Brilliance collier by Michael Kors

Michael kors necklace ketting goudkleurig met hanger, rosé goud, steentjes, MK, review,

Mijn liefde voor de fashion items en sieraden van Marc Jacobs, daar heb ik jullie al vaak genoeg mee bestookt. Een prachtige ketting uit zijn SS15 collectie stond dan ook hoog op mijn wishlist, zeker op die van mijn verjaardag. Op zijn website vond ik de ene na de andere prachtige (rosé) gouden ketting, ze zouden een perfecte match vormen met mijn rosé gouden horloge. En daar bleef het bij, een perfecte match in gedachten, Marc by Marc Jacobs sieraden zijn schaars in Nederland. De Bijenkorf heeft slechts een klein assortiment en de wenshop verstuurt niet naar Nederland. Om een lang verhaal kort te maken moest ik deze droom wel even wegstoppen als ik voor mijn 26e verjaardag überhaubt een ketting wilde.

Michael kors necklace ketting goudkleurig met hanger, rosé goud, steentjes, MK, review,De counter van Michael Kors trok al snel mijn aandacht (en nee dat was niet vanwege de glimmende gouden muur). Er lage prachtige subtiele kettingen en ze waren nog rosé goud ook, een mooie subtiele rosé gouden ketting met een leuk budget vinden bleek een sport, maar bij deze stand had ik eindelijk het gevoel dat mijn ketting ertussen zat.

Michael kors necklace ketting goudkleurig met hanger, rosé goud, steentjes, MK, review,De ketting komt in een sjiek zakje met uiteraard Michael zijn naam erop. De doos is bruin en erg basic wat ik op zich wel jammer vind. Hij sluit wel met een magneet waardoor hij wel netjes dicht blijft. Michael kors necklace ketting goudkleurig met hanger, rosé goud, steentjes, MK, review,

Het is een elegant goudkleurig ‘Brilliance collier’ van Michael Kors. Met een ronde hanger en hij is ingelegd met kleine glanzende steentjes. Hij is subtiel, van de juiste lengte (want wat zijn er een hoop lengtes om uit te kiezen) en helemaal naar wens.

Michael kors necklace ketting goudkleurig met hanger, rosé goud, steentjes, MK, review,Michael geeft gelukkig ook oog voor detail, waar ik zijn details op de tassen vaak net iets teveel van het goede vind, is dit collier helemaal in balans. Zo vind je zijn naam op de achterkant en zijn initialen naast de sluiting.

Michael kors necklace ketting goudkleurig met hanger, rosé goud, steentjes, MK, review,Aan de andere kant van het rondje naast de sluiting vind je heel subtiel één steentje.

Michael kors necklace ketting goudkleurig met hanger, rosé goud, steentjes, MK, review,En over een subtiele ketting gesproken, zo kan je goed hoe fijntjes de ketting is.

Michael kors necklace ketting goudkleurig met hanger, rosé goud, steentjes, MK, review,

Zoals je goed kunt zien begin en eindigt de ketting aan de hanger, zo blijft hij altijd netjes in het midden hangen en verschuift hij niet veel. Iets wat ik zelf erg prettig vind, zeker met mijn lange bruine lokken.

Michael kors necklace ketting goudkleurig met hanger, rosé goud, steentjes, MK, review,Michael kors necklace ketting goudkleurig met hanger, rosé goud, steentjes, MK, review,Dit is de ketting op zijn laagst, je kan hem namelijk op twee lengtes instellen.

Michael kors necklace ketting goudkleurig met hanger, rosé goud, steentjes, MK, review,Had ik al verteld dat ik onwijs blij ben met deze ketting? Zodra ik mijn make-up heb aangebracht en mijn kleding aan heb gedaan voel ik mij helemaal af met deze ketting om! En een stuk volwassener, dat zeker. Goedkope kettingen om af te wisselen zijn leuk, maar het liefst kies ik voor kwaliteit en design, mijn liefde voor mooie sieraden is groot en hier voel ik mij echt het lekkerste bij. Hij kan makkelijk op een hoge hals gedragen worden, op een shirtje, jurkje, blouse, you name it. Voor mij is het echt de perfecte ketting met de perfecte lengte, zo kan ik hem zeker iedere dag met veel liefde dragen. Met alle dank aan mijn te lieve boyfriend.

Het Brilliance collier van Michael Kors is te koop bij de counter in de Bijenkorf van Amsterdam. 

 

Heb jij ook een ketting die je dagelijks met veel liefde draag?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

26 Reacties

  • Linda
   Auteur
   21 maart 2015 / 01:21

   Lief, dank je wel!

 1. 20 maart 2015 / 20:04

  Oh hemeltje ik ben echt verliefd! Wat een supermooie ketting! Ik word hier helemaal hebberig van zeg… weeral iets om toe te voegen aan mijn never ending wishlist 😀
  Nee echt waar, een superkeuze heb je gemaakt!

  X Sara

  • Linda
   Auteur
   21 maart 2015 / 01:21

   Aaah dank je wel! Leuk om te lezen dat jij er net zo enthousiast over word als ik! haha <3

 2. 20 maart 2015 / 20:02

  Oh wauw, hier ben ik stiekem wel een beetje jaloers op!

  • Linda
   Auteur
   20 maart 2015 / 16:04

   Dank je wel! 🙂

  • Linda
   Auteur
   20 maart 2015 / 13:32

   Daar ben ik heel erg zuinig op hahaha

 3. 20 maart 2015 / 12:35

  Ohhh my….Ik val er gewoon stil van, wat is hij ontzettend mooi….prachtig!

  • Linda
   Auteur
   20 maart 2015 / 13:32

   Ik had en heb precies hetzelfde! Hij is zo speciaal <3 Dank je wel lieve Petra!

 4. 20 maart 2015 / 12:20

  Hij is echt heel erg mooi. De dikte van het kettinkje is ook perfect. Hij is opvallend, maar niet verblindend. Super! Zo heb ik er één in het zilver van Mi Moneda die ik elke dag draag, ook echt een mooi ding.

  • Linda
   Auteur
   20 maart 2015 / 13:33

   Die kettingen vind ik ook prachtig, als ik er nu zo over na denk draag ik die eigenlijk te weinig 🙂

 5. 20 maart 2015 / 12:12

  Wat een prachtige ketting, echt een beauty! Heel mooi classy en tijdloos. Daar ga je zeker jaren plezier van hebben.

  • Linda
   Auteur
   20 maart 2015 / 13:33

   Yes dat denk ik ook! Dank je wel <3

 6. 20 maart 2015 / 11:06

  Wauw Linda, wat een beauty! Hij staat je ook echt geweldig <3

  • Linda
   Auteur
   20 maart 2015 / 13:33

   Aaah lief van je Denise <3

 7. 20 maart 2015 / 10:59

  Wat een mooie ketting! Echt super mooi! Ik ben altijd verliefd op je foto’s, ze elke keer zo mooi.

  • Linda
   Auteur
   20 maart 2015 / 13:34

   Wat een onwijs mooi compliment Mandy <3 Dank je wel!

 8. 20 maart 2015 / 10:29

  Heel lief van je vriend! Het is echt een ontzettend mooie ketting. Vooral de details zijn geweldig! Michael Kors heeft me weer eens helemaal overtuigd!

  • Linda
   Auteur
   20 maart 2015 / 13:34

   Oh Yes he did! <3

 9. 20 maart 2015 / 08:36

  Oooooh Linda, wat een ontzettend mooie, elegante en klassieke ketting heb je er bij.. Echt een pareltje om te zien. Ik vind de steentjes op het rondje ook zo chique en pretty. Ik ben echt helemaal verliefd op je ketting <3 Super lief ook van je vriend!

  • Linda
   Auteur
   20 maart 2015 / 13:35

   Hij is echt de liefste haha <3 Ik ben er zo onwijs blij mee. Dank je wel voor het mooie compliment!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Xenos sapkan met kraan Mason jar look-a-like goedkoop budget sapjes, limonade leuk voor de zomer inspiratie review foto
Sapkan met kraan | Xenos

De Mason Jar sapkannen en glazen worden steeds populairder. Ze staan mooi, zijn fotogeniek, lekker groot en ook nog eens erg...

Sluiten