I ♥ sleep-tag

Als rasechte nachtbraker leek het mij extra leuk om deze I ♥ sleep-tag in te vullen. Want wat doe ik als ik een nacht wakker lig, en wat is mijn aller grootste droom? En hiernaast is dit het perfecte artikel om ongegeneerd wat extra lieve foto’s van Jip te spammen. Enjoy!

 Hoe laat ga je meestal naar bed?

Het tijdstip dat ik naar bed ga hangt meestal af van hoe het lichamelijk ging die dag (voor de nieuwe lezers, ik heb ME, Fibromyalgie en het DSPS slaapsyndroom). Wel probeer ik tussen 22.00 en 23.00 uur naar bed te gaan. Maar als rasechte nachtbraker en avondmens komt het regelmatig voor dat ik overvallen word door inspiratie voor een artikel en dat moet dan uiteraard nog geschreven worden haha!

i love sleep tag mediactive medi-active sleep comfort Living Comfort TAG blogger slaap syndroom wat doe je als je niet kan slapen wakker liggen

 Wat is jouw vaste ritueel voor het slapen gaan?

Ik begin mijn avondritueel met het uitgebreid reinigen van mijn gezicht, dit doe ik voor of na een heerlijke douche. Ik vertroetel mijn lichaam met een body butter, Lemony Flutter van Lush, mijn Burt’s Bees essentials voor de handen, voeten en lippen en vervolgens verzorg ik mijn haar nog even. Dit doe ik heerlijk in mijn foute badjas van de Primark (ja eentje met een printje) en geef Jip nog wat te eten voor de nacht. Tandjes poetsen en vervolgens heerlijk knuffelen met Jip, een boekje lezen om mij moe te maken en dan hoop ik als een roosje in slaap te vallen.

Wat doe je als je niet kan slapen?

Deze nachten heb ik best wel vaak, wat ik geleerd heb is dat wachten tot je in slaap valt niet werkt. Ik gebruik slaap medicatie waar je een paard mee plat krijgt en nog kan ik uren wakker liggen. Ik probeer wat te lezen, muziek te luisteren, iets te eten (vaak een biscuit, dus iets zonder suiker) wanneer ik er behoefte aan heb schijf ik wat van mij af (dat kan wat nachtelijke inspiratie zijn) en mocht ik klaar wakker blijven ga ik even uit bed, even naar een andere omgeving. Mocht het dan nog niet lukken weet ik dat ik wel wakker blijf tot een uurtje of 5/6 en dat ik de activiteiten van de volgende dag wel af kan zeggen.

 Wat is je favoriete slaaphouding?

Dat is zeker mijn buik! Met mijn hoofd naar links gedraaid en mijn linker knie opgetrokken. Of mijn rechter zijde, zo kan ik ook heerlijk wegdommelen.

Waarvoor mag je jou altijd wakker maken?

Er moet wel echt iets aan de hand zijn wil je mijn nachtrust onderbreken haha! Maar het mag zeker voor bijzonder leuk nieuws, of bijvoorbeeld een vakantie? Yes please!

i love sleep tag mediactive medi-active sleep comfort Living Comfort TAG blogger slaap syndroom wat doe je als je niet kan slapen wakker liggen

 Hoe laat gaat je wekker ‘s ochtends?

Ik heb het geluk dat ik de meeste ochtenden geen wekker heb staan en uit mijzelf wakker kan worden, dit heeft mijn lijf ook echt nodig. Wel begint Jip zijn maagje tussen 5 en 6 uur te knorren en maakt hij mij met kopjes wakker. ‘Hallo human, I need food. And I need it now!’. 

 Snoozen of direct opstaan?

Snoozen, zeker. De ochtenden dat ik er in één keer uit kan springen zijn op jaarbasis wel op twee handen te tellen.  Ik ben zo duf en mijn spieren enorm stijf dat langzaam wakker worden een vaste punt op de agenda is geworden.

♡ Slaap je uit in het weekend?

Het liefst wel, en nog fijner is het als mijn lief dan ook naast mij ligt.

 Welke rare dingen doe je in je slaap?

Sinds een jaar ben ik weer aan het slaapwandelen geslagen. Dat is zo gek om dat mee te maken, zeker omdat ik halverwege gelukkig weer wakker word. Ik word in een soort van paniek wakker en ga dan opzoek naar medicatie, omdat ik denk dat ik deze niet in heb genomen. Gelukkig word ik iedere keer nog op tijd wakker en ben ik de medicatie die dit veroorzaakt aan het afbouwen :).

i love sleep tag mediactive medi-active sleep comfort Living Comfort TAG blogger slaap syndroom wat doe je als je niet kan slapen wakker liggen

 Hoeveel kussens liggen er in je bed?

Ik slaap in een tweepersoonsbed en er liggen dan ook twee kussens in bed, al slaap ik wel op één tegelijk en het liefst op mijn traagschuim kussen. en overdag ligt er een mega Riverdale kussen op bed.

 Wat heb je aan  in bed?

Ik slaap in een slaapjurkje van de Primark. In de zomer wil ik ook nog weleens in een short en top slapen.

 Slaap je met je sokken aan?

Hell no! Ik ben iedere dag nog dankbaar voor de elektrische deken.

 Hoe groot is jouw bed?

Mijn bed is 1,60m bij 2,10m, lekker ruim voor nu, later wil ik het liefst een nog grotere.

 Als ik ’s ochtends wakker word, is het eerste wat ik doe…

Dat is heel simpel, als eerste kijk ik op mijn telefoon hoe laat het is.

 Droom je elke nacht?

Ik droom niet elke nacht, maar wel veel, helaas is 99% daarvan eigenlijk altijd wel een nachtmerrie. En ben toch wel benieuwd hoe ik dit om kan buigen.

 Welke droom of nachtmerrie kan je je goed herinneren?

Oh phoe, dat zijn de meeste dromen eigenlijk wel, ik heb veel over neerstortende vliegtuigen gedroomd of dat er een dierbare van mij iets overkomt. Ik heb ooit de droom met het vliegtuig uit laten leggen en mij werd verteld dat dit symbool staat voor een verandering in mijn leven, en dat klopte ook zeker. Na die verandering heb ik deze droom dan ook niet meer gehad. Heel fijn!

 Wat is jouw grootste droom?

Wat mijn grootste droom is? Naast de wereld zien en gaan samenwonen met mijn vriend blijft een vooruitgang in mijn gezondheid eigenlijk wel stipt op nummer één staan, zeker omdat ik dan mijn andere dromen uit kan laten komen ♡.

Graag tag ik zelf Alexa, Svenja, Cindy & Saskia om deze I ♥ sleep-tag in te vullen. Ik ben heel erg benieuwd naar jullie avondroutine en wat jullie doen als je niet kan slapen. Wie weet kan ik er voor mijzelf wat tips uit halen! Uiteraard mag je hem zelf ook invullen, benoem je dan wel Mediactive, zij hebben de tag in het leven geroepen. 

 

Doe jij rare dingen in je slaap?

liefslinda2Bloglovin' button

 

 

Delen:

10 Reacties

 1. 28 maart 2015 / 23:00

  Wat fijn dat je me getagd hebt, je kan me blij maken met een goede nacht vol slaap of een powernap! Ik ga ‘m zeker invullen. En mijn bed, oh, ik heb het lekkerste bed op aarde!

 2. 28 maart 2015 / 18:19

  Ahhw dat lijkt me de aller leukste wekker ooit, een kat die je wakker maakt hihi. Dan is het volgens mij helemaal niet erg om wakker te worden.

  • Linda
   Auteur
   28 maart 2015 / 18:40

   Het is iedere ochtend weer liefde op het eerste gezicht <3 haha!

  • Linda
   Auteur
   28 maart 2015 / 18:40

   Oh dan had ik jou zeker moeten taggen! hahaha

 3. 28 maart 2015 / 15:55

  Wat een leuke tag ! Ik lijd echt aan insomia haha !

 4. 28 maart 2015 / 14:21

  Wat een heerlijke tag met super leuke en schattige foto’s! I love to sleep! <33

 5. 28 maart 2015 / 13:20

  oh heel erg leuk ingevuld maar slaap wandelen lijkt me wel echt heel eng hoor! ik zou echt bang zijn dat ik dingen doe en niet terugkeer naar mijn bed! En wat vervelend dat je niet kan slapen! Ik ga hem invullen & bedankt voor de tag <3

 6. 28 maart 2015 / 09:41

  Aaaah wat een leuke tag Linda. Ik ben dol op slapen en kan over overal en altijd, haha. Wat eng trouwens van het slaapwandelen, lijkt mij echt heel raar om mee te maken! Hopelijk kom het vanaf nu niet vaak meer voor. Bedankt ook voor je tag lieve Linda <3

 7. 28 maart 2015 / 08:56

  Leuk deze tag! Ik slaap ook altijd op mijn buik heerlijk. Slaapwandelen dat lijkt mij echt heel raar, haha. Ik zelf heb het nog nooit meegemaakt. Ik ligt altijd heel stil als ik slaap, haha.

  Ik heb een leuke giveaway op mijn blog. Doe je al mee?;)

  XxX
  http://www.wendyvansoest.com

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Provocalips 550 play with fire kiss proof lip colour rimmel london vera camilla Xprovocalips review beauty blog lifestyle by linda
Rimmel Provocalips | The kissable lipstick ‘550 Play With Fire’

Of het nu een kus is voor je vriend, de poster van Drake of een onhandige kus op de wang...

Sluiten