Iedereen is perfect | Interview Libelle 13

libelle 13 iedereen is perfect linda van andel lifestyle by linda blog scheve tand imperfect gebit scheve voortand omarm jeWie mijn omarm je imperfecties blogjes heeft gelezen heeft misschien wel onthouden dat ik mijzelf behoorlijk kan storen aan mijn scheve voortand. Het is een erfenis vanuit de familie van mijn vader -thanks Dad- en zoals anderen het zeggen, een tand die mij, mij maakt. Ik heb er een haat liefde verhouding mee gehad, toen ik op het punt stond iets aan mijn tand te laten doen bleek dat het een hele complexe weg zou gaan worden en ik durfde de gok niet te nemen. Omdat de kans simpelweg te groot is dat mijn lichaam dat niet gaat trekken. Omarmen van mijn imperfectie is dan een logische volgende stap, maar wel een lastige. Want hoe ga je iets accepteren waar je niet tevreden over bent? En dan ga ik afwegingen maken, zeker omdat een scheve tand een ‘luxe probleem’ is vergeleken mijn chronische ziektes die mij lange tijd aan bed gebonden hebben. In de Libelle vertel ik er meer over. Zodra hij uit de winkels is wil ik wel een groter formaat plaatsen zodat de tekst beter leesbaar is, voor wie dat leuk vind.

Ik vind het vooral gek om mijn gezicht zo groot op een pagina te zien, maar aan de andere kant stiekem wel trots dat ik het gewoon geflikt hebt. Daar sta ik dan met mijn grote glimlach met mijn scheve tand, en heel Nederland mag het zien!

 

En alle credits gaan naar

Interview: Laura van der Meer
Fotografie: Robert Alexander
Visagie: Bianca Fabrie @ housoforange.nl
Styling: Ora Bollegraaf

 

Heb jij ook een imperfectie omarmd?

liefslinda2Bloglovin' button

 

 

 

 

 

 

Delen:

17 Reacties

 1. 26 maart 2015 / 00:09

  Ik had het al op instagram gezien, echt superleuk dat je hiervoor bent gevraagd en dat ze je via jouw imperfectie artikelen hebben gevonden. Om eerlijk te zijn is die scheve voortand mij nog echt nooit opgevallen. Imperfecties omarmen is erg lastig maar je bent een prachtige meid met super mooie stralende ogen, lang haar en onwijs mooie lange benen die ik ook wel zou willen hebben 😉 Het omarmen van je imperfecties is lastig maar veel mensen zouden ook meer hun “perfecties” moeten omarmen. Ben erg benieuwd naar het artikel!

 2. 21 maart 2015 / 23:55

  Wat een mooie beloning voor je artikelen die je er toen over schreef…en weer een stap verder in het omarmen van jouw imperfectie….je bent een onwijs mooie vrouw, die gezien mag worden….Tja, zelf heb ik ook een imperfectie omarmd, ik heb namelijk de ziekte van Graves- Basedow.. ( in de volksmond een van de vele schildklieraandoeningen ) Helaas heb ik behoorlijk last van een van de mogelijk bijkomende problemen en dat is de oogziekte van Graves. Dit houd in dat ik… bolle, uitpuilende ogen heb, en een beperking in de oogbewegingen van een oog heb..( ik kan niet naar boven kijken, en ben soms wat loens aan dat oog ).Ik heb toendertijd een 2 tal cosmetische operaties overwogen, om het ietswat cosmetisch te verminderen. Toch zag ik er van af, omdat ik de mogelijke complicaties van de operatie te groot vond…Je moet hierbij denken aan zeer slechtzien of andere mislukking van de operatie…Ik heb heel lang een zonnebril gedragen en heb mij zeker 15 jaar niet laten fotograferen, omdat het zichtbaar was..Momenteel is de ziekte vrij rustig en weet ik met makeup heel wat te camoufleren, maar lukt dat niet, ook prima…Ik lig er ondertussen niet meer wakker van, maar makkelijk was het zeker niet…Ik ben hoe ik ben…net als jij!

 3. 21 maart 2015 / 20:37

  Wat ontzettend gaaf en bijzonder. De foto is heel mooi geworden, je straalt helemaal!

 4. 21 maart 2015 / 17:41

  Supersupersuperleuk! Mijn moeder ruilt haar Margriet met een vriendin om de Libelle, ik zal vragen of ze die met het interview van jou wil bewaren. Mijn imperfectie zien andere niet: Mijn buik. Ik ben veel kilo’s afgevallen, maar ik blijf een buikje houden, vetschort. Maar goed, het hoort bij mij en bij mijn verleden en ik zeg altijd maar “Ik heb alvast ruimte gemaakt voor de toekomst, voor een baby’tje”. 🙂

 5. 21 maart 2015 / 17:36

  Wow wat ontzettend gaaf! Ik vind je heel mooi op de foto staan, en ik ben erg nieuwsgierig naar het artikel. x

 6. 21 maart 2015 / 14:18

  Wow, wat gaaf dat je in de Libelle staat! Ik heb niet zozeer één imperfectie waar ik me aan stoor maar meer kleine imperfecties waar ik me heel onzeker over voelde. Gaandeweg ben ik ze steeds meer gaan accepteren en schaam ik me er nu niet meer voor. Ik ben er zelfs trots op want ze maken mij de persoon die ik ben.

 7. 21 maart 2015 / 12:09

  Wat mooi geschreven! Super dat je in de Libelle stond <3 En ik zie dit scheve voortand helemaal niet, of ligt het aan mij? Ik heb ook een scheve hoektand waar ik me heel erg aan stoor, maar behalve bleken is er niet veel aan te doen om het minder op te laten vallen… X

 8. 21 maart 2015 / 11:12

  Super tof zeg dat je een artikel hebt gemaakt. Ik ben er erg benieuwd naar!

 9. 21 maart 2015 / 11:06

  De foto is echt prachtig geworden en heel goed dat je hier een statement over maakt! Misschien ga ik de libelle wel kopen om alles te lezen!

 10. 21 maart 2015 / 10:43

  Wat super gaaf dat je in de Libelle staat!
  Dat verhaal met de scheve voortand herken ik ook maar al te goed. Mijn tand is scheef gaan staan na het trekken van mijn verstandskiezen. Ik kan er nog echt niet mee om gaan en lach ook bijna niet meer met mijn tanden bloot. Verder ben ik enorm onzeker geworden over mijn lichaam, ik ben behoorlijk wat kilo’s aangekomen door medicijnen.. iets waar je zelf niet voor kiest maar het toch moet accepteren. Ik denk dat niemand zichzelf perfect vind 🙂

 11. 21 maart 2015 / 08:22

  Ben trots op je meid! De libelle staat op mijn boodschappenlijstje voor vandaag! Ik heb zelf een behoorlijk lelijk gebit. Dat komt omdat ik misvormde kaken heb. Mijn kaak groeit naar binnen in plaats van mooi rond. In alle kwadranten is al een kies verwijderd. Ik heb alle beugels gehad, maar het mocht niet baten. Tot overmaat van ramp is er ook nog een voortand aan het afsterven. Dus niet alleen heb ik een scheef en misvormd gebit, één van de naar voren staande tanden is ook nog eens donkerder dan de rest. Ik hou mijn mond angstvallig dicht en durf niet lachend op de foto. De schaamte daarvoor is te groot. Afgelopen woensdag was de dag dat ik voor het eerst in mijn leven een foto op mijn blog en op instagram plaatste waarop ik lachte. Ik vind het nog steeds heel erg moeilijk om te zien, maar ik wil mijn imperfectie ook leren omarmen. Dat is moeilijk, maar dit was een eerste stap. Deze stap van jou helpt mij daar ook weer bij. Dus dank je wel en nogmaals, ik ben heel trots op je. Super! Liefs.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Michael kors necklace ketting goudkleurig met hanger, rosé goud, steentjes, MK, review,
Brilliance collier by Michael Kors

Mijn liefde voor mooie sieraden groeit en groeit. En vind het altijd heerlijk om sieraden in de mooie glazen etalages...

Sluiten