King Jip en thuiswerken | Weekvlog #2

Het is zondag en dat betekent dat je een kopje koffie of thee kunt pakken en ik ondertussen bijklets over Jip, mijn lichamelijke gezondheid en hoe ik weer de draad op pak na de pech week. De schade van brokken van vorige week heb ik afgelopen week weer aardig goedgemaakt gelukkig. De zo goed als nieuwe iMac is ook weer aardig ingericht, Jip mocht eindelijk naar de dierenarts voor zijn 6-weken-na-de-operatie controle. Ik rustte wat uit, blogde van mij af en kreeg een behandeling. En uiteraard staat er weer een nieuwe weekvlog klaar. 

 

King Jip en thuiswerken | Weekvlog #2

 

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Mijn vlogs beginnen meer vorm aan te nemen en ik heb hem in een mooier jasje gestoken. Wel ben ik erg benieuwd wat jij lekker weg vind kijken. Is hij te lang of is de lengte prima? Tellin’ is caring! 

 

Omdat niet iedereen de voorkeur heeft om een vlog te bekijken klets ik hier natuurlijk ook vrolijk verder. Want waar is immers een blog zonder woorden? Al lijkt het de laatste tijd een trend te worden om blogs om te toveren tot online magazines. Een aantal foto’s met een kort stukje tekst. Dat is natuurlijk heel erg leuk om vluchtig doorheen te lopen, en niet iedere lipstick vraagt om een review van 100 woorden. Ani’t that right? Wel kreeg ik een reactie dat iemand erg blij werd van mijn uitgebreide artikel over mijn nieuwe gezichtsverzorgingsritueel met nieuwe producten. En daar doe ik het voor. Ik word daar op mijn beurt ook weer heel erg blij van. Persoonlijk lees ik dan ook liever een uitgebreide review omdat je dan kunt scannen of het iets voor jou is, ja of nee.

En ik merk dat de verschuivingen in de blog wereld door meer bloggers opgemerkt wordt. Word het plaatsen van een video dé nieuwe trend? Gaan we alles filmen? Ik vind het filmen een leuke toevoeging en daarom doe ik het ook graag. Maar een blog is wat mij betreft niets zonder een geschreven tekst, wat het wat mij betreft echt de ziel van de blog maakt.

De rest van de week was vrij oké. Lichamelijk ging het niet top maar dat bleek al snel te komen doordat ik simpelweg een behandeling nodig had. En die heb ik donderdag dan ook gehad. Mijn lijf is de puin van de afgelopen weken aan het opruimen (écht stress doet een lijf de das om) en dan hoop ik volgende week er weer heerlijk tegenaan te kunnen. Jip mag ook weer vaker uit de bench en dat vind ik écht heerlijk en gezellig. De foto’s die afgelopen donderdag bij de dierenarts gemaakt zijn (ik laat ze in de vlog zien) laten zien dat zijn achterpoot gewoon heel erg netjes aangroeit en heelt. Zijn bekken is wel al 100% dichtgegroeid. Ik heb letterlijk een vreugdedansje gedaan, zó blij ben ik met dit nieuws!

 

En hoe gaat het eigenlijk met jou?

 

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

2 Reacties

  1. 1 november 2015 / 08:15

    Wat een goed nieuws over Jip! Ik vind ook dat een blog zonder woorden geen blog meer is.. Dan denk ik, kun je beter alleen een YouTube kanaal starten. Inmiddels heb ik zelf 2 video’s gemaakt en merk ook ik dat ik dit wel erg leuk vind om te doen.. Maar het kost samen met foto’s maken, editen, video’s maken, editen, etc, etc. ontzettend veel tijd. Maar wel erg leuk!

  2. 1 november 2015 / 06:20

    Zoooo fijn dat Jip goed hersteld! Super! Ja, veel meer video’s en vlogs in blogland en ook al film ik zelf niet, ik vind ze heerlijk om te kijken. Moeten ze wel een beetje van goede kwaliteit zijn, maar dat is bij jou geen probleem. Bij mij begint de aandacht te verslappen bij een minuut of 10 merk ik altijd. Ik merk dat als vlogs een kwartier of langer duren ik ze vaak laat staan om later te bekijken en dat later wordt dan vaak nooit en dat is jammer. Voor nu heb ik weer genoten van je weekvlog. Ontzettend leuk! Bakkie erbij en kijken maar. Heerlijk wakker worden zo. Fijne zondag! X

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
maleisie kuala lumpur flowers blue sky
Kuala Lumpur Vlog Dag 2 & 3 | De mooiste highlights in één dag

Hi iedereen! Kuala Lumpur, iedereen heeft er weleens van gehoord. En wanneer je er net als mij niet echt een...

Sluiten