Insta Crush | Inspirerende Instagram accounts

Hi all! Vandaag wil ik jullie een kijkje geven in mijn inspiratie box. Want waar haal ik mijn inspiratie vandaan wat outfits, beauty en reizen betreft? Instagram! Ja dat mag duidelijk zijn. Het is dan ook mijn meest gebruikte app, meest bezochte social media platform en dé plek waar ik mijn inspiratie opdoe. Ik kan mij lang vermaken bij het bekijken van mooie foto’s, het ontdekken van nieuwe accounts en het weggeven van hartjes. En vandaag laat ik jou een aantal van mijn favoriete accounts zien waar ik graag een bezoekje aan breng om inspiratie op te doen.

Instagram Crushes

insta crush lifestyle by linda instagram blogger beauty fashion travelLaten wij beginnen met een beauty met oog voor detail van eigen bodem. Anna Nooshin is hot! Ze schreef haar eerste boek (review) en zette zichzelf hiermee op de Nederlandse kaart. Haar foto’s zijn inspirerend en stimuleren jou ook het beste uit jezelf te halen. Wat mij betreft is haar account zeker een aanrader!

insta crush lifestyle by linda instagram blogger beauty fashion travelEllen is een full-time blogger from the UK op haar blog The Elle Next door. En zo kun je haar stijl ook wel omschrijven. Ze is de ultieme it girl next door met haar mooi gestylde outfits en mooie beauty producten. Deze dame heeft oog voor sfeer en stijl, en yes, dat zie ik graag.

insta crush lifestyle by linda instagram blogger beauty fashion travelNog een talentvolle dame van eigen bodem, met vele tropische kiekjes is Lily. Deze fashion travel blogger trakteert ons op de mooiste uitzichten (jaloersmakend mooi!), de fijnste outfits, mooie beauty producten en leuke typisch Aziatische dingen. Deze dame verrast ons dagelijks met inspirerende content!

insta crush lifestyle by linda instagram blogger beauty fashion travel

Michelle is een actieve Youtuber from Down Under. Daarnaast blogt ze ook, maakt ze de mooiste foto’s voor op Instagram en volg ik haar op Snapchat. En dat laatste vind ik een onwijs leuke manier om iemand te leren kennen en wat van mijn geliefde land Australië mee te pikken. Haar looks zijn inspirerend, maar haar foto’s op Instagram helemaal!

insta crush lifestyle by linda instagram blogger beauty fashion travel

En ik gebruik IG natuurlijk niet alleen voor het bekijken van de mooiste foto’s, maar Gramm er zelf ook aardig op los. Ik zal het ook heel leuk vinden als je een kijkje op mijn account wil nemen. En laat je jou IG link achter in de comments? Vind ik namelijk heel erg leuk!


 

Ken jij een inspirerend account wat ik zeker moet volgen?


liefslinda2Bloglovin' button


 

Fijnproevers gezocht!

Lijkt het jou leuk om gratis één Alpro Sojadrink Mild te testen? Meld je dan aan via onderstaande advertentie!

101250001-ALPRO_Banner_970x250_V1

 


 

Delen:

9 Reacties

 1. 15 augustus 2015 / 12:02

  Wat een leuke accounts, ik had sommige accounts nog nooit gezien. Ik ga ze even snel volgen! x

 2. 12 augustus 2015 / 21:02

  Het Instagram account van Anna Nooshin kende ik al, geweldige feed heeft ze! Het account van Michelle vind ik ook he-le-maal geweldig. Krijg gelijk zin om ook mooie Instagram foto’s te maken <3

  • 14 augustus 2015 / 09:35

   Fijn hé zo’n account met fijne inspiratie, het werkt zo aanstekelijk <3

 3. 12 augustus 2015 / 20:45

  Wat een gave accounts allemaal zeg! Ga ze zeker eventjes bekijken!
  Liefs Iep

 4. 12 augustus 2015 / 19:22

  Ik ken ze allemaal nog niet oeps, maar daarom kom ik het juist bekijken 🙂 Je kunt niet inspiratie genoeg hebben!!

  • 14 augustus 2015 / 09:33

   Hahaha yes! Dat ben ik helemaal met je eens 🙂

 5. 12 augustus 2015 / 19:06

  Oh wat een mooie meiden allemaal zeg, ik volgde ze nog niet

 6. 12 augustus 2015 / 11:30

  Ik volg ze bijna allemaal al! <3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Boub cosmetics born pretty store budget eyeshadow 6 color review lifestyle by linda
6 color Eyeshadow palette in 05 | Born Pretty Store

Hi allemaal! Ik heb vandaag een hele kleurrijke review voor jullie van dit budget palette wat ik via Born Pretty...

Sluiten