Blog Tip | To Do List Primark

6Persoonlijk vind ik het heel erg fijn om een beetje structuur aan te brengen in mijn dagen, en ideeën zet ik ook altijd graag op papier. Zo blijft je hoofd leeg en kun je je volledig focussen op dat wat belangrijk is. Werken met een dagagenda heb ik lang erg prettig gevonden, het enige nadeel met een chronisch ziek lijf is dat het vasthouden aan datum’s ook erg demotiverend kan werken. Omdat ik niet iedere dag even productief ben heb ik daarom ook de voorkeur om te werken met lijstjes zonder een datum erop, en belangrijke dingen worden uiteraard wel in de agenda gezet. Maar zo voel je al sneller voldaan wanneer je een aantal items af kan strepen.

1Deze leuke To Do List van de Primark kwam ik eind vorig jaar tegen terwijl ik opzoek was naar een kerstoutfit. Het leuke design sprak mij erg aan, want zeg nou eens eerlijk, dit staat toch veel leuker dan een wit papiertje met daarop zelf getekende vakjes?

2De lijst bestaat uit 60 pagina’s en iedere pagina telt 13 lijntjes met vakjes. Zo staat alles overzichtelijk op een rijtje.

3

7Een leuke bijkomstigheid is wel het magneet op de achterkant, de bijgeleverde pen schuif je aan de zijkant door het elastiek en zo kan je hem makkelijk aan bijvoorbeeld een koelkast hangen. Zelf gebruik ik hem bij de computer als een dagagenda, maar dan zonder datums.

5Het afstrepen van dingen die ik gedaan hebt werkt fijn, en dit geld voor lichamelijk goede en de wat mindere dagen. Zo haal ik persoonlijk al sneller voldoening uit mijn dagen en heb ik overzichtelijk staan wat ik graag nog wil doen. Een opgeruimd bureau (dag rondslingerende blaadjes) een opgeruimd hoofd en daar begint het afwerken en afstrepen van de activiteiten, ik hou ervan!

84Zoals je het hebt gelezen ben ik erg blij met mijn aankoop, voor een heel klein prijsje kan je op een hele leuke manieren jou doelen en activiteiten opschrijven. Zo heb je alles in één oogopslag overzichtelijk bij elkaar en zal je niet snel meer iets vergeten!

Deze Primark Home Sticky Notes set van 60 blaadjes én pen vind je bij de Primark voor €3,-. 

 

Tell me, werk jij met To Do lijstjes of een agenda?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

13 Reacties

 1. 7 januari 2015 / 21:56

  Wat een super handig en leuk boekje! Super fijn ook dat je kunt afvinken wat je gedaan hebt! Leuk!

 2. 7 januari 2015 / 17:59

  Wat een handig boekje! Ik was eind vorig jaar ook langs de primark geweest, maar heb dit boekje toen helaas niet zien liggen. Dat word binnenkort nog een bezoekje brengen aan de Primark.

  • Linda
   Auteur
   7 januari 2015 / 22:06

   Ze hebben ook een afwisselend assortiment, en niet iedere Primark heeft een groot assortiment.. en iedere keer als ik er ben zie ik haast alleen nieuwe dingen 🙂 Maar hoop wel dat ze meerdere versies hierop uit gaan brengen, ze zijn zo leuk!

 3. 5 januari 2015 / 21:51

  Wat een leuk design, ik ben zelf ook echt gek op dit soort notitieblokjes! 🙂

 4. 5 januari 2015 / 18:04

  Wat een leuk to-do-list boekje 🙂 Heerlijk he om alles af te kunnen strepen!!! Je hebt een mooi handschrift…

 5. 5 januari 2015 / 17:18

  Mijn to-do listen zijn veeel te lang! Haha. Ik koop uit principe niks bij de Primark, H&M en Zara. (Oke, heel eerlijk: Zara kan ik soms niet weerstaan…. ) Mijn lijstjes schrijf ik netjes op in mijn agenda! Liefs, Eva

 6. 5 januari 2015 / 16:18

  Ik heb deze nog nooit gezien! Hij is echt leuk!

 7. 5 januari 2015 / 11:12

  Aaaaah, wat een onwijs cute notitieblokje <3 Maakt het bloggen nog een stuk leuker zo!

 8. 5 januari 2015 / 06:58

  Oh ik ben dol op dingen opschrijven en lijstjes maken. Ik heb zelfs drie agenda’s dit jaar. Overzichtelijk klinkt dat niet, maar dat is het voor mij wel.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Lifestyle Sunday #1 | Let it snow, let it snow, let it snow!

Hallo 2015 en hallo lieve volgers! Het is de eerste zondag van het nieuwe jaar en een nieuwe eerste Lifestyle...

Sluiten