Thailand vlog | De idyllische Phi Phi Islands & snorkelen

Hi iedereen! Zijn jullie bekend met de Phi Phi Islands? Je vind dit mooie stukje natuur tussen het wel bekende Phuket en Krabi in, in Thailand uiteraard. Je moet er alleen even op een bootje voor stappen en je komt terecht op een plek waar het leven altijd beter is. Because life on the beach is better. Leonardo DiCaprio dacht er eind jaren 90 hetzelfde over en streek er met een camera ploeg neer om The Beach op te nemen. Ik laat jullie zien where the magic happens en neem jullie mee naar de idyllische eilanden, mooie baaien en witte stranden inclusief blauw water, vissen en palmbomen!

Thailand Vlog | De tropische Phi Phi Islands & snorkelen


Klik hier als je de video niet kunt zien.
En zet je hem op HD voor de beste kwaliteit?

Misschien spot je wel kleine veranderingen in mijn video’s, ik ben namelijk overgestapt naar een ander bewerkingsprogramma met meer mogelijkheden. En ik hoor graag van jou wat je ervan vindt!

Koh Phi Phi Islands Lifestyle by linda Chicken Island. No Joke.

Viking Cave

Koh Phi Phi Islands Lifestyle by lindaKoh Phi Phi Islands Lifestyle by linda

Koh Phi Phi Islands Lifestyle by linda

 

 

 

Maya Bay – Phi Phi Leh

Heeft iemand van jullie The Beach gezien met Leonardo DiCaprio? Voor hij die film op dit strand opnam was het een vergeten pareltje. Nu? Nu krioelt het van de toeristen, Leonardo fans en Chinezen met camera’s. Je moet zelfs oppassen waar je jou spullen neer legt. Indische meiden legde mijn spullen aan de kant om vervolgens een kuil te graven. Bleken zij al hun spullen te hebben begraven om te kunnen zwemmen. Say what? Ik moest ook even knipperen en mijn lach inhouden. En nu ik erover nadenk is het nog best wel slim ook!

Koh Phi Phi Islands Lifestyle by linda

Koh Phi Phi Islands Lifestyle by lindaKoh Phi Phi Islands Lifestyle by lindaKoh Phi Phi Islands Lifestyle by lindaKoh Phi Phi Islands Lifestyle by lindaHet kan er ook heel mooi en rustig zijn, kijk daarvoor zeker even naar deze kleine sfeer impressie die Lindsay Vallen vorig jaar maakte.
Koh Phi Phi Islands Lifestyle by linda

Koh Phi Phi Islands Lifestyle by linda

 

Phi Phi Don

Phi Phi Don is in tegelstelling tot Phi Phi Leh een stuk groter, het kent winkeltjes, restaurants en resorts. Ben jij van de eiland vakanties, dan is dit zeker een heerlijke plek om je vleugels eens neer te strijken.

Koh Phi Phi Islands Lifestyle by linda

Koh Phi Phi Islands Lifestyle by linda
Koh Phi Phi Islands Lifestyle by linda
Koh Phi Phi Islands Lifestyle by linda Koh Phi Phi Islands Lifestyle by linda Koh Phi Phi Islands Lifestyle by lindaWanneer je een tour boekt langs de eilanden is de kans groot dat je op Phi Phi Don een fijne Thaise lunch voorgeschoteld krijgt in een veel te grote vreetschuur met lopend buffet. Je voelt je haast net een varken in een voerbak. Je voeten worden afgespoten met water, het is dringen voor een plekje (wij zaten zelfs in de voorraad kamer van een supermarktje -wat overigens wel lekker rustig was-) en aan schuiven voor de toiletten (want dat was de eerste toilet stop die dag) en het eten. Lekker was het wel hoor.

Koh Phi Phi Islands Lifestyle by lindaKoh Phi Phi Islands Lifestyle by lindaKoh Phi Phi Islands Lifestyle by lindaKoh Phi Phi Islands Lifestyle by lindaKoh Phi Phi Islands Lifestyle by lindaErgens tussen Phi Phi Leh en Phi Phi Don kregen wij de kans om met een snorkel te water te gaan. Nadat wij eerst 15 watertrappelende Koreanen (ja wij zaten op de Koreanen dag-tour-boot die allen niet konden zwemmen en zeeziek waren -yes, inclusief groene gezichten en plastic tasjes-) (die krampachtig de lijntjes van de boot vast hielden) passeerden stonden wij oog in oog met de mooie onderwaterwereld van Thailand. Wie wateren als The Great Barrier Reef en andere oorden is gewend moet zijn verwachtingen even bijstellen om niet van een koude kermis thuis te komen. Het koraal is beschadigd door natuurgeweld en toeristenboten, wat ik als natuurliefhebber erg jammer vind. De vissen zijn wel erg mooi en komen massaal op de boot af wanneer je ze begint te voeren.

Koh Phi Phi Islands Lifestyle by linda

Bamboo Island

Een eiland waar veel bamboo groeit noem je natuurlijk.. Bamboo Island! Omdat er heel veel muggen zich nestelen op het vaste land van Bamboo Island vonden wij het een beter idee om de warmte te ontvluchten en de onderwaterwereld nog eens nader te bekijken. Dit strand ligt vol met mooi koraal en het water voelt heerlijk warm aan. Het Island gevoel op en top.

Koh Phi Phi Islands Lifestyle by lindaKoh Phi Phi Islands Lifestyle by lindaKoh Phi Phi Islands Lifestyle by lindaKoh Phi Phi Islands Lifestyle by lindaKoh Phi Phi Islands Lifestyle by lindaEven kwam er een donker wolkendek over en vielen er wat regendruppels. Zie je wat het ontbreken van de zon doet met de tropische sfeer op het water?
Koh Phi Phi Islands Lifestyle by lindaKoh Phi Phi Islands Lifestyle by lindaKoh Phi Phi Islands Lifestyle by linda

 

 

Aan het iconische plaatje van de longtailboats, de zachte witte zand stranden met palmbomen en de blauwe zee kan ik wel wennen. Het is ongelofelijk hoe snel ik mij thuis kan voelen op een mooi eiland. De sfeer, de temperatuur en de onderwaterwereld zorgen ervoor dat jij je geen minuut hoeft te vervelen. Ik heb alles opgezogen als een spons en intens genoten van iedere minuut. Het was onze eerste echte zonnige dag in Krabi en dat maakte het uitzicht zoveel mooier!

Ben jij ook van plan om tijdens je Thailand reis de Koh Phi Phi aan te doen? Kijk dan of je de toeristen piekuren kunt vermijden. Het is simpelweg te druk om volop te kunnen genieten en alle schoonheid van de eilanden te zien.

 

Waar zal jij weleens een kijkje willen nemen en je kont op het strand parkeren?

Bloglovin' button

liefslinda2

Delen:

7 Reacties

 1. 4 oktober 2015 / 17:40

  Ik heb weer genoten! Dat water zeg. Wauw, zo mooi helder! Ik vind het zo leuk dat Thomas ook gewoon lekker meedoet met het vloggen. Tof!

 2. 4 oktober 2015 / 00:18

  Wat is het prachtig daar! Ik heb al veel gehoord over de Phi Phi Island.
  Je hebt suuuuper mooie beelden vastgelegd Lin! x

 3. 2 oktober 2015 / 20:35

  Oh verdomme mijn jaloersheid slaat omhoog, wauw prachtig Linda!

 4. 2 oktober 2015 / 20:09

  Wauw wat een mooie foto’s. Ik kan niet wachten tot ik hier naartoe kan!

 5. 2 oktober 2015 / 09:06

  Wauw, wat zijn die stranden daar magisch mooi en wat is het water blauw. Zo mooi om te zien <3 Bijzonder trouwens dat het ZO druk was op dat strandje, wel tof dat jullie een bezoekje aan dat strand nu ook van jullie bucketlist kunnen afstrepen!

 6. 2 oktober 2015 / 06:00

  Wauw, wat een heerlijke plek. Jammer genoeg kan ik geen video zien, ook niet bij ‘klik hier’. Ik vind je foto’s wel weer waanzinnig mooi :-)!

  • Linda
   Auteur
   2 oktober 2015 / 08:51

   Ik heb de tekst dat hij door Wifi problemen later online is aangepast en inmiddels vervangen met de video. Nu staat hij dus wel online. Hopelijk doet hij het nu wel : )

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
sans-online.nl vila OOTD outfit of the day fashion minolta lifestyle by linda
Flaws And All | Autumn outfit

Hi iedereen! Of ik mijzelf een fashionblogger kan noemen? Hard lachend kom ik dan tot de conclusie dat ik nog...

Sluiten