken (zo voelde het in het begin een beetje). Maar ik moet eerlijk zijn, Kylie zag een gat in de matte lipstick markt die vele merken hebben laten liggen. De hype wordt een prachtig beauty platform en je ziet dat Kylie oprecht haar best doet. Voor ik het wist had ik eindelijk een Lip Kit te pakken. Kristen.

 

↠ Kylie Cosmetics zegt dat de producten niet op dieren worden getest en The Kylie Lip Kits zijn vegan.

 

 Kylie cosmetics matte liquid lipstick Kristen lip kit

 

Niet alleen de verpakking van de Lip Kit is onwijs gaaf gedaan, ook de meegeleverde kaart én zelfs de doos zijn helemaal in het thema. En dat vind ik leuk. Ze heeft oog voor detail.

 

 Kylie cosmetics matte liquid lipstick Kristen lip kit

 

Kristen Lip Kit

Zoals ik al vertelde ben ik voor de Kristen Lip Kit gegaan. Deze kit is speciaal voor Kylie omdat hij naar haar moeder vernoemd is, Kris Jenner. Een mooie getinte vrouw met donker haar, hierdoor wist ik dat de kleur wel bij mij moest passen. Het is en blijft namelijk een gok als je online een product besteld.

 

 Kylie cosmetics matte liquid lipstick Kristen lip kitKylie cosmetics matte liquid lipstick Kristen lip kit

 

Een Kylie Cosmetics Lip Kit bevat twee producten. Een Matte Liquid Lipstick met een inhoud van 3,25 ml. En een Pencil Lip Liner met een inhoud van 1 gram. Voor een Lip Kit betaal je $29.00 dollar.

 

Kylie cosmetics matte liquid lipstick Kristen lip kit

 

Kristen Matte Liquid Lipstick

Zelf ben ik verliefd op matte en vaak koele lipsticks. Ik ben dol op de textuur en het feit dat ze uren lang mooi op hun plek blijven zitten. Mijn nieuwsgierigheid naar een matte liquid lipstick groeide dan ook met de dag. De vormgeving vind ik onwijs tof gedaan. Je kunt aan de doorzichtige huls zien welke kleur het is (handig als je er meerdere hebt) en hij voelt ook stevig en luxe aan.

 

 Kylie cosmetics matte liquid lipstick Kristen lip kitKylie cosmetics matte liquid lipstick Kristen lip kit

 

De verdeler werkt prima, net als de applicator. Hij zorgt ervoor dat de matte lipstick moeiteloos over jouw lippen glijdt.

 

 Kylie cosmetics matte liquid lipstick Kristen lip kit
 Kylie cosmetics matte liquid lipstick Kristen lip kit

 

Kristen Lip Liner

De lip liner is de basis van de lip routine. Je kunt ervoor kiezen om jouw eigen vorm aan te houden. Maar mocht je net als Kylie iets vollere lippen willen hebben, uiteraard zonder ze op te laten vullen, kun je prima een stukje buiten de lijntjes kleuren. Je kleurt je lip volledig in en maak de routine af met de liquid lipstick.

 

De lip liner is romig en laat zich ook erg makkelijk aanbrengen.

 

 Kylie cosmetics matte liquid lipstick Kristen lip kit

 

Swatches & pigmentatie

Zoals je goed kunt zien is de pigmentatie van beide producten erg goed. Op de bovenste swatch zie je één enkele lijn van de lip liner, en de matte liquid lipstick net aangebracht. Onder heb ik de lijn iets beter aangezet, dit is vergelijkbaar met het resultaat wat je krijgt als je jouw lippen omlijnt en inkleurt. De swatch van de liquid lipstick is hier inmiddels al bijna opgedroogd. Op beide swatches dekken de producten in één keer volledig. En heb ik al verteld dat de vanille geur ook heerlijk is? Jammer dat deze na een poosje vervliegt.

 

 Kylie cosmetics matte liquid lipstick Kristen lip kit

 

De kleur valt op deze foto een stuk roder en warmer uit dan hij is, hou dat even in gedachten. Waarom ik deze foto deel is omdat ik graag wil laten zien dat deze lip combo helaas wel in de lijntjes trekt. Wanneer ik lach is dit compleet verdwenen. Maar op deze foto, en bij een normale ‘houding’ van de lippen zie je dit wel terug. Dat is denk ik wel het voordeel van volle lippen, daar kom je dit ‘probleem’ minder snel tegen.

 

Kylie cosmetics matte liquid lipstick Kristen lip kitKylie cosmetics matte liquid lipstick Kristen lip kitKylie cosmetics matte liquid lipstick Kristen lip kit

 

Alhoewel ik normaal voor een koelere lip kleur ga, draag ik in de herfst en winter toch graag met enige regelmaat een iets warmere kleur. Mijn ooglook is rustig, net als de kleur van mijn kleding, en dan mogen de lippen wel iets meer opvallen. Kylie omschrijft de kleur als natuurlijk en draagbaar, maar ik kan mij goed voorstellen dat er genoeg mensen zijn die deze kleur iets te heftig vinden voor een normale look. Zelf draag ik waar ik die dag zin in heb, zo simpel is het.

 

 Kylie cosmetics matte liquid lipstick Kristen lip kit

 

Zijn de Kylie Lip Kit’s de hype waard?

Na alle reviews was ik toch wel erg benieuwd geworden naar de Matte Lip Kit’s. Grote beauty bloggers en Youtubers (zelfs Nikkie Tutorials) werden steeds positievers. Zelf vind ik het ook een mooie product. Er is veel aandacht besteed aan het uiterlijk en de kleuren. En het feit dat ze alleen via de site van Kylie Cosmetics verkrijgbaar zijn én in kleine oplages gelanceerd worden, maken ze onwijs populair.

 

De kwaliteit is goed en ik ben erg blij dat er een Lip Pencil in precies dezelfde kleur bij komt. Uiteraard kun je de Matte Liquid Lipsticks ook los verkrijgen. Ik ben dus zeker niet teleurgesteld. De lipstick heeft een lange houdbaarheid, maar begint na een paar uur wel droog aan te voelen. Eten en drinken (mits je iets vets eet) kan hij goed hebben. Al met al een prima product voor een prima prijs. Wat ik wel jammer vind is dat de verzendkosten vrij hoog zijn en je al snel invoerrechten moet betalen. Mede daarom denk ik dat het voorlopig wel bij deze aankoop blijft.

 

De Lip Kit is online verkrijgbaar voor $29.00 USD en je betaalt $15.00 verzendkosten. Voor een Matte Single betaal je $17.00. Let er alleen wel op dat de kans bestaat dat je invoerrechten moet betalen. 

 

Heb jij al een Lip Kit geprobeerd?

 

liefslinda2Bloglovin' button
Delen:

11 Reacties

 1. 22 oktober 2016 / 16:21

  Super mooi! Ik wil Kristen al een tijdje kopen, maar toen kwam Dirty Peach uit…. Ik ben eerst nog wat aan het sparen (en men andere Kylie producten aan het gebruiken), vooraleer ik een nieuwe bestelling maak.
  Love the fact dat ze vegan én cruelty free zijn! Echt wel een vereiste voor mij als ik make-up koop 🙂

 2. 19 oktober 2016 / 20:26

  Ik vind ze te duur om aan te schaffen, maar ik snap de hype wel. Alhoewel ik hem wel erg in de lijntjes vind trekken, maar de kleur is daarentegen wel erg mooi!

 3. 19 oktober 2016 / 17:02

  Nog nooit geprobeerd & dat ben ik voorlopig niet van plan (met name door de prijs). Wat ik wel even wil zeggen is dat ik vind je heel fijn reviewt en hele mooie foto’s maakt! x

 4. 19 oktober 2016 / 10:30

  Ooh wat een mooie lipstick! Ben al vaker de Lip Kits van Kylie Jenner tegengekomen op blogs en elke keer sta ik er weer van versteld hoe mooi de kleuren zijn. Vind ze helaas wel iets te duur… Maar wauw, wat staat deze kleur jou ook ontzettend mooi trouwens!!

 5. 19 oktober 2016 / 09:32

  Aardig prijzig zo met alles erbij, jammer 🙁 Maar wel een mooie tint!

 6. 19 oktober 2016 / 08:16

  Mooi! Ik vind de verpakking inderdaad mega gaaf! De kleur is niks voor mij maar bij jou staat hij super!

 7. 19 oktober 2016 / 06:06

  Ik vond de eerste kleuren die uit werden gebracht ook te nude. Inmiddels zijn er wel leuke kleuren op de markt, zoals deze. Wat staat dit je goed:!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Marc Jacobs Beauty
Is Marc Jacobs vrij van dierproeven?

Het is tijd om één van mijn meest favoriete merken eens onder de loep te nemen. Marc Jacobs. Samen met...

Sluiten