Lifestyle Sunday | Jip viert zijn eerste verjaardag in emojis! ♡

 

Jip viert zijn eerste verjaardag in emojis! ♡

 

Afgelopen week zijn mijn ouders terug gekomen van vakantie (mijn mams verraste mij met dit enorm leuke horloge) en kon ik het grootste gedeelte van het huishouden weer overdragen en laten voor wat het is. Mijn dagen zien er nu als volgt uit: eat, sleep, Jip, repeat. Zo nu en dat wist ik wat tijd te vinden voor een middagje bloggen en maakte ik mijn Paul’s Boutique Bethany handbag lookbook af. Wat is het heerlijk om even je verstand op 0 te zetten, Jip slapend op de achtergrond te hebben en te bloggen. De nachten zijn wisselend, soms hoef ik er maar 3 keer uit en soms wat meer. Donderdag mochten zijn hechtingen eruit en na een kort kletspraatje met zijn chirurg hebben wij ook de foto’s van de breuk voor en na de operatie gezien. Ik weet niet of ik het al verteld heb, maar ik film het hele avontuur met Jip vanaf het ongeluk tot hij weer beter is (want daar gaan wij natuurlijk wel vanuit) en deze video zal ik tegen die tijd ook met jullie delen.

Vrijdag was ik zelf ook weer aan de beurt en onderging ik weer een behandeling, de slapeloze nachten waren goed af te lezen maar al met al voel ik mij niet heel slecht. En jeetje, wat ben ik daar dankbaar voor. Het weer is ook erg mooi geweest en daar heb ik dan ook dankbaar gebruik van gemaakt. Zo was het tijd om weer wat outfit foto’s te maken, ook van mijn custom made coat voor de winter die ik in Thailand liet maken (spoiler alert!). En ik kan niet wachten om het resultaat met jullie te delen.

 

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Speciaal voor deze gelegenheid -na alle ellende van de afgelopen (bijna) 3 weken- kon ik het niet laten om een video voor meneer te maken. Zoals vele al zeggen is life better in emojis en Jip (de trendzetter) kon natuurlijk niet achterblijven. Tussen het cadeautjes uitpakken, katten snoepjes eten en de nodige dutjes in vonden wij de tijd om een feel good HAPPY BIRTHDAY! filmpje voor meneer him self op te nemen. Omdat hij mijn grootste dieren vriendje is en de sterkste kat is die ik ken! Zo. Duidelijk. Happy Birthday Dear Jippie!

 

Ga jij vandaag een dierenvriendje
in het zonnetje zetten?

liefslinda2Bloglovin' button

 

Delen:

12 Reacties

 1. 5 oktober 2015 / 21:28

  Oh my, je filmpje is echt heel erg schattig en leuk bedacht <3 Knalde de ballon niet door haar nageltjes?

 2. 5 oktober 2015 / 16:27

  Leuk filmpje heb je erbij gemaakt!

 3. 5 oktober 2015 / 16:06

  Ongelooflijk schattig! Ocharme dat drommeltje, auto’s zijn echt UGH – in mijn straat rijden ze altijd te hard terwijl het hier echt vol zit met katten.

 4. 4 oktober 2015 / 17:31

  Gefeliciteerd, lieve Jip! En geen slingers opeten!!!

 5. 4 oktober 2015 / 12:22

  Aah, lief filmpje. Dat heeft die lieve Jip ook zeker verdiend. 🙂 Gefeliciteerd met je dierenvriendje zijn eerste verjaardag!

 6. 4 oktober 2015 / 09:27

  Ahhh die Jip toch. Gefeliciteerd met je poezenvriendje. Wat ziet hij er toch schattig uit. Ik hoop dat Jip een fijne verjaardag zal hebben, maar dat komt zo te zien helemaal in orde.

 7. 4 oktober 2015 / 08:36

  Wat heb je die video weer leuk gedaan zeg. Gefeliciteerd met Jip zijn 1e verjaardag, haha :-)!

 8. jet
  4 oktober 2015 / 07:59

  Jippie Jippie yeah gefeliciteerd lieve Jip xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Koh Phi Phi Islands Lifestyle by linda
Thailand vlog | De idyllische Phi Phi Islands & snorkelen

Hi iedereen! Zijn jullie bekend met de Phi Phi Islands? Je vind dit mooie stukje natuur tussen het wel bekende...

Sluiten