Sfeer impressie fotoshoot voor Libelle 13

Nog niet zo heel lang terug kreeg ik een onwijs leuk mailtje in mijn inbox van de Libelle, of ik oren had naar een samenwerking. Omdat mijn berichten reeks ‘omarm je imperfecties’ perfect aansloot bij een item wat zij wilden gaan maken over imperfecties. Je snapt misschien wel dat ik zo enthousiast en vereerd was dat ik mijzelf moest dwingen er even over na te denken, wat mijn antwoord totaal niet beïnvloedde bleek later. Enthousiast mailde ik de volgende dag terug en niet veel later werd ik warm onthaald bij Studio Robert Alexander in Amsterdam voor een shoot.

fotoshoot magazine Libelle 2015 nummer 13 iedereen is perfect omarm je imperfecties

Nog niet eerder werd mijn make-up verzorgd, mijn haar gedaan en werd ik van top tot teen gestyled. Ik voelde mij echt een prinses en keek mijn ogen uit bij alle prachtige producten en items, want wat is het gek als een klein team zich bezig houd met jou looks, en jij hoeft alleen te gaan staan voor de foto. Wat onwijs gek, onwerkelijk en leuk! Mijn lieve vriend had ik meegenomen zodat ik mij zo goed mogelijk op mijn gemak zal voelen en hij was zo lief om wat sfeeshotjes te maken van die bewuste middag. En deze wil ik vandaag graag met jou delen!

Klik hier wanneer je de video niet kunt zien en zet je hem in HD voor de beste kwaliteit?

Het artikel zal een verlenging zijn van mijn eerder verschenen blog artikelen over het omarmen van je imperfecties. En dat is wat wij gedaan hebben, mijn imperfectie fotograferen. Het resultaat zie je in Libelle 13 en ik ben eigenlijk wel benieuwd of jullie weten over welke imperfectie ik het heb.

En ik wil graag afsluiten met een bedankje naar Libelle, jullie hebben mij zo een heel stuk dichterbij gebracht bij het omarmen van mijn imperfectie, na deze onvergetelijke dag!

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

18 Reacties

 1. 28 februari 2015 / 12:38

  Wauw, wat zie je er mooi uit zeg! Super leuke jurk ook! Super gaaf dat je dit mocht doen!

 2. 25 februari 2015 / 18:05

  Gaaf zeg! Super dat je dit mag doen. En wat heb je een leuk jurkje aan! 🙂

 3. 20 februari 2015 / 21:55

  Wat supergaaf! Ik ben erg benieuwd naar het resultaat en het interview!

 4. 20 februari 2015 / 01:04

  Wauw echt supermooie video weer Linda! Wat een eer dat je gevraagd bent voor de Libelle! Leuk dat je naar aanleiding van je omarm je imperfectie artikelen ben gevraagd. Ik heb geen flauw idee wat jouw imperfecties zijn, kan ze niet vinden! 😀

 5. 19 februari 2015 / 20:11

  Ik had het filmpje gister al gezien. Geweldig, Linda. Vind het zo tof!

  • Linda
   Auteur
   19 februari 2015 / 21:36

   Wat laat je steeds toch weer lieve reacties achter Marion <3

 6. 19 februari 2015 / 17:17

  Wauw, wat onwijs gaaf zeg! Je hebt deze enorm leuke samenwerking ook echt wel verdiend met je leuke blog <3

 7. 19 februari 2015 / 12:13

  Jeetje wat ontzettend gaaf, je maakt ons wel heeel erg benieuwd nu!!

 8. 19 februari 2015 / 11:03

  Wat een leuk artikel en wat een geweldige foto. Ik lees de Libelle eigenlijk nooit, maar deze editie ga ik aanschaffen. Ik ben super benieuwd!

  • Linda
   Auteur
   19 februari 2015 / 15:27

   Wat leuk om te horen! Maar tegelijkertijd ook best eng en spannend.. let it go.. haha 🙂

 9. 19 februari 2015 / 09:48

  Wauw, zo gaaf Linda. Ik ben ontzettend benieuwd naar het resultaat van de foto’s <3

  • Linda
   Auteur
   19 februari 2015 / 15:26

   Ik kan zelf ook echt niet wachten, zo gek dat iemand jou foto’s heeft en je alles uit handen moet geven haha 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
MAC All Fired Up | Retro matte lipstick

Mooie roden lippen, ik hou er wel van. Of het nou Valentijnsdag is, een dag thuis of een uitje, van...

Sluiten