Linda test | Een traagschuimkussen, slaapt dat nou lekker?

Ik ben de afgelopen jaren vergroeid met mijn kussen, overal waar ik buiten de deur sliep ging mijn eigen kussen mee. Een hele uitdaging is dan ook het testen van een nieuw kussen. Met mijn oude kussen binnen handbereik durfde ik de uitdaging met mijzelf aan te gaan en besloot ik een orthopedisch traagschuim kussen uit te gaan proberen. Maar zo’n traagschuim kussen, slaapt dat wel lekker? Ik testte het uit!


Het kan zijn dat je deze video al op Linda On A Mission tegen bent gekomen.

 Klik hier als je de video niet kan bekijken.

Welk volume past het beste bij jou?
Waar de buikslaper meer behoefte heeft aan een heel dun of soms helemaal geen kussen heeft de zijslaper het meeste baat bij een plat kussen. En zal de rugslaper het lekkerst liggen met een stevig kussen. 

Benieuwd of dit traagschuim kussen ook iets voor jou is? Bekijk dan eens op je gemak de website van MediActive!

signature Lin

Het orthopedische kussen heb ik opgestuurd gekregen om te reviewen.
Delen:

10 Reacties

 1. 8 april 2014 / 00:43

  Heel interessant! Ik ben een buikslaper en gebruik een super dun kussen en dan enkel maar het randje haha 🙂

 2. mandy93x
  5 april 2014 / 14:08

  Het klinkt wel erg fijn!

 3. 4 april 2014 / 22:25

  klinkt als een fijn kussen, ik ben ook een beetje vergroeid met de mijne.. xx

 4. whatilovenl
  Auteur
  4 april 2014 / 20:55

  Ik heb er eentje gehad maar ik merkte zelf niet echt verschil :p

 5. 4 april 2014 / 20:44

  Klinkt goed. Ik kan ook wel een ander kussen gebruiken. Heb altijd last van mijn nek en rug als ik wakker word!

  • 7 april 2014 / 10:15

   Dat is echt waardeloos, als ik eraan terug denk dat ik dat ook bijna elke nacht en ochtend had, vind ik dat zo zonde. Maar het kan soms echt een zoektocht zijn naar het perfecte kussen of matras. Hopelijk helpt dit jou een beetje de goede richting op 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Review | Garnier Micellair Reinigingswater

Micellair water, wie beautyblogs leest heeft deze term vast al eens voorbij zien komen. Ik ben zelf reuze benieuwd naar...

Sluiten