Ik ga op reis en ik neem mee… | Rugzak Travel essentials

Ik ga op reis en ik neem mee.. | Rugzak editie

ik ga op reis en ik neem mee travel essentials reis benodigdheden what's in my travel bag backpack reizen lifestyle by lindaMijn rugzakje (grapje, deze is van mijn hippe mams die ik zo lang mag lenen tot ik mijn eigen liefde-op-het-eerste-gezicht-lederen-rugtasje heb gevonden) is altijd wel goed gevuld omdat ik nou eenmaal graag goed voorbereid op pad ga. Wat ik niet op de foto heb gezet zijn mijn medicijnen (die in een apart tasje in de tas zitten) en mijn portemonnee. Ik hou het namelijk even relevant wat reis benodigdheden betreft. Ook spot je mijn paspoort (no way dat ik die in een kluisje laat liggen), lippenbalsem (hello Honeymania <3) en mijn lenzen bakje.

ik ga op reis en ik neem mee travel essentials reis benodigdheden what's in my travel bag backpack reizen lifestyle by lindaEen van de belangrijkste dingen is toch wel mijn telefoon, waar ik voor de gelegenheid ook even een nieuw, zomers en vrolijk hoesje omheen heb gedaan. En mijn portable oplader, mijn telefoon moet natuurlijk altijd en overal opgeladen kunnen worden. Beiden vondsten komen van Smartphonehoesjes.nl waar ik na mijn vakantie ook een review van zal schrijven, die hebben jullie nog van mij tegoed.

ik ga op reis en ik neem mee travel essentials reis benodigdheden what's in my travel bag backpack reizen lifestyle by lindaNog zo’n belangrijke essential is toch wel mijn camera. Laatst heb ik mijzelf getrakteerd op een nieuwe compacte camera (Nikon S9900) waar ik zowel foto’s mee kan maken als makkelijk mee kan vloggen. Hij is licht van gewicht en heeft ook een klapschermpje waardoor het vlog plezier nu nog groter wordt! Desinfecterende gel’s en doekjes zijn op vakantie haast niet aan te slepen (lees: hygiene freak in een niet zo hygienisch land) en komen dagelijks goed van pas. En natuurlijk een wereldstekker die ik voor veel te veel geld kocht bij de ANWB, maar stekkers voor Thailand zijn nou eenmaal slecht verkrijgbaar.. Handig en onmisbaar zijn ze wel!

ik ga op reis en ik neem mee travel essentials reis benodigdheden what's in my travel bag backpack reizen lifestyle by lindaik ga op reis en ik neem mee travel essentials reis benodigdheden what's in my travel bag backpack reizen lifestyle by lindaZoals ik eerder al zei is hygiene wel een belangrijk puntje, zeker op reis moet je goed voor jezelf zorgen. Het laatste wat je wilt is een zonnesteek oplopen, goed verbranden en ziek worden. Er gaat dus zeker een hoed mee, goede zonnebrand, deodorant tegen de zweetdruppeltjes, desinfecterende handgel (in makkelijk klein formaat!) en DEET. Het fijne van deze Skin So Soft original spray van Avon is dat hij jou huid verzorgt en tegelijkertijd een beschermde muggenmelk is, zonder te ruiken naar een wandelende DEET citroen mengeling. Deze bestelde ik bij By Blonde, en hier komt uiteraard ook nog een review van zodra ik hier klaar ben met testen.

ik ga op reis en ik neem mee travel essentials reis benodigdheden what's in my travel bag backpack reizen lifestyle by lindaIk kan niet op stap gaan zonder een goed paar slippers met een fijn voetbed. Op mijn Birkenstocks kan ik uren rondlopen zonder zere, pijnlijke en vermoeide voeten te krijgen. Ik loop er zelfs liever op dan in dichte schoenen, zeker met deze tropische temperaturen, laat de tenen maar lekker luchten! Een zonnebril met een goede UV filter is een must, en een licht gewicht horloge neem ik ook graag mee. Dit Q&Q SmileSolar horloge heeft ook geen batterij (want hij laad op met zonne-energie) en kan dus nat worden. Fijne reis essentials als je het mij vraagt. 

ik ga op reis en ik neem mee travel essentials reis benodigdheden what's in my travel bag backpack reizen lifestyle by lindaUiteraard kan een boekje over Thailand niet ontbreken. Mijn voorkeur gaat steeds weer uit naar de boekjes van Marco Polo omdat ze betaalbaar zijn, nuttige tips bevatten, ze hebben plaatjes (kijkt zoveel leuker) en een kaart achterin van het land. Ik heb thuis een heuse verzameling van vele landen en steden die ik heb bezocht, staat erg leuk op de boekenplank al zeg ik het zelf. Een tasparfum van The Master Perfumer kan natuurlijk ook niet ontbreken.

ik ga op reis en ik neem mee travel essentials reis benodigdheden what's in my travel bag backpack reizen lifestyle by lindaik ga op reis en ik neem mee travel essentials reis benodigdheden what's in my travel bag backpack reizen lifestyle by lindaEn zo zit mijn tas alweer aardig vol en ben ik blij dat vriend lief ook een eigen tas bij heeft voor zijn eigen essentials, zodat ik niet verander in een pakezel. Ik ga graag voorbereid op pad en sleep eigenlijk altijd meer mee dan ik nodig heb. Maar zeker op vakantie neem ik liever teveel mee, en pas ik mijn inhoud aan op de tas. Tip van mijn kant, neem dan ook niet een al te grote tas mee, wij dames zullen hem altijd tot de rits toe vullen met alles wat wij misschien ooit wel gaan gebruiken.


 

Waar kan jij echt niet zonder op vakantie?


liefslinda2Bloglovin' button


Fijnproevers gezocht!

Lijkt het jou leuk om gratis één Alpro Sojadrink Mild te testen? Meld je dan aan via onderstaande advertentie!

101250001-ALPRO_Banner_970x250_V1

Delen:

6 Reacties

 1. 13 augustus 2015 / 16:53

  Goede dingen neem je mee, wat heb je trouwens een leuk hoesje !

 2. 13 augustus 2015 / 12:39

  Wat leuk om te zien 😀
  Ik neem altijd mijn halve huishouden mee omdat ik denk dat ik het ooit wel nodig heb haha

  • 14 augustus 2015 / 09:31

   Dat komt mij heel bekend voor! Haha 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
insta crush lifestyle by linda instagram blogger beauty fashion travel
Insta Crush | Inspirerende Instagram accounts

Hi all! Vandaag wil ik jullie een kijkje geven in mijn inspiratie box. Want waar haal ik mijn inspiratie vandaan...

Sluiten